czy macie jakies bariery w łóżku?

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 09 paź 2006, 20:49

koniecznie napisz do ktorych, Groszku - bede je omijac szerokim lukiem... :blurp:

dwie kalorie :roll: :? ..- ale z po ananasie to juz chyba wiecej... :wink:

(mocz uznaja niektorzy tez za zdrowy drinkdrink -ale ja raczej nie skorzystam... ) :8-0:

aha-
wlasnie przeczytalam, ze przez anal mozna sie zarazic zoltaczka i Hivem - duzo szybciej niz poprzez stosunek plciowy :? ...
...skoro tak jest, to chyba "krew sie leje" w niektorych przypadkach... :x ...wiec przyjemnoscia tego bym tez nie nazwala... :lol: -przynajmniej dla niektorych... :? :wink:
(jednak sado-i sprawianie bolu ... ... tez jest porzadane ... :wink: )

.

Awatar użytkownika
viki
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: viki » 10 paź 2006, 18:12

no ale mając jednego, stałego partnera, żółtaczki i hiv sie chyba nie boisz....
Kocham mój nowy biust. Szkoda, że nie poszłam na zabieg wcześniej....

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 10 paź 2006, 19:40

ja sie nie boje Viki ... :lol: :wink: -i nie chce tutaj o tym pisac, co robie z mezem a czego nie - bo to moja osobista sprawa...
Jesli jest Nam dobrze i nasze fantazje erotyczne spelnione sa w 100 % - to i tak nie musza o tym wiedziec osoby na forum Beauty :lool:
- mysle jednak , ze inne mlode kobietki powinny pomyslec czy warto uprawiac anal ze swoimi partnerami - tymi mniej "stalymi". (nie jestem Matka Teresa -ale po co pozniej plakac ... :wink: )

wiesz u mlodszych osob roznie to bywa(czasami mysli sie ze to juz Ten jedyny ... ) - poczytaja taka stronke o analnym stosunku jaka nam podsunela Kamilka (punkt A i G i takie tam... :lol: :wink: ) :wink: albo posluchaja sie dojrzalych dziewczyn o zajebistym uczuciu i probuja... -z ciekawosci :? ...........

- ja bym tam nikogo raczej nie zachecala do takiego seksu - samemu sie w koncu dojdzie ,co najlepiej smakuje... :wink: :wink: :wink:
Kazdego kreci cos innego -wierz mi... :wink:

(nie wszystkie tez kobiety maja ochote na stosunek "dupkowy" -a zwlaszcza te ktore jeszcze nie rodzily... :wink: :wink: :wink:
- faceci tez moga podchodzic do tego tematu ostroznie ... ...moze byc przeciez niemila niespodzianka ,jesli kobieta sie przed takim stosunkiem nie wyprozni... :gaga2: -)

(pisze szczerze i nie mowie ,ze kobiety po trojce dzieci nie moga sprobowac - niektore powinny nawet... :wink: )

Awatar użytkownika
blondi 222
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: blondi 222 » 10 paź 2006, 20:16

ja uwazam ,ze nie wszystko naraz ..poto czlowiek zyje dlugo zeby wszystkiego mogl sprobowac i w odpowiednim czasie, do wszystkiego trzeba dojrzec...zeby nie nabawic sie traumy na cale zycie..
i jesli czuje sie do czegos nie chec to nie ma co probowac ..bo i po co..sex to ma byc przyjemnosc a nie stres .. :wink:

Awatar użytkownika
viki
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: viki » 10 paź 2006, 21:08

Sam, wiem, że jestem dzis strasznie zmęczona ale nie za bardzo rozumiem twoją wypowiedź.

Myśle, że nie będac w stałym związku dobrze by było zastanowić się nad sexem bez zabezpieczeń, wiadomo, że licho nie śpi (swoją drogą moja znojoma, którą zdradził mąż zgodziła się na jego powrót ale zażądała wszystkich możliwych badań - WR, hiv, żółtaczka i co tam jeszcze można zbadać), a life is brutal and full of zasadzkas.

Uwazam, że do wszystkiego trzeba mieć przekonanie a do sexu, w jakiejkolwiek formie, tym bardziej. Sex jest dziedziną, w której nie należy robic nic wbrew sobie.

Nigdzie nikogo nie namawiam na jakikolwiek rodzaj sexu. napisałam tylko że popieram zdanie Kamili.

Nie za bardzo rozumiem co ma sex analny do porodu... A pewnoe laski z trójką dzieci moga sie poczuć urażone

isabell
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: isabell » 10 paź 2006, 21:12

Jest niewiele par, kt probuje sexu analnego (tak mi sie wydaje).
To nie musi byc trauma...

Nie piszmy, ze to cos strasznego ...... bo tak wcale nie jest i byc nie musi
Oczywiscie kazdy ma swoje preferencje.
Wg mnie nie kazdy chce otwarcie o tym mowic.

Ja jestem ZA z partnerem, z kt jestem.
Raz na jakis czas jest to dla nas b sympatyczne i sprawia nam satysfakcje
juz po :) liposukcja ud, dr Stanczyk *marzec 2006*

Awatar użytkownika
viki
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: viki » 10 paź 2006, 21:20

dokładnie Isabell, raz na jakiś czas jest fajnie i to wszystko. 8)

Awatar użytkownika
ewelina
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ewelina » 10 paź 2006, 21:45

auc!
Love em, my sweet 325CC made my life complete!

Awatar użytkownika
blondi 222
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: blondi 222 » 10 paź 2006, 21:51

ja bynajmniej nie napisalam ze to cos strasznego.. :shock: ..chodzilo mi o to , ze lepiej nie robic czegos do czego sie nie ma przekonania i do czego sie nie dojrzalo ....nawet po zwyklym seksie mozna miec traume jesli robi sie to na sile nie majac na to ochoty.

a ogolnie to jestem za ..WSZYSTKIM co sprawia dwojgu ludzia przyjemnosc...i nie krzywdzi NIKOGO wolnoc Tomku w swoim domku.. :lol:

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 10 paź 2006, 21:51

Viki- jak sie poczuja urazone ,to ich problem (napisalam niektore -a nie wszystkie -poza tym ,jak ktos jest "zadziorny" to zawsze sie przyczepi :wink: ) -... ...ja tez chce wiecej dzieci niz tylko jedno i miejmy nadzieje ,ze po porodzie zaszyja mnie dobrze i bede miala taka sama szparke jak przed - :wink: (jestem pewna ze zrozumialas o co mi chodzi :wink: )
Jesli piszecie o lykaniu spermy czy uprawianiu seksu analnego i chcecie mowic o tym glosno -to ja smialo moge chyba napisac o tym, co mysle i co wiem ... :wink:
Nie powinien nikt mnie zle zrozumiec - a jesli ktos czuje sie urazony- to sorry............... Nie bede juz wnikac w takie szczegoly... :?

jesli chodzi przymuszanie sie do czegos ,to zgadzam sie z Wami - oczywiscie... ...nic na sile :wink:

Blondii-jasne ze nie napisalas ,ze to cos strasznrego - ja TEZ NIE :? :roll:
:x

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”