czy macie jakies bariery w łóżku?

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
joanna2828
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: joanna2828 » 21 gru 2005, 18:07

MonisiaPP pisze:Ja mam barierę przed seksem z nieznajomym! Nawet jezeli ktos bardzo mi sie podoba i mam ochote itd, to dopoki nie poznam kogos lepiej to obawiam sie seksu... :roll: :roll:
Dziwne, nie?
to nie jest dziwne, uważam że wręcz normalne :)
też tak mam :) :oops:

Awatar użytkownika
Dominicana
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: Dominicana » 21 gru 2005, 18:21

na raczej :roll: , zreszta tyle syfu chodzi teraz po świecie że czasem to kijem bym nie tkneła niektórych facetów. :roll:

haha a wiecie co, kiedyś byłam w Sopocie na imprezie ze znajomymi i do mojego kolegi podeszła panienka i pyta sie czy pójdą do toalety i ona mu zrobi dobrze za 5zl :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:
albo za Breezerka Bacardi :lol: :lol:

o rany naprawde wierzyc mi sie nie chce że lodzik jest taki tani :wink: :lol: :lol: :lol:

ale wiecie pare takich lodzików zrobi na imprezie i ma kilka piw za darmo :lol: :lol: :lol:
29 lipiec 2005, nosek---> dr Skupin/ czyli ju¿ po i bardzo szczê¶liwa:)

Awatar użytkownika
joanna2828
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: joanna2828 » 21 gru 2005, 18:25

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
straszne ! zero szacunku do siebie samej nie miała ta dziewczyna - że takie ziemia nosi, dajcie spokój..... :?

Awatar użytkownika
Dominicana
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: Dominicana » 21 gru 2005, 18:37

dokładnie, na początku myślalam ze kumpel sobie jaja robi ale potem okazało sie że to stała bywalczyni i już wielu Panów obsłurzyła w ten sposób i za takie grosiki :wink: :roll:

już chociaż by tą dyszke brała :lol: :lol: :lol:
29 lipiec 2005, nosek---> dr Skupin/ czyli ju¿ po i bardzo szczê¶liwa:)

Awatar użytkownika
greta
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: greta » 21 gru 2005, 20:39

ja mam bariere nie do przejścia jej nazwa brzmi:sex analny.no kurde u mnie to nie przechodzi dla mnie to obrzydliwe.trójkąt tez nie wchodzi w grę jestem zbyt zazdrosna a nawet jeśli miałoby byc dwóch facetów to tez mnie to jakos nie kręci.cała reszta mnie nie odrzuca :wink:

Awatar użytkownika
agnieszka21
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: agnieszka21 » 21 gru 2005, 22:08

Greta to tak jak ja z tym analem,poprostu nie moge sie przelamac :oops: A niektore laski mowia,ze fajnie i nawet jakies podwojne orgazmy :?: :?: :roll: no nie wiem,ale mnie nawet to nie zacheca

Awatar użytkownika
ewa13
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: ewa13 » 21 gru 2005, 22:14

Hmm nom macie racje ;-)
A ja mam takie szczescie ,ze ostatnio na imprezie prawie pocalowala mnie dziewczyna..... Malo nie zemdlalam... Tak mi sie slabo zrobilo. Pojawila sie niewiadomo skad. Widzialam ze sie na mnie patrzy, ale myslalam ze raczej w innym celu. Jak podeszla myslalam ze chce mi cos powiedziec na ucho a ta do mnie z ustami. A moj mis jak stal obok to tak sie ze mie smial ze do tej pory mi przypomina ze smiechem ;-P

Awatar użytkownika
Kasienka
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Kasienka » 22 gru 2005, 08:02

hmm, jak przespałam się pierwszy raz ze swoim lubym ( on prawiczek, ja dziewica), po tygodniu znajomości, wszyskiego się razem uczyliśmy i chyba nie ma "akrobacji" łóżkowej, której nie próbowaliśmy, ale nigdy chyba nie odważe sie na sex w trójkącie czy na sado-macho lub coś w tym stylu 8)
http://s34.photobucket.com/albums/d127/ ... 417064.jpg
Konie to stworzenia wprost z Edenu...

Awatar użytkownika
angelika
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: angelika » 22 gru 2005, 10:13

agnieszka21 pisze:Greta to tak jak ja z tym analem,poprostu nie moge sie przelamac :oops: A niektore laski mowia,ze fajnie i nawet jakies podwojne orgazmy :?: :?: :roll: no nie wiem,ale mnie nawet to nie zacheca
aga moze to zalezy z kim???? z moim mezem tylko bylo niemal po bozemu...by odbebnic...za to kolejny partner...sex nas strasznie krecil..niemalgdzi se dalo i o kazdej porze :D nie mowiac o pozycjach :D jakby sie dalo to nawet "do ucha" bysmy sprobowali :D :lol: :lol: :lol: :wink: niestety to juz przeszlosc...
teraz to juz wogole nie umiem sie przelamac do pewnych rzeczy....a wtedy nawet moj mikroskopijny bist mi nie przeszkadzal :roll:
powiekszenie biustu u dr Kasprzyka 16.12.05, 255 model 410 LX inamed

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png

eve
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: eve » 22 gru 2005, 10:22

Wstyd sie przyznac ale mnie ponioslo kidys na "pierwszej randce" i... juz jestesmy trzy lata razem! nie powiem, bo na poczatku to nie mialam ochoty wiecej sie z nim spotykac, bo mi glupio bylo, ale widac takie przeznaczenie :lol: i teraz jestem naprawde szczesliwa w swoim zwiazku.
Oczywiscie nie dlatego ze od razu poszlismy na calosc, ale poprostu mimo wszystko okazal sie to porzadny facet bo tez nie robil takich rzeczy wczesniej na co dzien.
Co do barier to nie moglabym zniesc drugiej kobiety w lozku, ale to chyba glownie marzenia mezczyzn bo gdzies w genach maja zakodowana monogamie.. nie umiem sie przelamac co do anala, choc mam znajoma ktora probowala ratowac swoje dziewictwo kochajac sie w ten sposob..po raz pierwszy :oops: :shock:
Moj ukochany uwielbia seks oralny i mnie to nie obrzydza, czasem wrecz samam mam ochote mu to zafundowac :lol:
Czasem tez on lubi jak sie w cos przebiore..typowy wzrokowiec.
op. powiekszenia biustu - 20.12.06 - implanty okragle, profil sredni, 400cc. Jestem szczesliwa!!!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”