Na emigracji- czyli jak sie odnaleźć ?:)

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
sylwiach
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: sylwiach » 26 mar 2008, 10:15

ghostdog, czyli widze,ze zycie Ci sie ladnie ulozylo.ciesze sie.A co do pieniazkow to ja tez zawsze jestem bankrutka.Pracuje za granica a nie umiem nawet eura odlozyc.ale teraz sie zabieram bo marze o cycuszkach :-D
Usmiech,usmiech,usmiech...to co w kobietach mezczyzni uwielbiaja:-)

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 26 mar 2008, 10:36

hehe- wy jedlyscie a ja schudlam ! http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... hii/19.gif

zrobilam sobie diete w swieta :| (jak wszyscy inni objadali sie np. biala kielbasa, babkami czy galaretka ! :evil: ) - i waze 1,5 kg. mniej :-D

...wczoraj kupilam sobie spodnie ... ...ale w innej rozmiarowce ! 8-)

w koncu wzielam sie za siebie;
( trzy razy w tyg, silka 8-) , kickbox aerobik , step aerobik , pilates, body-work...itd.itp.http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... 2f0754.gif
...i jak tak dalej bedzie szlo- to obejdzie sie bez odsysania nog! :-)

ghostdog - jesli jedzenie wliczone jest w cene, to chyba jest ok. (?)
:roll:
(kurde nie wiem ,jak u was -ale w szwajcarii beauty tez troche kosztuje..)

...naprawde fajny masz pomysl - mnie maz tez tak zaskoczyl 8-) ( w moje urodziny , czyli miesiac temu ) - tylko w tym calym SPA mozna bylo poplywac jeszcze w cieplych zrodelkach (na zewnatrz przy 2 stopniach -hehe ;) )
-mialam masaz calego ciala (hot-stone ) a takze oklady z blota i siana hehe ... :badgrin: ...)i bardzo mi sie to podobalo... 8-)

a co do oszczedzania kasy... :oops: - to ja nie jestem lepsza... :badgrin: ;)
...mam wyplate dopiero na koniec miesiaca... ...czyli jeszcze tydzien :doubt: ...
...ale przez to, ze wczoraj wyruszylam na niespodziewany shopping ;) - jestem dluzna mezowi 800 fr.... (...nie poraz pierwszy i nie poraz ostatni zreszta... :oops: :badgrin: )

Awatar użytkownika
sylwiach
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: sylwiach » 26 mar 2008, 11:10

Samantus kochana z czego Ty sie odchudzasz?Moge zapytac jaki rozmiar nosisz?Badz ile masz wzrostu a ile teraz wazysz?Z kad ty znajdujesz tyle czasu na takie treeningi.Tez bym tak chciala ale chyba musialabym zucic prace :badgrin: :-D ja tez jestem swojemu dluzna bo wciaz wydaje na fatalaszki i mu nie moge dlugu jakos zwrocic i teraz sie chce zmobilizowac,oddac dlug i zbierac na cycolki...ale idzie lato,nowe kolekcje w sklepach a ja mam oszczedzac...dam rade...ale buty to moj slaby punkt...uwielbiam :badgrin: :-D

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 26 mar 2008, 11:35

hehe.. ....o moich rozmiarach i wymiarach ,to moze na priva... :oops: ...bo wstyd sie przyznac , tak oficjalnie , przy wszystkich ... :oops: :badgrin:
( napisze tylko,ze chcialabym wazyc 46kg.)

na silke chodze po pracy :-) (mam tylko 10 min. do mojego fitness) albo wczesnie rano przed... :oops: ...czasami tez w dni wolne od pracy (bo narazie nie musze codziennie pracowac) albo w soboty ,bo niektore tez mam wolne... ;)
(padnieta jestem :doubt: (bo do tego wszystkiego dochodzi pies i spacery :| )
-ale musze schudnac (i tak zbyt dluuugo sie opierdzielalam :oops: )-

...nie chce isc na kolejna operacje ... ...dlatego sprobuje cwiczeniami i dieta dosc do mojej wymarzonej wagi i figury
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... aciaga.gif

...sylwiach- nic mi lepiej nie mow o butach ! :oops:
(buty to moja pasja ! PDT_Love_05 :badgrin: )
(nie przywiozuje wiekszej uwagi do torebek - ale butki i dzinsy ,to zupelnie cos innego ! :-D )

wczoraj kupilam spodnie i bluzeczke 8-) - ale juz napalona jestem na buciki prady ... ...ktore przy okazji przymierzylam :oops:
(ten miesiac moze okazac sie dla mnie bardzo" ciezki "... ! http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... rgawki.gif...)

