Na emigracji- czyli jak sie odnaleźć ?:)cz.2

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 01 lip 2008, 12:50

a szwajcarii zadna z was nie chce odwiedzic ???! :-(

(slonko ,plaza , gory i w ogole ...http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... erbaty.gif)

misia- lec do G. :!: tam ciepelko teraz ! :-P

(chodze se dzisiaj w bikini po domku- a zaraz rzucam sie na lezak ! :mrgreen: )

...wieczorem pojade chyba do miasta... :roll:

jutro kolejna depilacja nog :shock: - tym razem pasta cukrowa...http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... o_jest.gif

bianka15
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: bianka15 » 01 lip 2008, 13:03

Londyjka za zadne skarby swiata nie chcialabym mieszkac w menchester mam tam znajomych, wieczorem strach wyjsc zadymy sa codziennie , zreszta mamy przykre wspomnienia z tym miastem.....ale nie bede zasmucac watku!
11.01.2010 - nos chrzestny dr. Łątkowski....

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 01 lip 2008, 13:05

bianka,dobrze,ze piszesz...nie chcialabym znowu wdepnac w g... :-|
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 01 lip 2008, 13:19

londyjka, slyszalam ,ze teraz latwiej wyemigrowac do francji ... :-P ...latwiej z praca...
:roll:

...a pamietam ,ze baaardzo tego chcialas !!! ;-)

.. glownie, ze wzgledu na pogode marzy mi sie floryda (oczywiscie :-P )
na trzy lata conajmniej... ;-)
... moj maz jednak nie chce juz nigdy wiecej pracowac w ameryce........... :evil: :evil: :evil:

- tydzien temu szukalam nawet domu... :oops: ...takiego na wakacje :mrgreen:
(i znalazlam :-P )

...ale kochany, po przemysleniu calej sytuacji obrazil sie http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... aciaga.gif i powiedzial mi ,ze jednak nie kupi :-( - bo wtedy to juz na pewno siedzialabym tam caly czas ... !!! :-x

...w ogole - dla mnie zabronione juz jest pozostawanie samej na terenach florydy :oops: :oops: :oops:
(ubzdural sobie ,ze moge tam poznac jakiegos bogacza i juz nie wroce do niego..http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... hahaha.gif........

:evil:

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 01 lip 2008, 13:27

Samanthii pisze:londyjka, slyszalam ,ze teraz latwiej wyemigrowac do francji ... ...latwiej z praca...
marze o tym,ale czytalam cos na ten temat: francuzi sa ogolnie bardzo zamknietym na siebie narodem i maja wielkie wymagania,zeby sie tam dostac.
na przykladzie tego co czytalam: jezyk francuski bardzo dobry zeby pracowac na czarno np jako opiekunka,sprzataczka itp
zeby dostac lepsza prace to co wyzej plus wyksztalcenie francuskie
po trzecie...czesto to nie wystarczy...jesli sie nie jest...francuzem...
ale latwiej z praca??? :-?

Wiem cos o tym,bo mam siostre,ktora mieszka od 11 lat na poludniu.
Miala szczescie pod pwnymi wzgledami.
Ale szkole skonczyla i w polsce i tam,zeby pracowac w swoim zawodzie.
ja nie mam tyle szczescia,wyladowalam w zimnej szkocji a wokol mnie nie ma gdzie wyjsc bo wszystko ogrodzone dla owiec oraz jakis zmutowanych krow... :evil: :evil: :evil:

Awatar użytkownika
renusia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: renusia » 01 lip 2008, 13:44

Londyjka U mnie dzisiaj sloneczko swieci :-D
Z pogoda to jest roznie ale nie ma jakiejs tragedii zeby ciagle padalo czy cos takiego, ogolnie moze byc;-)
Ja mieszkam pod Newcastle ale samo Newcastle to bardzo ladne miasto. Duzo Polakow tam mieszka i nie slyszalam ,zeby ktos narzekal. Jest tam metro center-ogromne centrum sklepow, lotnisko, ladne widoki itp.
Kiedys chcialam sie tam przeprowadzic ale teraz mamy swoj dom i szkoda by mi bylo go opuscic :-?
Pozatym jak juz gdzies pisalam mieszka tu moja mama, tata i brat z siostra wiec zawsze komus dzieciaki moge podrzucic 8-) Fajnie by bylo gdybyscie zdecydowali sie na Newcastle :-D
Sam Jak cos wypali z ta Floryda to oczywiscie jestem pierwsza u Ciebie na kawce :mrgreen:
"PiĂŞkno: siÂła ktĂłra kobieta oczarowuje kochanka, a przeraÂża mĂŞza"

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 01 lip 2008, 13:52

renusia pisze:Pozatym jak juz gdzies pisalam mieszka tu moja mama, tata i brat z siostra wiec zawsze komus dzieciaki moge podrzucic Fajnie by bylo gdybyscie zdecydowali sie na Newcastle
Auuu to Ty masz co robic,masz rodzine,nie tesknisz za polska tak,tez bym tak chciala :lol:
wlasnie tak przegladam na forach o miastach w uk i manchester chyba odpada.
Bylam kiedys w Blackpool-swietne miasteczko-rozrywka turystyczna ale na dluzej to chyba ciezko z praca,dlatego miejscem docelowym mial byc Liverpool,ale samo miasto-takie sobie(tez bylam zobaczyc). Do birm nigdy nie pojade,zreszta za daleko. A Newcastle mnie tez wlasnie korci,czytam wlasnie opinie. Biore pod uwage tylko wieksze miasta ze wzgledu,ze na poczatek zawsze wiecej mozliwosci.
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Awatar użytkownika
Antonelka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Antonelka » 01 lip 2008, 16:07

Samanthii pisze:a szwajcarii zadna z was nie chce odwiedzic ???!

(slonko ,plaza , gory i w ogole ...)
Sam, ja chcę :mrgreen: baaardzo chętnie, tzn. ja, mój chłop i dziecko chętnie :oops: :mrgreen:
ale zimą, właśnie w góry, na nartki :lol:
pozdrawiam, Antonelka (sun (flower)

Zapraszam do polubienia nas i tutaj (makeup FACEBOOK

Facet - przedmiot do przytulania

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 01 lip 2008, 17:40

Antonella :-P - no to trzeba cos pomyslec... ;-)

chociaz ja tej zimy nie jezdze... :-(
...bo z brzuchem bylo by na pewno niewygodnie http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... ii/012.gif

(a jak sie przewroce ,to kto mnie podniesie...?
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... hahaha.gif )
----
ale opalac sie na slonku , wyyysoko w gorach- moge zawsze :mrgreen:

Awatar użytkownika
Anielicanrw
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: Anielicanrw » 01 lip 2008, 18:04

Samanthii pisze:...w ogole - dla mnie zabronione juz jest pozostawanie samej na terenach florydy
no jestem ciekawa co tam przeskrobalas...sama :-P

U mnie w Köln....upal 32st...a mowia ze dopiero od jutra upaly.... :-| a ja dzis na rowerku myslalam,ze wyzione ducha jadac pod mala gorke....w pelnym sloncu....zachcialo mi sie dzis jazdy...

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”