9/11.........to juz piec lat....

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 12 wrz 2006, 19:10

A ja do Arabów nic nie mam i uważam, że w większości są bardziej na poziomie niż niektórzy Polacy :)

Ale pamiętam ten dzień, jakby był dzisiaj (nie mogłam uwierzyć, że to już tyle lat minęło) z poczatku myślałam, że stacje robią sobie jakiś prima aprilis, bo kto by zaatakował AMERYKĘ, a tu wyszło nigdy po dupie nie dostali, aż w końcu a wtedy byli bezradni. Potem to już ogłądało się jak film, co chwila nowe ataki itp.
Co do tych zamachów w Londynie co były, to mam tam kuzyna i wyobraźcie sobie on codziennie przemierzał właśnie tą drogę metrem, tą stację, a tego dnia akurat zaspał...Ale ten popłoch...

Ja uważam, że jak będą mieli zaatakować to zrobią to z zaskoczenia i będzie to kraj raczej ustawiony, bogaty niż np. taka nasz Polska
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
angelika
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: angelika » 12 wrz 2006, 19:53

ja michitko pamietam to ze tomasz kamel na jedynce to powiedzial..i dalabym wtedy sobie rece uciac ze myslalam ze zapowiada ze beda puszczac "dzien niepodleglosci"...apotem ..plakalam jak dziecko...tyle ludzi....
powiekszenie biustu u dr Kasprzyka 16.12.05, 255 model 410 LX inamed

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png

Awatar użytkownika
gracja
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: gracja » 12 wrz 2006, 20:58

A najgorsze jest to, że oni robią to w imię Boga - swojego Boga. Wczoraj w jednym z filmów na Discovery przedstawiono list, który napisał jeden z terrorystów(z pierwszego samolotu) i w liście były teksty w rodzaju - pamiętać musisz, że robisz to, by byc zbawionym. Walcz w imię Boga i zabijaj w imię Boga!!!!!!!!!!!!!!!

No i jeszcze jedno. Na całym świecie na stronkach internetowych ludzie udawadniają, że to sprawka Busha, a nie terrorystów - teksty w rodzaju - drugi samolot, który trafił w WTC to nie był samolot pasażerski - to był samolot- pocisk, obładowany środkami wybuchowymi. Wieże runęły, ponieważ w piwnicach były ładunki wybuchowe. Pasażerów z dwóch pierwszych samolotów CIA wsadziło do samolotu, który potem zestrzelono nad Pensylwanią(czwarty z porwanych, który leciał do Waszyngtonu) - trzeba było się pozbyć przecież wszystkich pasażerów, żeby ktoś potem jakby nigdy nic nie pojawił się w domu. W Pentagon nie trafił samolot pasażerski, bo dziura tam pozostawiona jest o kilka metrów za mała. A WTC Bush zniszczył dlatego, bo w sejfach tego budynku były umieszczone tajne dokumenty dotyczące afery i przekrętów w sprawie ropy naftowej :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: Jakby nie było innych metod na wydostanie tych dokumentów :roll: :roll: :roll: Ale ludzie jak to ludzie - Elvis żyje, a Merlin Monroe została zamordowana przez rząd, bo się za bardzo spiknęła z Kennedym :roll: :roll:
...czemu ze wszystkich pragnieñ na ¶wiecie to Ty mnie wybra³e¶.....

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 12 wrz 2006, 21:04

Gracja- nie wierze -jak mozna pisac cos takiego................................... :|

Awatar użytkownika
olivka23
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: olivka23 » 12 wrz 2006, 21:30

Dokladnie.....nie wierze ze w imie jakiejs chorej ideii poswiecono zycie 3 tys Amerykanów.....to jest chore...to byly po prostu ataki terrorstyczne, znak naszych czasów niestety :(

elajustyna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: elajustyna » 12 wrz 2006, 21:39

Samanthii pisze:Gracja- nie wierze -jak mozna pisac cos takiego................................... :|
Gracja,do tej afery spiskowej zapomnialas dodac "obcych",ktorzy odegrali duza role w zamachu 11 wrzesnia :roll: podobno ich statki byly widziane na niebie w dniu ataku :roll:

P.S Chyba troche przesadzilas :shock:
Niedojrzala milosc mowi:" Kocham cie,poniewaz cie potrzebuje". Dojrzala milosc mowi: " potrzebuje cie poniewaz cie kocham"

Awatar użytkownika
gracja
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: gracja » 13 wrz 2006, 00:01

Elajustyna proszę cię czytaj uważnie, a dopiero potem komentuj. Napisałam wyraźnie - na całym świecie internauci udawadniają, że był to spisek.Podsumowałam moją wypowiedź tym, że Elvis żyje, więc nie sądzę, żeby ktoś miał problem z odczytaniem moich intencji i i interpretacji mojej wypowiedzi. :roll: :roll: :roll:

A o UFO też już gdzieś czytałam - ponoć pojawia się na ziemi w momentach najbardziej krytycznych - było w czasie wybuchu w elektrowni atomowej w Czarnobylu i nad WTC też latało :roll: :roll: :roll: Czego to ludzie nie wymyślą :roll:

Wracając do tematu. Oglądam właśnie LOOSE CHANGE - dokument o 11/09. Autor filmu zbiera wszystkie elementy i układa z nich całość, która totalnie różni się od tej oficjalnej, podawanej przez rząd USA.
Dla zainteresowanych - wpiszcie w Google tytuł filmu i dodajcie "polish" - do obejrzenia on-line lub do ściągnięcia.
...czemu ze wszystkich pragnieñ na ¶wiecie to Ty mnie wybra³e¶.....

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 13 wrz 2006, 00:55

Nie wiem co mam sądzić, ale ocenianie nie nalezy do mnie. Czy Usa by zrobiło takie świństwo, by było tyle ofiar??? Chyba, że ich nie było.
Może Stany faktycznie się boją i mają coś do ukrycia, co nie powinno wyjść poza ten piękny i idealny świat.
Co do tej eksplozji w Pentagonie to gdzieś czytałam, że ogólnie ileś tam pieter w dół w Pentagonie są przeprowadzane różne wybuchy bomb i nie tylko, co pewnie o tym nie wie każdy (a potem niewinni cierpią) i to faktycznie mógłbyś ten wybuch -coś nie wyszło i trzeba było to zatuszować, ale to jest gdybanie
Co do zawalenia budynku to uważam, ze tylko ludzie którzy posiadali stosowne dokumenty by wiedzieć z czego jest on wykonany mogli spowodować jego zawalenie
PRAWDY NIE POZNAMY NIGDY
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
viki
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: viki » 13 wrz 2006, 08:37

w pentagon uderzyła awionetka, mały samolocik pasazerski, ma tylko kilka miejsc. może dlatego dziura była za mała na liniowiec
Kocham mój nowy biust. Szkoda, że nie poszłam na zabieg wcześniej....

malwinka
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: malwinka » 13 wrz 2006, 08:43

Nie wiem, czy uda mi się wkleić linka ale to jest artykuł, w którym mowa o teorii spiskowej http://wiadomosci.wp.pl/kat,9811,wid,84 ... omosc.html

Po tym artykule, byłam skłonna uwierzyć, że coś w tym jest, chociaż nie chce mi się wierzyć, że rząd USA mógby być aż tak perfidny. Nie zmienia to faktu, że zginęło wiele ludzi i nic nie wróci im życia.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”