i ja zostałam sama:(

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
lena83
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: lena83 » 26 paź 2005, 12:01

5 min temu wyszedl ode mnie moj facet, bylismy razem 4 lata i nic nie zapowiadalo tego co sie dzisiaj stalo :cry: bylo miprzykro ze sie malo interesuje moimi sprawami, powiedzial mi ze nie ma ze mna juz tematow do rozmow ze mozemy rozmawaic tylko o sprawach codziennych bo reszta sie wyczerpala, lepiej mu sie rozmawia z kolegami, o moim najwiekszym marzeniu vczyli op tez nie moge z nim pogadac bo widze ze mnie nie slucha sam sie o nic nie zapyta. bylo mi tez przykro ze nie zainteresowal sie zadnymi mozliwymi powiklaniami po powiekszeniu piersi a on na to " no jak nie, powiedzialem ci ze jest ryzyko wystapienia raka piersi" i to wszystko co wiedzial na ten temat i wiecej go nie interesowalo, byl dumny z siebie ze sie interesuje tym tematem bo "ogladalem z toba zdjecia piersi jakie chcesz miec" raz w trakcie ogladania bodajze Kiepskich :evil: i jeszcze na mnie wlasnie nakrzyczal ze wymagam za duzo i ze on nie potrafi
kurcze dziweczyny czy to ja robie cos nie tak, bo ja juz sama nie wiem moze to jest normalne u facetow?? kocham go ale wydaje mi sie ze on juz nie mozeto juz tylko bylo przyzwyczajenie, dlatego zerwalam z nim wlasnie :cry: powiedzcie mi czy to ja przesadzilam ze hcce wiekszego zainteresowania? bo moze nie mam racji
siedze teraz i rycze jak jakas kretynka i nawet zapalic nie moge bo rzucialm 2m-ce temu
sorki za to wypracowanie ale jakos mi lepiej jak sie wygadalam :D chyba bede zyc, alke jakos tak smutno strasznie :cry:
wmawiam sobie teraz ze to tylko dlatego mnie tak potraktowal ze rzuca wlasnie palenie i jest nerwowy,glupia jestem bo to i tak go nie usprawiedliwia :oops:
jestem wsciekla, nienawidze go i rycze jak glupia bo tak strasznie go kocham

Awatar użytkownika
shilo
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: shilo » 26 paź 2005, 13:50

caly rok tesknilam za bylym, poznalam nowego i znow nauczylam sie smiac, teraz ta rozterka co robic rozdziera mi serce bo z nowym jest ok - kocham go bo jest super facetem choc jak kazdy ma swoje wady, z bylym laczy nas wspolna przeszlosc i choc zranil mnie to ciagnie mnie do niego, niewiem co robic boje sie popelnic blad bo spale mosty ktorych nie da sie odbudowac... nie chce zranic nowego - nie tak juz nowego bo jestesmy razem 5 miesiecy. Wczoraj byl u mnie byly, rozmawialismy... kocha mnie .... nowy tez mnie kocha...... co robic? co robic?, mama panikuje, krzyczy na mnie bo dowiedziala sie ze znow widuje sie z ex a mama pamieta jak rozpaczalam po rozstaniu i boi sie ze znow bede cierpiala....
24.08.2005 nos i usta u dr. Sankowskiego
9.01.2006 korekta noska i ust u dr. Bromy

