zazdrość kobiet

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Josie M
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Josie M » 02 lut 2006, 00:39

niestety, moim zdaniem uwagi dziewczyn sa znacznie bardziej kąśliwe, zwykle obgaduja osobę ktorej czegoś zazdroszczą... i najcześciej wlaśnie to czego zazdroszczą staje sie przedmiotem drwin...
Jesli cos za bardzo udoskonalasz, na pewno to spieprzysz.

Awatar użytkownika
Joasiajo
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: Joasiajo » 02 lut 2006, 00:53

To wynika z kompleksów...gdyby każda z nas była w pełni zadowolona ze swojej wizualności, nie wiedziałybyśmy co nawet oznacza "kobieca zazdrość"...
20.03;)Happy:)))))))

Awatar użytkownika
AnioÂłek
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: AnioÂłek » 02 lut 2006, 13:37

mysle, że Panowie są także złośliwi, zadrośni... tylko nie okazują tego jak kobiety, nie dają po sobie poznać, że są zazdrośni!! A Kobiety co w sercu to na języku
Anio³ek

Awatar użytkownika
OMEGA
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: OMEGA » 02 lut 2006, 14:01

niestety takie złośliwoście będą zawsze. Nawet gdyby każda byla z siebie zadowolona to i tak w sumie niczego nie zmienia, 'kobieta zmienną jest' :wink: i ta co ma brązowe zaraz by chciala blond, ta co proste chce kręcone mimo, że ze swoich prostych jest zadowolona. Kobiety za bardzo ze sobą rywalizują, poza tym same chcialyby mnie to co im się podoba u innych, z innej strony uszczypliwe komentarze często mają na celu zniechęcenie wlasnego faceta do jakiejś kobiety. Znam to w sumie troche z życia, kiedyś bylam bardzo zazdrosna (pare lat temu to bylo) jak zobaczylam na scianie mojego faceta rozebrana fajną dziewczynę i jakiejś fajnej pozie która w super sposób eksponowala pupe to odrazu tak mi się glupio zrobilo, że ja takiej nie mam, i pierwsze co powiedzialam 'fajna, tylko ten tylek bo za bardzo komputerowo przerobiony'' /czy coś w tym stylu/ on jednak na to -''a co za różnica i tak mi się podoba'' :evil: to jakoś tak ochłonęłam szybciutko.
Najwiekszym problemem jest to, że chcialoby sie mieć wszystko a wszystkiego mieć nie można, poza tym z natury człowiek bywa zazdrosny wiec stąd się to wszystko bierze.
Już od bardzo dawna przestalam się przejmować urodą aż tak jak kiedyś i bez trudu przychodzi mi prawienie komplementów innym kobietą, i lubie to :wink: I ogólnie jakoś od dawna zadrość mnie już tak nie bierze jak pare lat temu, może doroslam troche :wink:
27.04.11r dr Stępniewski korekta powiek górnych
03.02.12r usta emervel 1ml
19.09.12r
[/color] usta emervel 1ml
[/color]

16.12.2010 r. - Pamięta się te rzeczy, których nie można zapomnieć

Awatar użytkownika
AnioÂłek
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: AnioÂłek » 02 lut 2006, 14:10

może powodem jest to, że To Kobiety mają być zawsze piekne, mają świecić przy swoim mężczyźnie. Zawsze musimy dobrze wyglądać i dlatego czasami tak sie zachowujemy
Anio³ek

Awatar użytkownika
kasiaczek_78
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: kasiaczek_78 » 11 mar 2006, 13:13

Ja prawie zawsze mam problem.
Jak poznam jakas dziewczyne - pierwszy raz mnie zobaczy - odrazu zanim nawet zamienimy pare zdan- stwierdza, ze :
nie lubi mnie , nie polubi , ze jestem ę,ą i tp. ( a przeciez sie nawet nie odezwałam) i jak tu normalnie zyć
to wszystko sie zmienia jak mnie ktoś pozna ( odrazu zmienia zdanie )
ale nie zawsze jest tak ze mam okazje poznac sie z kims blizej' :roll:
Ju¿ po :) 16.02.06 operowa³ dr Kasprzyk z Krakowa (wk³adki okr±g³e 310 cc McGhan)

Awatar użytkownika
Merlinka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Merlinka » 11 mar 2006, 13:55

Kasiaczek mam ten sam problem ! jak czasem slysze od ludzi co mysleli jak mnie zobazyli po raz 1 to normalnie szok ! ze traktuje z gory itd a wlasnie tak nie jest... nie wiem z czego to wynika :/

Awatar użytkownika
kasiaczek_78
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: kasiaczek_78 » 11 mar 2006, 14:28

no ja własnie tez, :roll:
w przypadku kiedy ja kogos poznam to jest odwrotnie dana osoba wydaje mi sie super po czasie okazujesie ze ta osoba za plecami robi mi tak zwane " świnie"
I badz tu madra :wink:
Ju¿ po :) 16.02.06 operowa³ dr Kasprzyk z Krakowa (wk³adki okr±g³e 310 cc McGhan)

Nicole
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Nicole » 11 mar 2006, 20:33

w tym przypadku to po prostu wasz sposob bycia, z takich rzeczy nawet nie zdajemy sobie sprawy, ja podobno na pierwszy rzut oka sprawiam wrazenie niedostepnej, ciut moze wynioslej, ,,dobrze wychowanej" (?!?) - dotarlo to do mnie dopiero, gdy i wlasny chlopak na poczatku znajomosci mi powiedzial, ze gdy tylko mnie zobaczyl pomyslal, ze bedzie ciezko :lol: (poznac, rozruszac, dotrzec do mnie :P). Sprawa gestow, sposobu mowienia, nawet to, w jaki sposob siedzimy-komus cos sie nie spodoba i juz opinia : nie lubie jej :roll:

Awatar użytkownika
Merlinka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Merlinka » 11 mar 2006, 20:42

cos w tym jest...
niedawno moj facet zrobil mi ukradkiem zdjecie w aucie gdy prowadzilam i bylam zamyslona.. przerazilam sie ze mam taka nadeta gebe i mine :!: :shock: :lol:

kurcze... robie to nieswiadomie.. musze sie pilnowac... ;) http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... a/GUMA.GIF

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”