Romans !!!

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
szyszunia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: szyszunia » 30 sty 2006, 11:39

MonisiaPP pisze:Ej no troche chyba wyhamujcie... :?

Cos Wam sie przewraca pod beretem?

Nie Wam jest oceniac czyjąś moralność, autorka nie pyta o ocene postawy! Jest to na tyle wzgledna kwestia, ze nie smialabym oceniac tego pod katem moralnosci badz jej braku!!
Monia niby tak,nie jest nam dane oceniac ale moze dziewczyna jest tak slepo zakochana ze tego nie zauwaza,tylko tyle ,przynajmniej z mojej strony. :wink:

Awatar użytkownika
Merlinka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Merlinka » 30 sty 2006, 14:12

no ja tez nie przepadam za teoretyzowaniem nad cudza moralnoscia :?

Awatar użytkownika
lilka
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: lilka » 30 sty 2006, 21:23

A ja bym nie zostawiła swojego kochanego misia dla jakiegoś starego capa

Awatar użytkownika
MonisiaPP
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: MonisiaPP » 31 sty 2006, 08:31

:roll: ej "starego capa" :shock: mowicie o czyims facecie! Odrobine taktu! Kur.. co sie z Wami porobilo na tym forum!
ZAWSZE BLACK & WHITE!

Awatar użytkownika
szyszunia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: szyszunia » 31 sty 2006, 23:50

MonisiaPP pisze::roll: ej "starego capa" :shock: mowicie o czyims facecie! Odrobine taktu! Kur.. co sie z Wami porobilo na tym forum!
Monia wyluzuj :wink:
ale to fakt tak pisac sie nie powinno o ukochanym drugiej osoby

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 01 lut 2006, 00:40

MonisiaPP pisze::roll: ej "starego capa" :shock: mowicie o czyims facecie! Odrobine taktu! Kur.. co sie z Wami porobilo na tym forum!
cóż Monia dziewczyny są jeszcze na etapie literatury romantycznej i maja wyidealizowane pojęcie o miłości i związkach..... zostawmy ich w tym. Ja wracam sobie do swojego "starego capa" bo raptem ma 12 lat więcej ode mnie to pewnie się kwalifikuje :roll: :wink:
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Awatar użytkownika
Valentina
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Valentina » 01 lut 2006, 09:04

...lepszy stary cap od szczylowatego gogusia... 8)
Już po operacji nosa - 7 lipca 2005 oraz chirurgicznej korekcji ust - 12 października 2005
Dr PIOTR SKUPINhttp://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... doping.gif

Awatar użytkownika
natala82
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: natala82 » 01 lut 2006, 09:10

Ja tez wole "strego capa" od gowniarza ktoremu w glowie tylko ku..y i disco! :D
Juz po!:)
Skupin 26 lipiec, mentor 300cc okragle.

Awatar użytkownika
Eddieve
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Eddieve » 01 lut 2006, 09:53

A ja tam sobie myslę, że nie ma reguł. Zdarzają się naprawdę do rzeczy faceci wśród dwudziestoparolatków ( poniżej to kurczątka nieopierzone, rzeczywiście ), jak i wród trzydziesto-, czterdziesto- i pięćdziesięcioletnich mężczyzn. Nie ma co przypisywać zalety w zależności od wieku. To kwestia charakteru i dojrzałości emocjonalnej, a te są niezależne od metryki, albo przynajmniej nie tak bardzo, zeby stawiać tu wyraźne granice. Aczkolwiek, trzeba przyznać, że prawdopodobieństwo trafienia na dojrzałego młodziaka jest jak przy trafieniu "czwórki" w Dużego Lotka. Żeby trafić na takiego w gronie starszaków wystarczy już "trójka"....A szczęście jak przy "szóstce", gdy okazuje się być człowiekiem wolnym, bez długów i "bagaży", które trzeba dźwigać na spółę ( czytaj: zobowiązań ).
Od
15
XII
05
fajnie mi / nos od dr Skupina
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... alking.gif

Awatar użytkownika
Valentina
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Valentina » 01 lut 2006, 09:54

natala82 pisze:Ja tez wole "strego capa" od gowniarza ktoremu w glowie tylko ku..y i disco! :D
...bywa też tak... że jedno nie wyklucza drugiego... :roll: ...stare capy też chodzą na disco i...http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... o_jest.gif :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink: ...my z Monisią coś o tym wiemy...http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... o_jest.gif :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:
Już po operacji nosa - 7 lipca 2005 oraz chirurgicznej korekcji ust - 12 października 2005
Dr PIOTR SKUPINhttp://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... doping.gif

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”