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 26 paź 2005, 16:04

Do leny.......
Straaasznie mi przykro,ze tak wyszlo... :?
Daj czas swojemu chlopakowi- wroci jeszcze z przeprosinami, zobaczysz...! :wink:
Nie wiem,dlaczego tak malo interesuja go Twoje sprawy... ...moze gadasz o tym caly czas i dla niego robi sie po prostu NUDNO !(albo jest baaardzo mlodym mezczyzna, ktory nie do konca wie,jak postepowac z kobietkami... :roll: :wink: )
Pamietam ,jak bylo u mnie przed operacja noska:
gadalam tylko o tym albo klocilam sie z mezem , bo np. nie umial mi doradzic...! :lol: Zreszta, on byl bardziej przeciw niz ZA i raczej nie moglam w tym czasie liczyc na jego opinie..(byl ze mna raz na konsultacji i o malo nie poklocil sie ze Skupinem- Boze,jaki wstyd ! :oops: )
Bal sie mojej decyzji, bo nie wyobrazal sobie zadnej zmiany u zonki... :lol: Nie znal tez konkretow (jakie sa koplikacje nieudanej operacji albo jak bede wygladala..., zreszta nic do niego nie docieralo, nawet zdanie lekarza)... Czasami bylo mi przykro,ale wkoncu odpuscilam. Dalam mu czas i otoczylam sie w tym momencie przyjaciolmi oraz rodzina..................
Nie mam do niego zalu- jest po prostu mezczyzna :D !
Teraz jest baardzo szczesliwy,ze zrobilam nosek...
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... i/1336.gif

... do shilo... :?
Jesli nie wiesz,ktorego kochasz bardziej ,to pomysl o przyszlosci... :)
Co Ciebie czeka z Ex i jakie zycie mozesz miec z terazniejszym facetem...
Zastanow sie ile stracisz ile zyskasz...??? ...przemysl dobrze swoja sytuacje-zebys pozniej(po slubie)nie zalowala! :wink: (sorry za ta egoistyczna rade, ale czasami naprawde pomaga tekie spojrzenie w przyszlosc... 8) )
Co do mamy... ...tak, to normalne ze chce Cie chronic przed zlym chlopakiem 8) :lol: . I wiem jak smakuje zakazany owoc-bo moja mama tez nie cierpiala mojego bylego....... :wink: (zajebiste uczucie ,jak sie jej sprzeciwilam- popzniej zalowalam oczywiscie........ :oops: ) :wink:

Awatar użytkownika
angelika
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: angelika » 26 paź 2005, 16:15

popieram samanti.... ja mimo rad mamy wrocilam do bylego....skoczylo sie kolejnymi klamstwami, zdrada i tym ze jeszcze narobil dlugow ktore ja splacam:(...pomysl o tym co bylo powodem zerwania..przeciez cos musialo byc nie tak skoro sie skonczylo...i pamietaj ze moze to wrocic....choc nie musi...wez kartke i napisz jak radzi samanthii napisz za i przeci na ktorego bardziej liczyc mozesz.. czy jestes zdolna zaufac calkowicie ex itd..:) powodzenia w podejmowaniu decyzji:)
powiekszenie biustu u dr Kasprzyka 16.12.05, 255 model 410 LX inamed

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png

Awatar użytkownika
angelika
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: angelika » 26 paź 2005, 16:16

Lena... bardzo mi przykro...nawet nie wiem co pisac...ja tez jestem sama...wlasnie z braku zainteresowania :(

Awatar użytkownika
shilo
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: shilo » 26 paź 2005, 16:18

wlasnie jesli chodzi o przyszlosc to trudno to stwierdzic bo byly zarabia mniej ale nie boi sie ciezkiej pracy nawet fizycznej, sam duzo robil w domu jak mielismy remont, moglam na nim polegac ze wszystko dopilnowal, zalatwil, kupil, niestety ja wiecej zarabialam co ranilo jego meskie ambicje, natomiast nowy ma dwie lewe rece do prac domowych a pozatym nie chce nic fizycznie robic "woli zaplacic komus aby to zrobil" zarabia wiecej ale jakos te pieniadze zbyt mocno w oczy sie nie rzucaja. :(
24.08.2005 nos i usta u dr. Sankowskiego
9.01.2006 korekta noska i ust u dr. Bromy

Awatar użytkownika
wooow
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: wooow » 26 paź 2005, 16:52

Shilo,

Domyślam się przed jak ciężkim wyborem stoisz....
Jeśli chodzi o zarobki...no coż, pieniądze rzecz nabyta...Teraz są, później może ich nie być (oby były :) ) Tą "konkurencję" moim zdaniem wygrywa Twój były, ponieważ zaradność życiowa to wielka zaleta. Wiem jak to jest żyć z facetem który niczego w domu nie zrobi - mam na myśli mojego ojca. To po pewnym czasie może doprowadzić jedynie do frustracji.