;)

Awatar użytkownika
sylwiach
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: sylwiach » 26 mar 2008, 12:22

Dobrze ze mezus nie kaze Ci oddac tych pieniazkow :badgrin: :-D a jak tam w ogole sie pracuje???Ile to juz?Ja tez do torebek nie przywiazuje uwagi ale buuuuuuuuuuuuuuty.Mam mnostwo. A co to wagi 46 to dziewczyny w podstawowce tyle waza.A Ty jestes kobitka.Ale jakbym slyszala swoja siostre ktora tez chce powrocic do wagi 46.Ja zabardzo lubie jesc :badgrin: :-D Juz nie pamietam kiedy sie odchudzalam.Juz chyba nie umiem,ale jak bylam mlodsza mialam takie zaparcie ze mialam wstep do anoreksji.Wyleczylam sie :-D Ale nad swoim brzuszkiem to powinnam popracowac ale sie tak do tego zabieram i zabieram...a mam cos czego nigdy nie mialam,jak siade i sie zgarbie to brzuszek nie jest plaski tylko robi sie taki brzunio... :cry: :cry: :evil:

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 26 mar 2008, 15:45

SAM46 kg ........ :roll: zwariowalas........ :?: :!:
a ja dzis poszlam do pracy porobilam troszke przez 3 godz.........bo potem zobaczyla mnie moja szefowa i z rykiem na mnie co ty tu robisz :oops: zobacz jak ty wygladasz :oops: zadzwonila mi po taxe i wyslala do domu........wczesniej jeszcze umowila do lekarza :oops: faktycznie chodzilam zgieta w pol ale myslalam ze nikt nie zauwazy :roll: a tu prosze...ech........lekarz dopiero na 6sta :roll: ciekawa jestem co mi madrego powie.......pewnie zgarnie kase i tyle....mam nadzieje ze choc zwolnienie dostane :roll: :roll: i ze nie zaplace mu za nic ...wkurze sie jak mi tylko przepisze jakies tabsy ktore nie pomagaja :evil:
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

bianka15
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: bianka15 » 26 mar 2008, 19:41

dokladnie, cokolwiek by nie bylo tu w uk na pierwszej wizycie przepisuja panadol!
wracajac do wagi, jak mieszkalam w polsce to nie mialam nigdy problemow bedac w uk przytylam jakies 7kg chociaz zyje w biegu duzo pracuje wydaje sie ze nie ma czasu aby cos zjesc a tyje, to ten klimat tak sprzyja ciagle pada mam dola to podjadam slodkosci a oponka rosnie, czas sie wziasc za siebie do lata 3 m-ce :-D
11.01.2010 - nos chrzestny dr. Łątkowski....

Awatar użytkownika
sylwiach
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: sylwiach » 27 mar 2008, 09:50

Ta Irlandia to w ogole jest pokrecona a co do otylosci to tu w Dublinie mozna popatrzec na prawdziwe ooooooooooponki :badgrin: :-D

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 27 mar 2008, 12:39

sylwiach pisze:Ta Irlandia to w ogole jest pokrecona
dokladnie........
ceny lekow a nawet tych na recepte to koszmar.........wogole wszystko jest strasznie drogie.........
ja wkoncu przespalam cala nocke jednak tabletki zadzialaly........choc boli dalej..........
sylwiach pisze:a co do otylosci to tu w Dublinie mozna popatrzec na prawdziwe ooooooooooponki
czyzbys mnie widziala na miescie :badgrin:
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
sylwiach
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: sylwiach » 27 mar 2008, 13:12

misialeczek24, no rzeczywiscie :-D My teraz nakupowalismy lekow za 600 zl ale mnostwo a ty za 150euro nigdy bysmy tego nie kupili.

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”