jest mi dzisiaj strasznie smutno

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

basiq
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: basiq » 16 lis 2005, 23:06

czemu nie, Libby-usmiechnełam się czytajac Ciebie, WIELKIE DZIEKI :)
warto miec dystans-do siebie też :wink:
a juz myslałam, ze pójde spac zalewajac łzami poduszkę ...

Awatar użytkownika
Libby
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Libby » 16 lis 2005, 23:11

wielokrotnie bylam w takiej sytuacji, ze myslalam, ze to juz "koniec". wlasnei tak jak napisałaś, glupio stracona przyjaźń. problemy w pracy, coś tam. ważne aby zachować hart ducha i optymizm. wszystko wróciło na dobre tory. czasem trzeba odpuścić, przeczekać, najzwyczajniej w świecie tak pozytywnie olać. a czasem po prostu lepiej zadbać np o przyjaźń .. moze jeszcze nic straconego?
pozdrawiam cieplo!!

Awatar użytkownika
MonisiaPP
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: MonisiaPP » 17 lis 2005, 20:12

Mam dzis najgorszy dzien w zyciu! Uwierzylam komus, zaufalam, dalam szanse i co? i dostalam kopala w dupala! i to tak konkretnego ze az mi niedobrze i slabo! Jeszcze nigdy sie tak nie zdenerwowalam na kogoś, ze prawie zemdlalam i wymiotowalam ze zlosci i ogromnej przykrosci! :cry: :cry: :cry:
napiszcie cos co pomoze! Bo nie wierze w swoja naiwnosc!
ZAWSZE BLACK & WHITE!

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 17 lis 2005, 20:17

MonisiaPP a co się dokładnie stało???
JA też od wczoraj jestem tak smutna, że szok
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
angelika
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: angelika » 17 lis 2005, 20:24

Michitka pisze:MonisiaPP a co się dokładnie stało???
u mnie to samo...chyba idzie zima i brak slonca...
powiekszenie biustu u dr Kasprzyka 16.12.05, 255 model 410 LX inamed

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 17 lis 2005, 20:27

faktycznie to chyba naprawdę przez tą zimę:/
a myślałam, że jestem sama
nie wiem co mam robić??
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
wooow
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: wooow » 17 lis 2005, 20:40

Wiecie dziewczynki, ja już nie mogę pojąć co się dzieje... nastał jakiś czas ogólnopolskiego doła czy co? :cry: Ja już może od tygodnia, może trochę dłużej mam tak zmienne nastroje że sama się nie poznaje. Zmienne - z przewagą tak ogromnego, narastającego i uprczywego smutku. Najgorzej jest wieczorem, przed zaśnięciem: kładę się i zaczynam wyć, jak dziecko. Potem jakoś zasypiam ale w nocy się budzę i znowu płaczę. Rano, przed wstaniem z łóżka to samo.... Nie wiem co się ze mną dzieje :cry: przecież nic szczególnego w moim życiu się nie zmieniło, więc skąd ten żal?
23. 08. 05 - plastyka nosa (dr Bielecki)

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 17 lis 2005, 20:44

Rozumiem Cię bardzo dobrze, ja też raz uśmeicham się, a za chwilkę ryczę bez pwoodu. Rano to najchętniej bym nie wstawała z łóżka, nic mnie się nie chce...

Awatar użytkownika
MonisiaPP
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: MonisiaPP » 17 lis 2005, 20:46

Michitka pisze:MonisiaPP a co się dokładnie stało???
Chodzi o faceta... cos mnie strzeli :roll:
ZAWSZE BLACK & WHITE!

Awatar użytkownika
Dominicana
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: Dominicana » 17 lis 2005, 21:52

ohh skad ja to znam :wink: chociaż musze Wam powiedzieć ze u mnie okres "doła pierdoła" jakos schował sie i całe szczęście...i wiecie co Wam powiem moje drogie...
jak mam takiego maxi mega giga doła i siedze i rycze i wydaje mi sie że już gorzej być nie może to sobie tak myśle......boże jakie ja mam durne problemy, przecież wszystko w życiu mi wychodzi, chodze na studia na które chciałam, mam fajny nos, mam co jeśc, jestem zdrowa, mam fajne koleżanki, fajne zwierzątka, kochającą rodzine...i jestem niezadowolona bo np mam za grubą dupe albo facet robi mnie w hu** :!:

a przecież mogłabym byc tylko po podstawówce, mieć juz 6 dzieci w wieku 18 lat, nie mieć co jeśc co ubrać gdzie spać, być chora, bita przez męża, stracic cała rodzine...itd itd

i wtedy uzmysławiam sobie jaka ja naprawde jestem zajebiście szczęśliwa, i jak dziekuje Bogu za to co mam i nawet za to czego nie mam bo jak sie chce to zawsze mozna to zdobyc :wink:

MonisiaPP a facet to taki podgatunek którym nie można sie wogole przejmować...zadaj sobie pytanie czy on teraz cierpi tak samo jak Ty?
pewnie nie, więc czy warto abyś Ty tak to przeżywała.?
Z tego co wiem jesteś zajebistą dziewczyna, bardzo zabawną, ładną i inteligentną (wywnioskowałam to siedząc i czytajac posty na forum) :wink:

wiec prosze Cie żadnych łez :!: :wink:
kup sobie butelke wina, zapodaj jakiś fajny kawałek, pilot do ręki i śpiewaj :wink:

nie ma takiego problemu którego nie da sie przeskoczyć...

dlatego dziewczyny prosze wziąść sie w garsc i nie dołować :wink:
macie fajne cycki, fajne nosy i narzekacie, no ludzie tak nie mozna :wink: 8)
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... e-pije.jpg
a to dla Was na pocieche :wink:
29 lipiec 2005, nosek---> dr Skupin/ czyli ju¿ po i bardzo szczê¶liwa:)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”