i ja zostałam sama:(

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
megi
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: megi » 15 lis 2005, 00:37

shilo pisze:Megi
Nie mialam na mysli zlego sensu rozkochiwania chodzilo mi o powazne zwiazki oparte na uczuciu . Faceci trudniej zakochuja sie niz kobiety wiec mialam to szczescie ze ich uczucia nie byly udawane. Tylko ze czasem takie uczucie sie konczy a ja nie umiem zrywac zwiazkow i czasem tkwilam w takich zwiazkach bez przyszlosci lub tzw toksycznych bo nie chcialam zranic partnera odejsciem.
I wlasnie o to mi chodzilo we wczesniejszej wypowiedzi!!!!!!!!

Nigdy nie bawilam sie czyimis uczuciami i np nigdy nie zinteresowal by mnie zajety facet nie tylko chodzi mi o zonatych ale o narzeczonych czy po prostu pary!!!!
Shilo,

rozumiem to tylko zazdrościć szczęścia..
ja obecnie jestem na etapie....wziąć tabl czy skoczyc z mostu...Nie otrafię zyc bez mojego chlopca chociaż on mnie strasznie zawiodł...i zranił :cry:
przed http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=530" onclick="window.open(this.href);return false;

1 dzień po - dr Kasprzyk, 06.06.2013 anatomiczne Silmed Natural - 410XH
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=380" onclick="window.open(this.href);return false;

7 miesięcy http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 72#p809172" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
MonisiaPP
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: MonisiaPP » 15 lis 2005, 08:27

:roll: Nie no to ja tego az tak zle nie znosze... Mam po prostu duze wymagania i mezczyzni mnie rozczarowuja... Nie wiem czy lepiej zejsc z wymagan czy twardo stac przy swoim i szukac?? :?
Ja naprawde nie wiem czy jest mozliwy wierny meżczyzna... mi tu bardziej rochodzi sie o szacunek, jezeli juz zdradza to niech to robi tak by nikt, a na pewno ja, o tym nie wiedzial! :)
ZAWSZE BLACK & WHITE!

Awatar użytkownika
angelika
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: angelika » 15 lis 2005, 09:10

MonisiaPP pisze::roll: Nie no to ja tego az tak zle nie znosze... Mam po prostu duze wymagania i mezczyzni mnie rozczarowuja... Nie wiem czy lepiej zejsc z wymagan czy twardo stac przy swoim i szukac?? :?
Ja naprawde nie wiem czy jest mozliwy wierny meżczyzna... mi tu bardziej rochodzi sie o szacunek, jezeli juz zdradza to niech to robi tak by nikt, a na pewno ja, o tym nie wiedzial! :)
wiesz Monisia...ale skoro zdradzaja to sie dowartosciowuja...ale zeby polechtac swoje ego trzeba komus o tym sie pochwalic.."wiesz zaliczylem dzis niezla dupe"....pal licho jak mow do kolego...gorzej jak powie to w zlosci Tobie :evil: faceci to dupki i tyle...moja kumpela ma konto na sympati...przekonala sie jaki tam chlam jest a ostatnio dostala takie ostrzezenie...moze to i zemsta zranionej kobiety ale ja juz jestem w stanie we wszystko uwierzyc..

To jest ostrzeżenie

Cokolwiek o mnie pomyślicie, złego czy dobrego – macie do tego prawo. Jednak jako kobieta czuje się w obowiązku ostrzec Was przed internetowym naciągaczem i oszustem.
Tym bardziej jest mi przykro, ze spędziłam z tym kimś ostatni rok swojego życia.

