Naszą misją jest poszerzanie wiedzy u pacjenta chirurgii plastycznej, medycyny estetycznej oraz dziedzin pokrewnych, na temat możliwości i ograniczeń tych dziedzin medycyny, oraz uświadamianie im tak korzyści jak i zagrożeń wynikających z podejmowanych decyzji.
przepraszam Paula, już Aniołek... jest tam gdzie powinien... Ale jak zobaczyłam te oczy... :lol: to nie mogłam sie powstrzymać.. aby zaliczyć Maćka do fajnych fotek..
hehe... ciocia, j utworze chyba osobny temat o ps'ie i bede wklejac tam wszystkie rady jakie do tej pory tobie udzielilam...
swoja droga czuje glod tworczy i chyba musze porobic jakies fotki...
ja obecnie 9.0 cs2 ale jeszcze tydzien temu mialam 8.0 . paula ma 7.0 i jakos sobie radzi... te wersje nie roznia sie tak zasadniczo, sa tylko drobne zmiany, wiec 7.0 jest ok.
Ja sie do tematu przymierzam ale okazuje sie ze i tak w pudelku nie ma cd-ka wiec lipa.A na stronie adobe jest do kupienia ale chyba ohuj...za 500 euro. :? Ale postaram sie jakos zkombinowac...
Papieros skraca zycie o 9 minut.Seks wydluza je o 15 minut.Walczmy seksem o nasze zycie!