ja sie nie boje Viki ... :lol:

-i nie chce tutaj o tym pisac, co robie z mezem a czego nie - bo to moja osobista sprawa...
Jesli jest Nam dobrze i nasze fantazje erotyczne spelnione sa w 100 % - to i tak nie musza o tym wiedziec osoby na forum Beauty :lool:
- mysle jednak , ze inne mlode kobietki powinny pomyslec czy warto uprawiac anal ze swoimi partnerami - tymi mniej "stalymi". (nie jestem Matka Teresa -ale po co pozniej plakac ...

)
wiesz u mlodszych osob roznie to bywa(czasami mysli sie ze to juz Ten jedyny ... ) - poczytaja taka stronke o analnym stosunku jaka nam podsunela Kamilka (punkt A i G i takie tam... :lol:

)

albo posluchaja sie dojrzalych dziewczyn o zajebistym uczuciu i probuja... -z ciekawosci :? ...........
- ja bym tam nikogo raczej nie zachecala do takiego seksu - samemu sie w koncu dojdzie ,co najlepiej smakuje...
Kazdego kreci cos innego -wierz mi...
(nie wszystkie tez kobiety maja ochote na stosunek "dupkowy" -a zwlaszcza te ktore jeszcze nie rodzily...
- faceci tez moga podchodzic do tego tematu ostroznie ... ...moze byc przeciez niemila niespodzianka ,jesli kobieta sie przed takim stosunkiem nie wyprozni... :gaga2: -)
(pisze szczerze i nie mowie ,ze kobiety po trojce dzieci nie moga sprobowac - niektore powinny nawet...

)