Nie chciałabym, żeby w tak ohydny sposób, w jaki postąpił ze mną, postąpił z jakąkolwiek inną kobietą.
Poznaliśmy się rok temu. Przez cały ten rok byłam utrzymywana w przekonaniu, że jest w trakcie rozwodu od października 2004, i w separacji od 5 lat.
Pierwsza sprawa rozwodowa była w kwietniu, ostatnia miała być w listopadzie. Pokazał nawet oryginał pozwu, bo tak mu zależało na udowodnieniu swoich czystych intencji.
Byliśmy przez długi czas szczęśliwi, praktycznie mieszkaliśmy ze sobą, wspólnie spędzaliśmy wakacje i cały wolny czas. To człowiek bezsprzecznie inteligentny, dowcipny, ciepły i wzbudzający zaufanie.
Po kilku miesiącach mieszkania razem, przypadkiem odkryłam jego rozliczne tożsamości na randkach internetowych, gdzie poznawał kobiety i spotykał się z nimi, jednocześnie mieszkając i będąc ze mną.
Po roku, a wielu miesiącach wahań, postanowiłam skontaktować się z jego żoną. Okazało się, że rozwodu nigdy nie było i nie ma… Dokumenty rozwodowe, które mi pokazywał sam zrobił, ponieważ jest grafikiem
Okłamywał mnie, żonę i wiele innych kobiet, będąc przy tym kochanym, ciepłym i pełnym empatii człowiekiem.

W tej chwili jego profil to:

http://zmarsjanin.sympatia.onet.pl/
Ma na imie Jacek.

Adresy mailowe, z których pisze do kobiet to: studiowyobrazni@post.pl, zulubravo@tlen.pl, misiopatysio@vp.pl, kolec5@vp.pl,

Natomiast nicki: misiopatysio, ratrak, fircykwgalotach, helogabal, ivanbezdomy.

Ja straciłam rok swojego życia, jednak odzyskałam jego resztę.
Nie chcę, by ten oszust zranił kogokolwiek jeszcze, choć tego zapewne nie uniknę.
Jeśli to ostrzeżenie uchroni choć jedną kobietę przed tym oszustem – to znaczy, że mój list nie był na darmo.
Mimo wszystko życzę Wam i sobie uniknięcia takich sytuacji, które jak widać nie zdarzają się tylko w filmach.

Pozdrawiam,
Róża

i jak wierzyc w cokolwiek...oglasza sie taki a tyle jest samotnych osob i bawi sie ludzkimi uczuciami...ludzie sa strasznie podli....
powiekszenie biustu u dr Kasprzyka 16.12.05, 255 model 410 LX inamed

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png

Awatar użytkownika
MonisiaPP
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: MonisiaPP » 15 lis 2005, 09:18

ale brzydki koles :gogol: :lol: :lol:

Widac po twarzy ze jakis cwaniaczek, nie lubie takich! :down:
ZAWSZE BLACK & WHITE!

Awatar użytkownika
angelika
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: angelika » 15 lis 2005, 09:54

MonisiaPP pisze:ale brzydki koles :gogol: :lol: :lol:

Widac po twarzy ze jakis cwaniaczek, nie lubie takich! :down:

o widzisz!!! wczoraj jak mi majeczka pokazala to mial stronke zawieszona...a dzis juz odwiesil..widac jak roza pisala ze nie ma rozwodu to zmienil ze jest w separacji...boze i on w krakowie mieszka ;(...czy tu tylko tacy???mieszkaja??? chyba tak bo moj byly tez na sympatii wisi :evil:

a to z jego ksiegi gosci
14 listopad 2005 , 20:02
Od: santamarija
Treść: ciężkie jest życie oszusta matrymonialnego ;)

Kiedy: 13 listopad 2005 , 22:15
Od: zmarsjanin
Treść: Nie podobno tylko na pewno! Jakby nie było, po 13 latach rozwodzę się z żoną a obiecywałem do śmierci... Na dodatek 11 miesięcy mieszkam, spędzam każdą wolną chwilę z niewiastą przecudnej urody i ani mi w głowie oświadczyny. Nie tylko daje dyla i szukam innej, ale jeszcze nie chce płacić marnych 5000 zł odszkodowania za zmarnowane 11 miesięcy życia. Żona niczego się nie domyśla bo ma tylko jeden doktorat, ja raz mam brzuch a raz nie, a świstaki żyją z zawijania w sreberka.

Kiedy: 13 listopad 2005 , 19:47
Od: monami78
Treść: Podobno jestes oszustem matrymonialnym.

nie wiem komu wierzyc ale nawet jesli ta roza nie pisala prawdy...to nie lubie ludz naigrywajacych sie z innych..skoro nasmiewa sie z zony i bylej kochanki...dlaczego nie mialby tego robic z kolejnej partnerki...
...
nie lubie moniki brodki ale podobaja mi sie slowa jej piosenki
"ON"..trafione w diesiatke...
Gdy mówił ja słuchałam cały czas
Ciągle mało mi było jego słów
Wciąż patrzył na mnie tak jak jeszcze nikt
Chciałam tak wiecznie trwać
Mogłabym dla niego tylko zyć

ref:
Nie ufaj choć chcesz
Dać mu cały świat
Nie odda Ci nikt twych straconych lat
Tyle tu twoich łez
Czy naprawde tak chcesz?
Czy tego chcesz?

