gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość
Moderator: Zespół I
-
PINESKA
- Miłośniczka Beauty

-
Kontakt:
DUSZEK MAM TAK SAMO!!!!!!!!!!! myslałam ze tylko ja tak zasypiam ..ja musze mnie nie tylko uszko zasłoniete ale połowe twarzy wydaje i sie wtedy ze mnie nie ma i duchy mnie nie znajdą ..heheha
A JEDNAK MARZENIA SIĂĆĂ
 SPEĂâÂŁNIAJA....
-
Samanthii
- TOP Beauty

Eddieve pisze:Samanthii pisze:Moj facet:
-jak ma stres to wyrywa sobie wlosy z klaty...!
A odrastają?
Samanthii, w okresie wzmożonego stresu klatka wygląda jak po depilacjii woskiem, co? :)
Josie M pisze:Samanthii.... może On śpiewa, tylko, hmmm Cool nieumiejętnie ?
Josie, może mężczyzna Samanthii śpiewa całkiem umiejęttnie, tylko kabina ma złą akustykę, i zniekształca dźwięki.
Dokladnie-jego klata wyglada wtedy ... ...niezaciekawie

:lol:
Nie wiem,jak go odzwyczaic-mnie to wkurza... :badred:
:lol: :lol: :lol: - Boszsze,ja nie wiem normalnie,czy to spiew czy jek- tragedia,mowie Wam...!!! :gaga2:
-
duszek
- Nowicjusz Beauty

PINESKA pisze:DUSZEK MAM TAK SAMO!!!!!!!!!!! myslałam ze tylko ja tak zasypiam ..ja musze mnie nie tylko uszko zasłoniete ale połowe twarzy wydaje i sie wtedy ze mnie nie ma i duchy mnie nie znajdą ..heheha
Ja tez polowe twarzy i wtedy wydaje mi sie, ze zle duchy, czy np.wlamywacz mnie nie znajdzie - hahahahahaha - nie jestem sama w swoim dziwactwie - witaj ! :D
-
PINESKA
- Miłośniczka Beauty

-
Kontakt:
witam witam..w krainie dziwolongów odmienców. hehe
A JEDNAK MARZENIA SIĂĆĂ
 SPEĂâÂŁNIAJA....
-
Josie M
- Rozmowna Beauty

duszek pisze:PINESKA pisze:DUSZEK MAM TAK SAMO!!!!!!!!!!! myslałam ze tylko ja tak zasypiam ..ja musze mnie nie tylko uszko zasłoniete ale połowe twarzy wydaje i sie wtedy ze mnie nie ma i duchy mnie nie znajdą ..heheha
Ja tez polowe twarzy i wtedy wydaje mi sie, ze zle duchy, czy np.wlamywacz mnie nie znajdzie - hahahahahaha - nie jestem sama w swoim dziwactwie - witaj ! :D
tutaj przyjmujemy wszystkich :)
Jesli cos za bardzo udoskonalasz, na pewno to spieprzysz.
-
PINESKA
- Miłośniczka Beauty

-
Kontakt:
:D :D :) :) :lol: :lol:
A JEDNAK MARZENIA SIĂĆĂ
 SPEĂâÂŁNIAJA....
-
duszek
- Nowicjusz Beauty

Dziekuje za przyjecie - takiego dziwolaga - jak ja :lol: :lol: :lol: :D

-
Josie M
- Rozmowna Beauty

:? chłopak (19 l.) mojej siostry też mówi ze czegoś nie lubi a nigdy nawet tego nie jadł... jak również najpierw zjada cały obiad a dopiero potem je sałatki i surówki z tego obiadu
a także codziennie ładuje palmtopa i laptopa bo sie boi ze mu sie rozładują wtedy, kiedy bedą najbardziej potrzebne
oraz co dla mnie najdziwniejsze nie lubi slodyczy :lol:
a takze boi sie mojego psa Yorka-miniaturki, ale udaje ze sie nie boi tylko ze go nie lubi
:? moj kuzyn zawsze, ale to zawsze zdrapuje strupki, przez co zadna rana nie ma sie prawa zagioc (ma 23 lata)
Jesli cos za bardzo udoskonalasz, na pewno to spieprzysz.
-
Joasiajo
- Aktywna Beauty

-
Kontakt:
Ja na przyklad jem delicje sposobem "na okrętkę":)obgryzam na okolo biszkopt, nastepnie zjadam (tudzież oblizuje)czekoladke i zostje sama galaretka;)Brzmi jak jakis rytuał a to takie moje dziwactwo;)
20.03;)Happy:)))))))
-
gosiaczek
- Aktywna Beauty

Myślę i myślę i niewiem czy mam jakieś dziwactwa.
Nie mogę zasnąć sama w łóżku ani z kimś innym niż mój mąz.
Od operacji piersi nie założyłam nic zakrywającego dekolt, żadnych golfów czy bluzek po samą szyję tylko dekolty.
Co rano zaczynam dzień od kawy i papieroska (jak palę oczywiście bo mam tez okresy że nie palę)
Od jakiegoś czasu chyba z pół roku co wieczór piję piwko Karmi Poema di caffe- uwielbiam.
Co wieczór robię sobie taki bilans dnia - czy napewno wszystko co miałam zrobić w domu zrobiłam, jeśli nie to wstaję z łóżka i robię.
Nienawidzę skarpetek mojego męża zostawionych w pokoju na krześle czy na podłodze,horror.
Codziennie rano wietrzę cały dom, jak wszyscy sobie wyjdą dzieci do szkoły mąż do pracy ja zawsze wychodzę ostatnia i nawet w wielki mróz muszę chociaż na 5 minut pootwierać okna .
Jak robię kotlety mielone to nie mieszam tego wszystkiego ręką,fuj, tylko widelcem.
Nie smakuję potraw podczas ich przygotowywania tylko dopiero jak już są gotowe i podane na stół to wtedy jem, najwyżej są niedobre, ale ja nie tknę podczas robienia.
Nienawidzę śmieci na podłodze,włosów, paprochów, okruszków mogę odkurzać 2x dziennie cały dom.
Zakurzony telewizor- na LCD bardzo widać,parę razy dziennie mogę ścierać.
Jestem dziwolągiem?