:evil:

Przemyśl to wszystko dokładnie, zastanów się za którym z nich byś bardziej tęskniła gdyby teraz miał zniknąć na dobre z twojego życia, którego by ci bardziej brakowało. Zrób sobie też listę rzeczy,cech charakteru czy osobowości, które najbardziej doceniasz w każdym z nich. Mam nadzieję, że dokonasz słusznego wyboru :)
pozdrawiam
23. 08. 05 - plastyka nosa (dr Bielecki)

Awatar użytkownika
angelika
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: angelika » 26 paź 2005, 17:26

hmmm a moze znalezc trzeciego??? :roll: :wink: :wink: zartuje oczywiscie:)

Awatar użytkownika
lena83
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: lena83 » 26 paź 2005, 17:28

Dziekuje Samanthi
masz chyba racje, to tez moja wina :oops: bo oczywiscie ze non stop o tym gadam :D i chcialabym zeby on tez sie tym interesowal ale wiadomo ze to jeden z "babskich" tematow ale to i tak go nie usprawiedliwia jak on kupil wymarzony motor to ja chociaz udawalam ze mnie to obchodzi,a tutaj wchodzi w gremoje zdrowie i ksztalt piersi ktore beda nie tylko moje ale i jego takze wiec liczylam na troche wiecej zainteresowania.

teraz juz troszke ochlonelam po tym wszystkim i jakby przyszedl mnie przeprosic to chyba bym go nie wyrzucila za drzwi :twisted: tylko czy przyjdzie :? ale widze zze czeka nas powazna rozmowa bo chyba kochajacy facet powinien okazac zainteresowanie czyms tak waznym dla mnie ? moze sie myle bo z racji wieku brak mi powaznych doswaidczen, ale czy to na prawde tak musi byc ze sam fakt ze jest facetem go tlumaczy bo oni juz tacy sa?

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 26 paź 2005, 17:56

lena83 pisze:Dziekuje Samanthi
masz chyba racje, jak on kupil wymarzony motor to ja chociaz udawalam ze mnie to obchodzi,a tutaj wchodzi w gremoje zdrowie i ksztalt piersi ktore beda nie tylko moje ale i jego takze wiec liczylam na troche wiecej zainteresowania.

czy przyjdzie :? ale widze zze czeka nas powazna rozmowa bo chyba kochajacy facet powinien okazac zainteresowanie czyms tak waznym dla mnie ? moze sie myle bo z racji wieku brak mi powaznych doswaidczen, ale czy to na prawde tak musi byc ze sam fakt ze jest facetem go tlumaczy bo oni juz tacy sa?
Widzisz, Ty sie chociaz starasz (moze on nie musi??? Moze jestes zbyt dobra dla niego???) i wyglada na to,ze wymagasz od niego tego samego... :roll:
Nie znam Was i nie moge powiedziec, co jest PROBLEMEM(jego dziwne podejscie do sprawy czy calkowite olewanie...?)
Jak nie przyjdzie,to Ty przyjdziesz :lol: (nic sie nie martw! :wink: )
Masz racje, pogadaj z nim o tym- powiedz jasno ,co Cie boli(ale sie z nim nie kloc! :) Zobacz jego reakcje... ...jak bedzie mial w dupie Ciebie i Twoje cycki ,to go nie pros o rade, tylko zastanow sie nad zmiana faceta !!! :oops: :?
pozdrawiam :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”