czy macie jakieś swoje dziwactwa i przyzwyczajenia?

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

PINESKA
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: PINESKA » 02 lut 2006, 09:11

DUSZEK MAM TAK SAMO!!!!!!!!!!! myslałam ze tylko ja tak zasypiam ..ja musze mnie nie tylko uszko zasłoniete ale połowe twarzy wydaje i sie wtedy ze mnie nie ma i duchy mnie nie znajdą ..heheha
A JEDNAK MARZENIA SIÊ SPE£NIAJA....

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 02 lut 2006, 10:30

Eddieve pisze:
Samanthii pisze:Moj facet:
-jak ma stres to wyrywa sobie wlosy z klaty...!

A odrastają? Samanthii, w okresie wzmożonego stresu klatka wygląda jak po depilacjii woskiem, co? :)

Josie M pisze:Samanthii.... może On śpiewa, tylko, hmmm Cool nieumiejętnie ?
Josie, może mężczyzna Samanthii śpiewa całkiem umiejęttnie, tylko kabina ma złą akustykę, i zniekształca dźwięki.
Dokladnie-jego klata wyglada wtedy ... ...niezaciekawie :shock: :lol:
Nie wiem,jak go odzwyczaic-mnie to wkurza... :badred:

:lol: :lol: :lol: - Boszsze,ja nie wiem normalnie,czy to spiew czy jek- tragedia,mowie Wam...!!! :gaga2:

Awatar użytkownika
duszek
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: duszek » 02 lut 2006, 10:34

PINESKA pisze:DUSZEK MAM TAK SAMO!!!!!!!!!!! myslałam ze tylko ja tak zasypiam ..ja musze mnie nie tylko uszko zasłoniete ale połowe twarzy wydaje i sie wtedy ze mnie nie ma i duchy mnie nie znajdą ..heheha

Ja tez polowe twarzy i wtedy wydaje mi sie, ze zle duchy, czy np.wlamywacz mnie nie znajdzie - hahahahahaha - nie jestem sama w swoim dziwactwie - witaj ! :D

PINESKA
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: PINESKA » 02 lut 2006, 10:36

witam witam..w krainie dziwolongów odmienców. hehe

Awatar użytkownika
Josie M
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Josie M » 02 lut 2006, 10:49

duszek pisze:
PINESKA pisze:DUSZEK MAM TAK SAMO!!!!!!!!!!! myslałam ze tylko ja tak zasypiam ..ja musze mnie nie tylko uszko zasłoniete ale połowe twarzy wydaje i sie wtedy ze mnie nie ma i duchy mnie nie znajdą ..heheha

Ja tez polowe twarzy i wtedy wydaje mi sie, ze zle duchy, czy np.wlamywacz mnie nie znajdzie - hahahahahaha - nie jestem sama w swoim dziwactwie - witaj ! :D
tutaj przyjmujemy wszystkich :)
Jesli cos za bardzo udoskonalasz, na pewno to spieprzysz.

PINESKA
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: PINESKA » 02 lut 2006, 10:51

:D :D :) :) :lol: :lol:

Awatar użytkownika
duszek
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: duszek » 02 lut 2006, 13:15

Dziekuje za przyjecie - takiego dziwolaga - jak ja :lol: :lol: :lol: :D :roll:

Awatar użytkownika
Josie M
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Josie M » 02 lut 2006, 23:40

:? chłopak (19 l.) mojej siostry też mówi ze czegoś nie lubi a nigdy nawet tego nie jadł... jak również najpierw zjada cały obiad a dopiero potem je sałatki i surówki z tego obiadu
a także codziennie ładuje palmtopa i laptopa bo sie boi ze mu sie rozładują wtedy, kiedy bedą najbardziej potrzebne
oraz co dla mnie najdziwniejsze nie lubi slodyczy :lol:
a takze boi sie mojego psa Yorka-miniaturki, ale udaje ze sie nie boi tylko ze go nie lubi

:? moj kuzyn zawsze, ale to zawsze zdrapuje strupki, przez co zadna rana nie ma sie prawa zagioc (ma 23 lata)
Jesli cos za bardzo udoskonalasz, na pewno to spieprzysz.

Awatar użytkownika
Joasiajo
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: Joasiajo » 04 lut 2006, 23:57

Ja na przyklad jem delicje sposobem "na okrętkę":)obgryzam na okolo biszkopt, nastepnie zjadam (tudzież oblizuje)czekoladke i zostje sama galaretka;)Brzmi jak jakis rytuał a to takie moje dziwactwo;)
20.03;)Happy:)))))))

Awatar użytkownika
gosiaczek
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: gosiaczek » 24 lut 2006, 09:32

Myślę i myślę i niewiem czy mam jakieś dziwactwa.
Nie mogę zasnąć sama w łóżku ani z kimś innym niż mój mąz.
Od operacji piersi nie założyłam nic zakrywającego dekolt, żadnych golfów czy bluzek po samą szyję tylko dekolty.
Co rano zaczynam dzień od kawy i papieroska (jak palę oczywiście bo mam tez okresy że nie palę)
Od jakiegoś czasu chyba z pół roku co wieczór piję piwko Karmi Poema di caffe- uwielbiam.
Co wieczór robię sobie taki bilans dnia - czy napewno wszystko co miałam zrobić w domu zrobiłam, jeśli nie to wstaję z łóżka i robię.
Nienawidzę skarpetek mojego męża zostawionych w pokoju na krześle czy na podłodze,horror.
Codziennie rano wietrzę cały dom, jak wszyscy sobie wyjdą dzieci do szkoły mąż do pracy ja zawsze wychodzę ostatnia i nawet w wielki mróz muszę chociaż na 5 minut pootwierać okna .
Jak robię kotlety mielone to nie mieszam tego wszystkiego ręką,fuj, tylko widelcem.
Nie smakuję potraw podczas ich przygotowywania tylko dopiero jak już są gotowe i podane na stół to wtedy jem, najwyżej są niedobre, ale ja nie tknę podczas robienia.
Nienawidzę śmieci na podłodze,włosów, paprochów, okruszków mogę odkurzać 2x dziennie cały dom.
Zakurzony telewizor- na LCD bardzo widać,parę razy dziennie mogę ścierać.

Jestem dziwolągiem?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”