Umówić sie czy nie? - dla niezdecydowanych i doradców

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 30 wrz 2008, 19:16

inaczej pojmuja partnerstwo tzn jak?
inaczej od kogo?
no ten jest odchowany, rozwiedziony kilka lat temu i ma 8 i 10 letnie dzieci. mieszka sam, przyjezdzaja do niego na weekendy.
w polsce od 15 lat, przedtem pare lat w hiszpanii. duzo jezdzi. wiec na mentalnosc naklada mu sie przebywanie wsrod hiszpanow i polakow a takze calej reszty po trochu.

ja zapewne mialabym zupelnie inne podejscie przy ostatnim spotkaniu, gdyby nie niedzielna przygoda, ktora byla wlasnie bardzo ciepla, troche wariacka, z totalna iskra i poczuciem nadawania na tej samej fali a do tego pelna muzyki hehehe. tyle ze dla dobra wszystkich nie powinnismy tego powtarzac. a ja nadal niewyzyta. za to wiem ze wlasnie cos takiego mi sprawia frajde a tu taki fajfoklok, bardzo go lubie ale nie sadze zeby byl w stanie tak mnie zakrecic.
5.02.2009 400 ES HP Brzuchański
22.02.2010 total nose again Łatkowski

Awatar użytkownika
bluebeleczka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: bluebeleczka » 30 wrz 2008, 19:41

ewa tak tez wlasnie mysle ze musisz sie jeszcze wyszalec.
ewawawa pisze:inaczej pojmuja partnerstwo tzn jak?
wiez, angielki sie bawia, mezowie zostaja w domu z dziecmi i nie ma problemu, niby nic takiego ale w wielu polskich zwiazkach tak pieknie to nie wyglada, albo znam dwoch ktorzy siedza w domu i wychowuja dzieci bo zona chciala robic kariere, nic wstydliwego, a zapytaj sie ilu naszych przystojniakow by na to przystalo; zmienianie pieluch, gotowanie, sprzatanie, a zona po pracy do pubu- no way!

oczywiscie generalizuje.

dlugo by rozwazac, tyle tematow mi nagle wskoczylo do glowy zwiazanych z facetami ze wooow!

podsumowujac, szalej poki mozesz, bo pozniej z rodzinka juz ciezko, nawet z kochankiem juz sie tak nie poszaleje, zawsze konsekwencje sie ciagna ogonem.

poza tym jak nie ma chemii, to nic z tego.
"Life is a stupid game, but atleast the graphics are awesome!"

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 30 wrz 2008, 20:56

ja to sie przyzwyczailam do niemieckiego modelu - kazde sobie a dzieci niekoniecznie

a ostatnio nawet mialam takiego co by w domu siedzial i przywozil mnie z imprez do domu, ale nudny byl strasznie i przestalo mi sie go chciec.

nasze przystojniaki (kurcze, ja wogole uwazam ze polacy nie sa przystojni tak ogolnie, w niemczech i francji jest na co popatrzec a u nas wszystko obciete na jeza i takie szare) wogole nie sa rockandrollowe. albo szare albo jakies hiphopowe i dyskotekowe toto . . .

oczywiscie sa wyjatki, ale ci maja inne defekty przewaznie . . . albo sa zaniedbani ..

a z paulem jakos wczesniej wydawalo mi sie ze jest chemia, nie wiem o co chodzi ale mysle ze o te niedziele .. ..

Awatar użytkownika
bluebeleczka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: bluebeleczka » 30 wrz 2008, 21:12

ewawawa
ewawawa pisze:albo sa zaniedbani
dokladnie, a juz najbardziej po 40 niechlujni,bez stylu i te chude kurze udka, a wielkie brzuchy, o jeju.
ewawawa pisze:a z paulem jakos wczesniej wydawalo mi sie ze jest chemia, nie wiem o co chodzi ale mysle ze o te niedziele .. ..
a wlasciwie co sie nie zdarzylo a mialo, lub co sie zdarzylo a nie mialo?
a moze to takie ochlodzenie przed wielkim upalem!
"Life is a stupid game, but atleast the graphics are awesome!"

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 30 wrz 2008, 21:38

zdarzyl mi sie bardzo ale to bardzo ale to bardzo fajowy sex, z kims innym, przedwczoraj. absolutnie nie planowany i absolutnie super. bez zadnych barier, a ja normalnie cala jestem otoczona barierami, drutem kolczastym, baszty i strzelnice normalnie.
z zupelnie inna osobowascia. ciepla i otwarta i lekko wariacka i jakos mi to calkiem ochlodzilo stosunek do fajfokloka. bardzo go lubie ale to chyba tyle. mimo ze przedtem wydawalo mi sie ze wiecej do niego czuje. . .

Awatar użytkownika
tOOsia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: tOOsia » 30 wrz 2008, 23:01

ewawawa... fajfoklok jest dobry bo będzie obiady i pranie robił
a Ty po pracy do klubu z innymi hehehe :D
żyć nie umierać :-D
24 styczen 2012 - korekta nosa. Dr Stepniewski. JUZ PO!!! JESTEM TAAAAKA SZCZESLIWA !!!

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 01 paź 2008, 00:55

hehe, no, to kusi ... :badgrin:

z klubu do klubu, bo ja pracuje w klubie :-)

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 01 paź 2008, 14:03

hehe,zgadzam sie,ze malo ktory Polak jest przystojny a najsmutniejesze jest to,ze oni sie uwazaja za wybrancow i im facet bardziej sie za takiego uwaza a z reguly wyglada buraczanie to ma takie mniemanie o sobie,ze hej. Wogole u nas Polacy to zawsze komentuja wyglad kobiet,patrza tylko na wyglad i i z reguly jeszcze maja taki wyraz twarzy,jakby chcieli powiedziec "taki przystojniak jak ja na ciebie spojrzal,czuj sie dumna" hahaha :badgrin:
w ogole to smiac mi sie chce,jak slysze teksty,ze poalcy to najladniejszy narod... bylam juz w tylu miejscach ze nie wiem skad ta opinia...
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

iff
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: iff » 01 paź 2008, 15:36

Zgadza sie! Faceci w Polsce to porazka...nawet dwudziestokilkulatkowie sie juz zapuszczaja i taszcza przed soba brzuchy! Czasem oczywiscie zdarzaja sie wyjatki - jak od kazdej reguly- ale jakis sensowny facet zwlaszcza po 30 to rzadkosc. No chyba ze gej ;-)

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 02 paź 2008, 08:07

a jak nie gej, to zonaty
matko ilu facetow zdradza swoje zony, i to z tych kochajacych sie fajnych malzenstw :o

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”