Gdy mówił nagle mu zabrakło słów
Jego oczy juz nie widziały mnie
Nie chciałam wierzyć , że to dzieje się
Szkoda, że teraz wiem ile w jego myślach było mnie

ref:
Nie ufaj choć chcesz
Dać mu cały świat
Nie odda Ci nikt twych straconych lat
Tyle tu twoich łez
Czy naprawde tak chcesz?
Czy tego chcesz?

Awatar użytkownika
paula
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: paula » 15 lis 2005, 10:03

angelika pisze:.boze i on w krakowie mieszka ;(...czy tu tylko tacy???mieszkaja???
angelika zapewniam cię,że nie :wink:myślę,że ważne gdzie się szuka... :wink:

sylwia 78
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: sylwia 78 » 15 lis 2005, 10:06

Powiem Wam,że po tym co sie stało kilka dnitemu nadal nie moge spac i normalnie żyć.Przedwczoraj się spotkalismy i wyjjaśniał mi jak to sie stało jak ja poznał i zarzekał sie ze nie dodszło do zblizenia a ja w to wszystko uwierzyłam.Nic nie mówił na temat powrotu do mnie tylko przepraszał.Ja mimo wszystko pragne Go nadal i będę dażyć żeby sie wszystko ułozyło.Dam Mu troche czasu i przeprowadzam sie w inne miejsce zeby nie patrzeć na pokój w którym spędziliśmy wspólnie tyle czasu.Żal mi zostawić mamy bo przez ten czas mieszkalismy z nia i wiem ze to był bład a moje mieszkanie było wynajmowane,dlatego mieliśmy wygodnie zero opłat tylko własne wydatki jednak zero prywatności.Teraz sie to zmieni moze niedługo stanie przed moimi drzwiami i powolutku zaczniemy od poczatku.

Awatar użytkownika
angelika
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: angelika » 15 lis 2005, 10:29

paula pisze:
angelika pisze:.boze i on w krakowie mieszka ;(...czy tu tylko tacy???mieszkaja???
angelika zapewniam cię,że nie :wink:myślę,że ważne gdzie się szuka... :wink:
tak ale jak sie jest uziemionym np jak ja w domu z 2 dzieci to czasem jedyna forma...wiesz samotni faceci nie przychodza na plac zabawa a do sklepu raczej nie chodze na podryw tylko na zakupy...nie dziwie sie tym ludzion czasem to jedyna droga :(...hmmm ale moze do biura matrymonialnego uderze :lol: :lol: hahaha a potem dam taki post...moja przygoda z biurem matrymonialnym :lol:

Awatar użytkownika
megi
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: megi » 15 lis 2005, 10:51

MonisiaPP pisze::roll: Nie no to ja tego az tak zle nie znosze... Mam po prostu duze wymagania i mezczyzni mnie rozczarowuja... Nie wiem czy lepiej zejsc z wymagan czy twardo stac przy swoim i szukac?? :?
lepiej nigdy nie schodzić z wymagań.......
właśnie to zrobiłam i teraz mam złamane serce i brak sensu w zyciu
przed http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=530" onclick="window.open(this.href);return false;

1 dzień po - dr Kasprzyk, 06.06.2013 anatomiczne Silmed Natural - 410XH
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=380" onclick="window.open(this.href);return false;

7 miesięcy http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 72#p809172" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
shilo
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: shilo » 15 lis 2005, 10:58

Megi nawet tak nie mow!!!!! Ja popelnilam ten blad i u mnie nie skonczylo sie tylko na mysleniu o prochach. Plukanie zoladka szybko postawilo moja psychike do pionu i zaczelam myslec prawidlowo - zaden facet nie jest wart naszych lez i cierpienia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
24.08.2005 nos i usta u dr. Sankowskiego
9.01.2006 korekta noska i ust u dr. Bromy

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”