Umówić sie czy nie? - dla niezdecydowanych i doradców

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 02 paź 2008, 10:14

czy to kobieta musi druga proponować spotkanie, bo sama już nie wiem??

a mój ex nie daje za wygraną

ale wiecie co mam PLAN :badgrin: na kazdego
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 02 paź 2008, 10:51

a co wyprawia Twoj ex?

dziewczyny, co byscie zrobily w takiej sytuacji?

bo to juz inny przypadek, ale temat dalej ten sam :roll:

zdarzyl mi sie bardzo fajny sex z bardzo fajnym gosciem, ale zajetym. Nie chce wnikac w moralne strony jego zajetosci, ja sie dowiedzialam po. Mnie nie boli, bo nie planowalam z nim zadnego zwiazku ani niczego, po prostu tak wyszlo.
Rozmawialismy przez telefon nastepnego dnia. Dowiedzialam sie o zonie, wiec jako dorosli i rozsadni (?!) ludzie postanowilismy tego nie powtarzac i zeby nie kusic zlego nie spotykac sie w srodowisku sprzyjajacym czyli np domowym. Do tego ja postanowilam pojsc do ginekologa i lyknac escapelle. Niby nie powinno byc konsekwencji, ale srodek cyklu, lepiej na zimne dmuchac. Poinformowalam. On uparl sie ze mi pokryje koszta. Zgodzilam sie bo w koncu lekarz stowke, tabletka 75, piechota nie chodzi - polowe moze ze mnie zdjac.
No i spotkalismy sie (ja z wypiekami oryginalnymi na twarzy on tez, usmiechy same wyplywaja a iskry leca jak dzikie) pogadalismy pol godzinki o sprawach muzyczno-scenicznych a na koniec on mi wtrynil calosc. Nie chcialam, chcialam pół. Ja tego sexu bylam spragniona jak kania dzdzu, wiec "wina" lezy po obu stronach. Ale on jakos mi to wytlumaczyl, ze przeciez sie nabiegalam i to moje zdrowie i to jest moj wklad, a jego bedzie finansowy. Spieszylam sie i nie znalazlam jakos kontrargumentow.

A potem zaczelo mnie gryzc. Glupio mi i ta kasa mi ciazy.
Zadzwonilam i dzis jestesmy umowieni ze mu te pol oddaje i bez dyskusji. Mam takie mieszane uczucia - z jednej strony wiem ze nie powinnam sie spotykac poki nam chemia nie zejdzie. Spotykamy sie i tak i tak, naturalnie niejako we wspolnym srodowisku, ale chwilowa przerwa bylaby wskazana.
Z drugiej strony ta kasa mnie uwiera okropnie. Prawdopodobnie on tego tak nie widzi, ale dla mnie to jakby oplacanie mojego milczenia czy nie wiem czego. Czuje sie przez to zle potraktowana. Polowa to sprawiedliwy podzial, calosc mnie obciaza.

A moze ja przesadzam i po prostu moje ego albo ukochanie niezaleznosci mi swiruje?
5.02.2009 400 ES HP Brzuchański
22.02.2010 total nose again Łatkowski

Awatar użytkownika
janko2
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: janko2 » 02 paź 2008, 12:37

Mi sie to podoba ,ale sie nie rozpiszę jak ewawawa,bo szkoda mi pieknej pogody.... :badgrin:
To był sex bez zobowiązań,więc nie zawracaj sobie głowy pierdołami,tylko zróbcie tak jak byście byli na .niezobowiązującym spotkaniu przy kawie......Każdy płaci za swoją i jest ok... :badgrin: ..A że do kawy było pyszne ciacho z kremem...no cóż...łakocie zawsze kuszą.... :badgrin:
--------------nosek u dr.Bieleckiego

''Nigdy , nie mĂłw nigdy.''

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 02 paź 2008, 13:00

no wlasnie, a on zaplacil za moja.
kuuurcze ale porownania, ja nie pijam kawy i nie przepadam za slodyczami hahhhaa

Awatar użytkownika
anne21
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: anne21 » 02 paź 2008, 13:04

ewawawa, nie ma sie czym przejmowac..po pierwsze dla niego to te 75 zl to nic w porownaniu z placeniem przez iles tam lat alimentow..po drugie on tez chcial tego sexu..przynajmniej nie okazal sie chamem ....

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 02 paź 2008, 13:06

ale on mi wcisnal 180! olac? jakos mi z tym niewygodnie.

a chamy mnie nie kręcą ;)

Awatar użytkownika
bluebeleczka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: bluebeleczka » 02 paź 2008, 13:58

ewawawa daj spokoj kasie i wstecznym ambicjom.
skoro juz wzielas calos to nie ciagnij sprawy w nieskonczonosc, to jest pierdola on i tak pewnie mysli aktualnie bardziej o twoich cyckach niz o tej kasie. :roll:
"Life is a stupid game, but atleast the graphics are awesome!"

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 02 paź 2008, 14:52

mysli mysli :roll: najgorsze ze ja tez mysle :roll:

cholera by to!

do tego "atakuje" mnie koles ktorego znalam dlugo netowo a wczoraj poznalam osobiscie.
fajny, fascynujaca osobowosc.

a fajfoklok wpada dzis do klubu

wariactwo jakies! :o :o :o :o :o :o bede musiala ich ponumerowac :badgrin: :badgrin: :badgrin:

Awatar użytkownika
bluebeleczka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: bluebeleczka » 02 paź 2008, 15:29

ewawawa
ewawawa pisze:mysli mysli :roll: najgorsze ze ja tez mysle :roll:

i co tu zrobic?! samo sie rozwiaze, ja mysle ze wy numerkow kilka zdazycie przerobic zanim was zona dorwie, tylko czy potrzebny ci koles z obowiazkami na glowie.
chociaz w sumie adrenalinka, ciche spotkania i ble, ble.
ewawawa pisze:do tego "atakuje" mnie koles ktorego znalam dlugo netowo a wczoraj poznalam osobiscie.
to wez sie moze za ta osobowosc, poki co.
"Life is a stupid game, but atleast the graphics are awesome!"

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 02 paź 2008, 15:57

bluebeleczka pisze:ewawawa
ewawawa pisze:mysli mysli :roll: najgorsze ze ja tez mysle :roll:

i co tu zrobic?! samo sie rozwiaze, ja mysle ze wy numerkow kilka zdazycie przerobic zanim was zona dorwie, tylko czy potrzebny ci koles z obowiazkami na glowie.
chociaz w sumie adrenalinka, ciche spotkania i ble, ble.
akurat koles z obowiazkami na glowie to mi pasuje, bo glowy nie zawraca, nie trzeba mu czasu poswiecac ani chodzic na kompromisy. no i zostawic mozna jak chemia minie bez wyrzutow sumienia.

adrenalinke lubie

ale gdzies tam jest ta zona i jeszcze bejbe.
i co? niby ze jak nie wie, to nie ma krzywdy? ja bym nie chciala byc taka zona.

bluebeleczka pisze:
ewawawa pisze:do tego "atakuje" mnie koles ktorego znalam dlugo netowo a wczoraj poznalam osobiscie.
to wez sie moze za ta osobowosc, poki co.
oj blue! nie podpuszczaj hahaha ;)
w podpisie na gg wrzucil sobie impreze na ktorej DJuje dzis eegghh... .. . . .

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”