Na emigracji- czyli jak sie odnaleźć ?:)

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 10 mar 2008, 00:58

fondle pisze:najgorsze jest to ze ci gowniarze sa bezkarni i nic im nie mozna zrobic..
niestety ...jedyne co mozemy zrobic to ich ignorowac :roll: jak tam OSA ;)
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 10 mar 2008, 13:34

nadia - wspolczuje ... :|

... ja mam ostatnio szczescie do polakow - chamow :x ....

...w sobote bylam na pokazie samochodow... :p
( .... mnostwo ludzi jest teraz w genewie, wielu przyjeznych... ...polakow tez nie brakuje :doubt: )
-tak wiec przymierzajac sie do mojego nowego autka :p -uslyszalam tekst chama ze wsi, typu;
" ej, k***a , rob te zdjecia i wypier...amy stad ... :x
patrz k***a, jaka czarna suka tam siedzi... :|
...a ta k***a :roll: niech lepiej wysiada z tego samochodu (o mnie byla mowa), bo czasu nie ma...
...albo rob zdjecie razem z nia w srodku..." :roll: :? :|
...

...oczywiscie powiedzialam milym panom pare slow :evil: (byscie widzialy ,jak sie zdziwili , kiedy odezwalam sie do nich po polsku w tym samym tonie http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... aciaga.gif

...gdyby nie nazwali mnie Kur... ...nie zareagowalabym w ogole (szkoda newrow
i w ogole :doubt: ) - ale nie moglam sie jakos powstrzymac... :badgrin: :oops:

... nie pierwszy i nie ostatni raz spotkalam sie z takimi ludzmi... :|

... rozumiem wiec, za co niektorzy moga nas nie lubic ... :|

...ponad cztety lata mieszkalam w niemczech ,poznalam tam wielu polakow... :doubt:
... i musze powiedziec, ze na palcach u jednej reki moge wyliczyc tych "normalnych"

dlatego dzisiaj juz nie szukam kontaktow - jestem po prostu ostrozna... :|
...na samym poczatku mojego pobytu w szwajcarji - poznalam trzy dziewczyny ...
...i na tym sie skonczylo............................................................. :(
... przeprowadzilam sie niedawno i nie znam tutaj nikogo z polski ! :o ...i lepiej niech tak zostanie......... :|

..i tak mam duuuuzo lepszy kontakt z niemcami czy szwajcarami... ;)

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 10 mar 2008, 13:40

Samanthii, no nie nadazam za toba z tymi avatarkami :badgrin: wkleila bys nam lepiej ta sesyjke w fotkach co ;) :p pozdrawiam..
a teraz pytanko nie na temat kiedy bedziesz w GW :?:
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 10 mar 2008, 13:47

:badgrin: :badgrin: :badgrin:

...jakos nie moge sie zdecydowac odnosnie awatara... :oops: http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... erbaty.gif

...mialam nie leciec do GW. przez najblizsze 8 miesiecy :oops: ... -ale teraz mysle sobie, ze zawitam w lecie... 8-)
(i jak zwykle miniemy sie... :badgrin: :evil: )

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 10 mar 2008, 13:50

Samanthii pisze:...jakos nie moge sie zdecydowac odnosnie awatara...
a co to za sesyjka-pochwal sie :!:
Samanthii pisze:...mialam nie leciec do GW. przez najblizsze 8 miesiecy
:oops: why?
Samanthii pisze:i jak zwykle miniemy sie... )
na to wyglada :roll: :evil: ja lece 29 marca ;) a w lecie moze kto wie :roll:
(angel

Awatar użytkownika
sylwiach
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: sylwiach » 10 mar 2008, 14:10

Ja mieszkam w Dubli 1 a Ty Misialeczek? Samanthii i jak sobie poradzilas ze swoimi wloskami?
Usmiech,usmiech,usmiech...to co w kobietach mezczyzni uwielbiaja:-)

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 10 mar 2008, 14:24

sylwiach pisze:Samanthii i jak sobie poradzilas ze swoimi wloskami?
wlasnie ,ze sobie nie poradzilam jeszcze ...http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... ii/dno.gif

...dzisiaj rano myslalam, ze mnie znowu :oops: szlak trafi , jak spojrzalam w lustro... :shock:
...nie dosc ze mam dziwny kolor, to jeszcze sie kreca oszolomy... - i to kazdy w inna strone...http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... rgawki.gif

Nadia125
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Nadia125 » 10 mar 2008, 14:25

Fondle gdyby nie postraszenie policją (gówniarze się troche przestraszyli, jeden nawet uciekł), nie wiem co by było :badgrin:

Samanthii właśnie tak sobie pomyślałam, że z chamstwem można się wszędzie spotkać, my nie mamy na to wpływu.

Awatar użytkownika
ghostdog
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: ghostdog » 10 mar 2008, 18:53

Ach bo to jest tak ze jakos ciezko jest spotkac porzadnego rodaka za granica...wszyscy jakos sa zazdroscia napedzani...albo wlasnie prostacy...i tez dziwni...ja mam jedna przyjaciolke z PL od 3 lat i jedna nowa odcycusiowa(w srode lezy u Kaspzryka) jakies tam znajome ale 2 w sumie tak bardziej bliskie osoby...
Jakos nie nawiazalam blizszych kontaktow ze Szkotami...u mnie w restauracji jak chce sie zkumplowac to musialabym zostawac pol noy po zmianie i z nimi chlac :doubt: wiec sie nie zzywam z nimi a na imprezki latam wlasnie z jedna kumpela...czyli znowu wychodzi na to ze tylko ja i moj partner...a na reszte nie ma co liczyc w wiekszosci....

A zmieniajac temat to Samanthii..gdzie cos wiecej z sesyjki :-D :?:

Ach i dostalam dzisiaj moja bieznie...ale super nowiutka..i kurcze maly mam ten pokoj livingroom :oops: chcialam ja schowac za fotel ale teraz fotel prawie na srodku pokoju hihihihi...oj bede dzis biegac po 19tej.....
2006 Latkowe cycuchy
2008 Kasprzykowe powieki
botoxik here i come:)

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 10 mar 2008, 19:05

ghostdog, POCIESZE CIE ,nie masz tak zle ...ja mam tylko meza po za nim nikogo :?
milego biegania,ja dzis z silki zrezygnowalam bo dostalam @ i nic mi sie nie chce :doubt:
(angel

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”