Pająki i inne robactwo-fobia z której nie moge sie wyleczy

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 26 lut 2006, 17:23

powiem Wam coś w zaufaniu..... ale nie mówcie nikomu bo się wstydze.....ja się boje nawet szypółki od pomidora bo przypomina pająka :oops:
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Awatar użytkownika
kasiaczek_78
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: kasiaczek_78 » 26 lut 2006, 17:29

:lol: A ja myślalam ,ze ty to jestes taka twarda babka :wink:
Ju¿ po :) 16.02.06 operowa³ dr Kasprzyk z Krakowa (wk³adki okr±g³e 310 cc McGhan)

Awatar użytkownika
lidka6
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: lidka6 » 26 lut 2006, 17:36

Ja się pająków specjalnie nie boję ale jak widzę szczypawicę to jestem chora,kiedyś moja koleżanka coś do mnie mówiła,patrzę a jej po zębach łazi taka szczypawica :shock: ,ciarki mnie przeszły,obrzydlistwo.

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 26 lut 2006, 17:37

Kasiaczek bo ja jestem twarda dopóki pająka nie zobacze..... :oops: a jak mnie ktoś jeszcze straszy pająkiem to rycze!!! siedze w kącie i rycze.... to są chyba jedyne momenty w życiu kiedy płacze..... alemi wstyd :roll: :oops:
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Awatar użytkownika
kasiaczek_78
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: kasiaczek_78 » 26 lut 2006, 18:37

e tam "wstyd to kraść i Babie z .... spaść" :lol:
ale kiedys był wywiad z facetami i podobno ich to jara jak dziewczyny boja sie pająków ( a oni są w pobliżu)
Ju¿ po :) 16.02.06 operowa³ dr Kasprzyk z Krakowa (wk³adki okr±g³e 310 cc McGhan)

Awatar użytkownika
Dominicana
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: Dominicana » 26 lut 2006, 18:42

Gaga nic nie mów....ja mam tak samo :roll: :oops: rycze, dre ryja jak tylko głośno moge i jestem w stanie przywalic komuś bejzbolem w łeb jak mnie straszy pająkiem :roll:

byłam w wakacje u kumpeli na działce, domek bardzo przywoity, naprawde ładnie jak na działkowe klimaty, ulokowałam sie w pokoju z koleżanką która miala takie same filmy jak ja na pkt pająków :roll: co noc robiłyśmy śledztwo z latarkami czy nie ma tych paskudztw...ale zawsze jakis sie znalazł :evil: a druga koleżanka brała je w ręke i nas wkur*** :evil: myślalam ze jej przypier**** mimo iz to moja dobra kumpela...tak sie na nią wydarłam że była w szoku i stweirdziła ze ja naprawde musze miec mega fobie skoro tak reaguje :roll:

przez kolejne dni co wieczór zalewałam sie w trupa aby nie myślec o pająkach...po prostu padałam na łóżko i budziłam sie rano :wink:

ps. of kors leżalłam w śpiworze zakryta po sam czubek głowy...wolałam sie udusić niż widzieć na suficie ciągle jakieś żyjątko :roll:
29 lipiec 2005, nosek---> dr Skupin/ czyli ju¿ po i bardzo szczê¶liwa:)

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 26 lut 2006, 20:13

nie ma takiej siły która by mnie zawlokła na biwak, pod namiot, lub do domku gdzieś nad jeziorkiem..... :wink: po zmroku najlepiej autem wjeżdzać do łóżka :wink:

Awatar użytkownika
kasiaczek_78
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: kasiaczek_78 » 26 lut 2006, 20:24

ja tez nie nawidzę namiotów - byłam w Bieszczadach na Solinie i oczywiśćie zeby był klimat to pod namiot i jeszcze w takie miejsce,gdzie nikogo nie było tylko nasze 2 namioty ( ludzie dopiero po drugiej stronie jeziora:( ) Myslłam ,że umre ze strachu w nocy wszyscy spali a ja nasuchiwałam co idzie,kto idzie i czy wejdzie do namiotu , do tego ten szum wody blllllllllllllleeeeeeeeee Wszyscy sie tym jarali a ja jedna chciałam wracać Po tem jak wrociłam do domu po tych kilku dniach musiałam odsypiac te wszystkie noce taka wrociłam zmęczona :lol:

Awatar użytkownika
gracja
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: gracja » 26 lut 2006, 20:44

Uff jaka ulga - myślałam, że tylko ja jestem jakaś dziwna i aspołeczna. Nigdy, przenigdy nie byłam z klasą (w podstawówce czy średniej szkole) na biwaku, ani nie jeździłam na wycieczki, bo nigdy mnie to nie pociągało.Do tego dochodzi ten strach przed pająkami. A wszyscy moi znajomi wprost uwielbiają takie wyjazdy.Fuj
...czemu ze wszystkich pragnieñ na ¶wiecie to Ty mnie wybra³e¶.....

Awatar użytkownika
martucha20
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Post autor: martucha20 » 26 lut 2006, 22:44

Dziewczyny ja mam tak samo jak Dominicana:) Staję się bardzo agresywna,jeśli ktoś mnie czymś takim straszy!! Nie boję się pszczół i os jedynie....a pająki,szerszenie i wszelkiego rodzaju trzmiele i żuki doprowadzają mnie do strasznego stanu!! Zachowuję się wtedy jak osoba psychicznie niezdrowa :shock: Wydzieram się,uciekam na dwór z gubiąc kapcie i biegając po ogrodzie w skarpetach, a jak razem z praniem zgarnęłam ćmę, to mój facet musiał wracać z pracy, bo siedziałabym cały dzień zamknięta w sypialni....Masakra!! Bardzo utrudnia życie :( Innym wydaje się śmieszne....

Pozdro

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”