gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość
Moderator: Zespół I
-
fondle
- Specjalista Beauty

-
Kontakt:
misialeczek24 pisze:...i ogolnie forever Tk-Max
ja chyba przez niego zbankrytuje
a ja chyba zwariuje jak tam niedlugo nie pojade... i z jednej strony sie powstrzymuje bo chce troche pooszczedzac z drugiej kusi wydawanie. ... a tak w ogole to dzis bylam w mojej przyszlej szkole.... zaczynam dopiero od wrzesnia ale ide na dzienne... kierunek konta,komputery,maszyno(klawiaturo)pisanie i administracja... 3 letnie kurcze.. ale po 2 juz mozna dzialac w zawodzie... kurde bede musiala przejsc na part-time'a ... ale co tam.. nauka najwazniejsza hehe.... a mojego lubego wyslałam na ten SIA seciurity course... niech sie chlopak rozerwie i zacznie lepiej zarabiac bo mnie na studia stac nie bedzie hehe... ale zem sie rozpisala....
-
anne21
- Rozmowna Beauty

-
Kontakt:
ja bylam dzis na zakupach...kase wydalam

ale jestem szczesliwa

jurtro ide do pracy odrobic wydana kase
misialeczek ale ty ladna jestes(twoj avatarek widzialam

)
fondle to gratuluje.3 lata szybko zleca,a bedziesz miec zawod....
-
fondle
- Specjalista Beauty

-
Kontakt:
dzis mialam pierwszy etap rekrutacji do banku... telefoniczne interview... z POLKĄ!!!! no wiec ten etap przeszlam bez problemu ale nastepny jest podobno trudniejszy.... teraz musze czekac ok 2-3 tyg na zorganizowanie miejsca i czasu na moj egzamin z matmy bo tem telefiniczny byl banalny.... kurcze ciekawe jak to bedzie... zarabialabym tyle samo jako kasjerka bedac supervizorką w sklepie... tylko kurka ja w maju chcialam jechac do domu na usteczka.... i na kontrole cyckow... ech pewnie i tak nic z tego nie bedzie.. ale sprobowac warto...
-
natalya
- Specjalista Beauty

-
Kontakt:
fondle pisze:ech pewnie i tak nic z tego nie bedzie.. ale sprobowac warto...
fondle, zawsze trzeba probowac! a nuz sie uda? jesli nawet nie, to zawsze to bedzie jakies doswiadczenie dla ciebie i nastepnym razem na pewno pojdzie ci latwiej. na dodatek nie masz nic do stracenia. jak nic z tego nie wyjdzie, to trudno, ale jesli nie sprobujesz, to masz pewnosc, ze nic z tego nie wyjdzie
tak wiec sprobowac warto, bo mozesz tylko na tym zyskac

powodzenia!
18.07.07 dr Cieslik- calkowita korekcja nosa
12.08.08 dr Cieslik- powiekszenie ust
-
ghostdog
- Uzależniona Beauty

Fondle probuj probuj...a jakbys sie dostala to zawsze sie pytaja nowego pracownika czy ma jakies planowane wakacje...i wtedy bedziesz mogla ich poinformowac o majowym pwyjezdzie

Np. jak ja w lipcu mialam rozmowe w spr.pracy to juz z gory zaznaczylam ze mam zaplanowane Swieta grudniowe w Polsce...no i nie bylo problemu

2006 Latkowe cycuchy
2008 Kasprzykowe powieki
botoxik here i come:)
-
fondle
- Specjalista Beauty

-
Kontakt:
ghostdog, natalya, macie racje... musze myslec pozytywnie... w koncu nic nie trace... jedynie co moge sie pozniej troche podlamac ale od wrzesnia i tak ide na studia wiec jak nie teraz to za 2 latka hehe.... a i o tym urlopie poinforumuje od razu moze nie bedzie problemu...
kupilam sobie dzisiaj jeszcze jedną papuzke hehe... drugiego chlopczyka.. tak mi sie wydawalo ze jak na nie ma to jednemu jest smutno... ale sie puszyly na siebie hehe... ale mam nadzieje ze sie dogadają... pan powiedzial ze jak dwa samce to luz ale samiec i samiczka jak od poczatku nie są razem to pozniej nie ma szans bo samiczki sa zbyt wladcze i zaborcze i by zagryzly.....
hm... az tak zle z nami laski jest hahaha...
-
natalya
- Specjalista Beauty

-
Kontakt:
fondle pisze:kupilam sobie dzisiaj jeszcze jedną papuzke hehe... drugiego chlopczyka..
fondle, a taka papuzka to w ogole rozumie jak sie cos do niej mowi?

i nie robi kup gdzie popadnie?
sama kupilabym sobie taka papuzke, problem w tym, ze mam kota

balabym sie, ze on by sie z nia rozprawil

18.07.07 dr Cieslik- calkowita korekcja nosa
12.08.08 dr Cieslik- powiekszenie ust
-
fondle
- Specjalista Beauty

-
Kontakt:
natalya pisze: balabym sie, ze on by sie z nia rozprawil
natalya pisze:ondle, a taka papuzka to w ogole rozumie jak sie cos do niej mowi?
nie wiem czy rozumie co ale napewno poznaje ton i swoje imię... teraz mnie czeka ..tresura.. drugiej hehe...
-
misialeczek24
- Przyjaciel Beauty

autor: misialeczek24 » 06 mar 2008, 20:21
fondle, ja zanim zaczelam prace na rozmowie wstepnej od razu zaznaczylam ze w tym i w tym okresie musze jechac do pl,i wyszlo tak ze zgodzli sie bez problemu ,

tydzien popracowalam i po tyg.polecialam na 2 tyg do pl

wiec glowa do gory bedzie dobrze

powodzonka

•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)

-
fondle
- Specjalista Beauty

-
Kontakt:
no tylko ze tu ma byc tak ze 16 tyg to beda probne znaczy takie szkoleniowe wiec pewnie zanim tego nie skoncze to nie bedzie szans... no ale przezyje jakby co... z reszta jeszcze nic nie wiadomo a ja juz planuje hehe...