CZY HOMOSEKSUALISTE MOZE POCIAGAC KOBIETA?

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
agnieszka21
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: agnieszka21 » 26 sie 2006, 01:46

Ludzie!!! zakladajac ten temat chcialam sie poprostu dowiedziec czy,ktoras z Was kolezanki miala podobne "doswiadczenia" i wogole co myslicie na "ten temat",a nie czy "walenie w dup..."Was odraza...malo mnie to obchodzi jesli dwoje ludzi sie kocha...poprostu w ten sposob daje "upust " swoim pragnieniom(jesli moge to tak nazwac)
To tak jak Sam napisala-czy zabawa dwoch panienek nie jest dla co niektorych z Was rownie obrzydliwa, (bo mi sie wydaje,ze wiekszosc mezczyzn to podnieca)...
Pierwszy raz w zyciu "spotkalo" mnie cos takiego...to jest bardzo dziwne i wlasciwie nie wiem jak to "ubrac" w slowa...poprostu czuje z tym facetem-gejem? pewna wiez...mam,jak juz zreszta pisalam wiele przyjaciol-homoseksualistow,ale "ten"to cos innego...On sam nie wie co sie z nim dzieje...?kiedy mnie widzi...to,ze "podziwia" moja urode to jedno-ale jest cos wiecej-jak sam stwierdzil..nie wie co sie z nim dzieje kiedy mnie widzi...
Dlatego pytam-czy waszym zdaniem cos "takiego" jest normalne? tzn.-CZY TO MOZLIWE,ZE ON CZUJE DO MNIE COS WIECEJ JAK TYLKO "ZWYKLA " sympatie??

Awatar użytkownika
blondi 222
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: blondi 222 » 26 sie 2006, 18:41

hmmm... a jesli tak to co???... :roll:

Awatar użytkownika
MMarta
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: MMarta » 26 sie 2006, 23:00

agnieszka21 a może on nie jest tak do końca zdeklarowany :?: :?:
Może jeszcze sam nie wie na 100% czy bardziej go pociągają faceci czy kobiety :?: :?: :?:
Dr Miko³aj Kubasik - 28 kwiecieñ 2006r.
325cc profil wysoki (75D) - jestem happy
Powieki górne i dolne 28 sierpień 2014 - Brzuchański...

Awatar użytkownika
Julia malec
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: Julia malec » 28 sie 2006, 21:54

skoro doczuwa cos takiego jak Ciebie widzi..znaczy ,ze jest zagubiony w swoich uczuciach i chyba sam nie jest jeszcze do konca pewien czy jest homoseksualista.............

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 28 sie 2006, 22:43

Boszsze dziewczyny :shock: - mam szok !

mam jednego znajomego - wygladal mi na geja- wszyscy tak gadali ,ze jest - ale ja nie bylam nigdy pewna... ..bo go nie przylapalam :gaf2:
Zawsze prawil mi komplementy- jaka ja dzisiaj ladna, albo ze pieknie sie dziasiaj ubralam, i takie tam... ale ja sie tym nie przejmowalam- bo to homoseks.... :?
...wczoraj spotkalismy sie przypadkiem na Uniwerku- a ten jak zawsze podal mi na przywitanie reke i... ...pocalowal w polika... :? :roll:
Poczym dodal- ze tesknil za mna... :shock:

i nie pocalowal mnie dwa razy-tylko raz - tak z uczuciem- z cmoknieciem -... :evil:

wiem,ze to nic takiego -ale normalnie to on nikogo nie caluje -
:8-|:

chyba mam podobny problem ,co Agnieszka... :lol:

Jesssssu- nie ! :8-0:

elajustyna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: elajustyna » 29 sie 2006, 09:53

jak zobaczylam tytul tego watku to ciarki przeszy mnie po plecach....

