zabulka okropne rzeczy piszesz, ale takie przypadki niestety sie zdarzajà. Czlowiek sie napali i bez zastanowienia pakuje sie w cos, co potem moze okazac sie farsà.
Ja niestety napalilam sie na ten zabieg - i w ciàgu chyba 2-3 dni podjelam decyzjè o doktorze (patrzylam na rang lekarzy, chcialam z Wroclawia i pooglàdalam strony klinik wroclawskich- i na tej podstawie wybralam i umòwilam sie na zabieg.) Dopiero pòzniej, podniecona tematem, zaczelam grzebac w necie i znalazlam to forum i dopiero wtedy pojèlam w co sie pakuje( dr ktòrego wybralam mysle, ze nie jest jednym z tych o ktòrych pisalas) ale po wyczytaniu wàtkòw z forum na temat lekarzy z Wroc. okazalo sie, ze na jego temat jest bardzo malo i to mnie troche wystraszylo.wybralam innego a potem jeszcze poczytalam(juz na spokojnie), przemyslalam i ostatecznie wybralam jeszcze innego

. To nie znaczy, ze wszystko na pewno pòjdzie super, ale przynajmniej wiem, komu oddaje moje bezpiersie. Takie forum jest bardzo przydatne, przygotowuje nas na op i pozwala poznac "obie strony medalu"pozytywne i negatywne......no i niema nic lepszego do zywych dowodòw, dziel lekarza- bo same dyplomy nie wystarczà
a te potwory, ktòre pokazalyscie wczesniej chyba bedà mi sie snic w nocy