dwa lata temu mialam przelozonego w pracy,ktory jest homoseksualista.nie wiedzialam,ze jest bo jakos nie bylo po nim widac i chyba troche sie maskowal.ludzie w pracy domyslali sie,ale nikt nie byl tego pewien na 100%.tutaj otwarcie podchodzi sie do tego tematu.jest duzo gejowskich klubow i widac facetow na ulicach trzymajacych sie za raczki,wiec wszyscy bylismy zaskoczeni,ze to ukrywal.wiec ten moj przelozony zaczl mnie kokietowac.brytyjczycy to brzydki narod i jedyni przystojni faceci to geje lub faceci z mieszanych malzenstw.
moj przelozony strasznie dbal o siebie i to juz dawalo mi do myslenia...chociaz kolezanki,zastanawialy sie bo przeciez faceci tez potrafia byc pedantyczni.denerwowalo mnie to,ze mnie kokietuje.ustalal zmiany tak ,ze zawsze z nim pracowalam.byl dla mnie szczegolnie poblazliwy i zwracalo to uwage calego personelu.mielismu mikolajki i robilismy sobie sekretne prezenty,kolezanka wylosowala mnie do prezentu i on poprosil ja zeby sie zamienili.kupil mi bielizne i vibrator :? najgorsze bylo to,ze prezenty otwieralo sie w obecnosci wszystkich.zaczl mnie nagabywac i stawalo sie to okropne.tutaj molestowanie seksualne w pracy jest bardzo karane i wszyscy sa przeczuleni na tym punkcie.kiedy poczulam,ze sytuacja wymyka sie spod kontroli zglosialm moj problem do Kadr i zoorganizowali nam spotknie.potem bylo juz gorzej robil wszystko,zebym sie sama zwolnila lub probowal mnie zwolnic.duzo by pisac ale skonczylo sie to tym,ze koledzyi kolezanki w pracy staneli po mojej stronie ,mielismy spotkania z HR i w koncu go zwolnili.Widzialm go pare razy na ulicy z jego partnerem i wydaje mi sie,ze nigdy tego nie zrozumiem.znam takich facetow,ktorzy sypiaja z kobietami i z mezczyznami....wymiotowac mi sie chce na sama mysl.
Niedojrzala milosc mowi:" Kocham cie,poniewaz cie potrzebuje". Dojrzala milosc mowi: " potrzebuje cie poniewaz cie kocham"

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 29 sie 2006, 18:11

ela.......jej :shock:
ale mialas przygode http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... 01blee.gif... - to juz nie jest smieszne............... :twisted:

(co za cham ! :x ) Dorze zrobilas z takimi to trzeba ostro http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... %20dam.gif

elajustyna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: elajustyna » 29 sie 2006, 23:14

Sam, na dlugo utkwilo mi to w pamieci.Nigdy nie mialam nic przeciwko gejom.od tamtej pory czuje obrzydzenie jak widze pary gejowskie.najgorsze jest to,ze oni czasami sypiaja i z kobietami i mezczyznami.moj przyjaciel jest z zawodu okulista i kiedys kolega po fachu zaprosil go na golfa do swojej posiadlosci.opowiadal mi,ze po kolacji zona z synkiem poszli na gore spac,a oni siedzieli na dole i pili whiskey.po jakims czasie ten znajomy zapytal mojego znajomego czy mu nie obciagnie.

moj znajomy poszedl spac oburzony,troche nie wiedzial jak sie zachowac bo tamten nalegal,ze moga sie zabawic.przestal grywac z nim golfa.kiedy mi to opowiadal,tez byl oburzony.tamten facet byll przykladnym mezem,ojcem i kolega z pracy :roll:
Niedojrzala milosc mowi:" Kocham cie,poniewaz cie potrzebuje". Dojrzala milosc mowi: " potrzebuje cie poniewaz cie kocham"

Awatar użytkownika
Karolina044
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Karolina044 » 30 sie 2006, 10:13

no nie czytając to można się załamać, ze istnieją tacy ludzie zakłamani,
a zona jego nic nie wiedziała o męża "hobby"?

i to kolega z pracy......

Jeny, jade niedługo na trzydniowe szkolenie, będe miała się na baczności przed moimi koleżankami z pracy :lol:
25 maj 2006- piersi A. Zieliñski

elajustyna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: elajustyna » 30 sie 2006, 11:39

Mieszkam w Edynburghu stolicy Szkocji.Nie wiem co przyciaga gejow do tego miasta ale jest ich tutaj bardzo duzo.Naprawde nigdy nie mialam nic przeciwko nim.Jestem raczej tolerancyjna.Poznalam paru gejow na mojej uczelni i wydaje mi sie,ze sa bardziej zazdrosni o piekne kobiety niz same kobiety.Oni sa bardziej bitches niz dziewczyny.
Moja znajoma tez miala managera geja,ktory prowadzil podwojne zycie.Byl managerem w sklepie i przyjezdzal co tydzien innym autem ( z wypozyczonym oczywiscie) mowil ,ze to jego fura,prawil komplementy,poprostu wiedzial jak podejsc kobiete.Sypial z jedna z pracownic,a wieczorami bawil sie z chloptasiami w gejowskich klubach.Geje sa z reguly bardzo przystojni.Jak widze na silce faceta opalonego ze zrgabna dupcia to na 100% jest gejem.nie wiem dlaczego niektorzy prowadza podwojne zycie,przeciez teraz jest duza tolerancja szczegolnie w Wielkiej Brytanii.
Podobno geje moga tez byc lepszymi przyjacielami dla kobiet niz same kobiety.Z reguly maja dobry test i gust.W Edynburghu we wszystkich markowych sklepach z reguly sprzdawcamii tez sa geje.nie zrozumcie mnie zle,dla mnie to tez ludzie,tylko czasami wydaj mi sie,ze nie wszyscy maja "rowno pod sufitem".Moze nie dokonca wiedza kim sa,dlaczego tacy sa,lub nie toleruja samych siebie.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”