Na emigracji-czyli jak sie odnalezc ?cz.4

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Re: Na emigracji-czyli jak sie odnalezc ?cz.4

Post autor: Londyjka » 09 gru 2009, 12:13

gohstog,ja tez gratuluje!

Ja nie wiem rowniez co mam kupic mojemu... macie jakies pomysly co kupujecie swoim facetom? Do dziewczyny wiedzialabym co kupic,jest tyle rzeczy i pierdolek,chocby ciuchy i kosmetyki. A moj facet twierdzi,ze to facetowi mozna duzo kupic a w zwiazku ze mna ma problem :badgrin:
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Awatar użytkownika
ghostdog
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: ghostdog » 09 gru 2009, 12:21

Dzieki dziewczynki...normalnie wstalam dzis z usmiechem na ustach hehhe :bravo
2006 Latkowe cycuchy
2008 Kasprzykowe powieki
botoxik here i come:)

Awatar użytkownika
marta2454
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marta2454 » 09 gru 2009, 14:10

karolka nie wiem czy damy radę wszystko zrobić w jeden dzień ,a co do prezentów to możemy razem poszaleć po sklepach ;) ;) ;)
a ja już zamówiłam mojemu pada nowego do konsoli 3 bo tak zawzięcie gra że już mu przyciski nie chodzą :badgrin: :badgrin: do tego pewnie dorzucę coś jeszcze nie miałam w tym roku problemu z prezentem bo sam dał mi do zrozumienia co by chciał dostać uff przynajmniej jego mam z głowy ,bo moje dziewczynki to mają sto myśli na minute i co chwilę zmieniają zdanie co by chciały.
03.03.2010 Plastyka brzucha - dr Brzuchański :)

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 09 gru 2009, 17:52

No,dla malych dziewczynek jest tyle zabawek,ze ja pewnie niektore to kupowalabym z mysla o sobie,niz o niej ;)
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Awatar użytkownika
marta2454
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marta2454 » 09 gru 2009, 22:18

Londyjka mój mąż twierdzi że ja mam taką przypadłość i kupuje dziewczynką zabawki z myślą o sobie u nas zabawki są praktycznie wszędzie i ciągle chodzę i je zbieram przez cały dzień .

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 09 gru 2009, 22:54

u mnie tez sie powoli to zaczyna,caly czas chodze i zbieram po niej co narozrzuca,a ze jestem niepoprawna pedantka to juz sie martwie jak ja zniose balagan jaki dzieci beda robic. U mnie doslownie musi wszystko miec swoje specjalne miejsce i jestem tak przewrazliwiona,ze nawet obrazek nie moze wisiec 1 ml krzywo :roll: :badgrin:

Jak bylam u siostry to dziwilam sie jak moze jej nie przeszkadzac taki balagan ale gdy sprobowalam raz posprzatac w ich pokoju,zabaweczki na poleczki itp a za chwile dzieciaki wszystko rozniosly to zrozumialam,ze TRZEBA sie przzwyczaic ;)

Ja juz nie moge sie doczekac jak Mia urosnie i kupie jej full zestaw Barbie(domek,samochod itp) bo zawsze o tym marzylam a nie mialam tego :oops:

Awatar użytkownika
marta2454
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marta2454 » 10 gru 2009, 12:35

my własnie przerabiamy już to ze starszą córcią 5 lalek barbi do tego auto dla niej garbusek rózowy oczywiście bo moja Aleksandra kocha się w tym kolorze :roll: :roll:
a z tymi zabawkami to ja już musiałam się przyzwyczaić do bałaganu niestety ale na początku to wszystko zbierałam po każdej zabawie i układałam ale to była syzyfowa praca

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 20 gru 2009, 10:04

witam witam po krotkiej nieobecnosci hihii
gostdog - gratulacje, myslalam ze gratuluja ci dziewcznyny wzw z ciaza a tu doczytalam ze praca nowa :bravo powodzenia i dodam tez ze jak tak fantastycznie konczy ci sie rok to w 2010 bedzie juz tylko lepiej :-D

piszecie o zabaweczkach....
ja mam ich pelne kosze w domu i synka ktory omija je z daleka :roll:
on woli psp....ps3....telefoniki...laptopikiem popsrtykac a klocki, samochody to trzeba go zaciagnac zeby sie bawil
rysowac lubi wiec jedyne co mi sie krzata po domku to nie domkniete flamastry i karteczki z bazgrolkami :roll:

prezenty juz macie?
ja ani nie posprzatane ani zakupy nie zrobione, wszystko na ostatnia chwile zostawilam :evil:
odkladasz wszystko na pozniej i sie okazuje ze czas sie skonczyl normalnie....

dobrze ze mam pomysl co i gdzie komu kupic.
zostawiam was formuowiczki i lece sie zbierac bo to juz 9 na zegarze :badgrin:

pozdrawiam i mam nadzieje ze zajrze tu jeszcze przed swietami z zyczeniami

p/s przebieracie siebie/ dzieci za mikolaje na swieta?????
Having an expensive camera doesn't make you any more of a photographer than sitting in a garage makes you a car...

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 20 gru 2009, 12:26

Cukierek,jakbym czytala siebie,tzn. moj przypadek: nakupowalismy Mii pelno zabawek bo jest osttanio baaaardzo marudna,a ona tak chce to co jej nie wolno,czyli pilota od tv i komorke,i nawieksza frajde sprawia jej sieganie do dekodera i proba zwalenia go na ziemie :-?

My z mezem,moze malo romantycznie ale kupilismy sobie juz prezenty,tzn on sobie wybral fajny zegarek a ja pierscionek z bialego zlota,ktory mi sie dawno podobal.

Za Mikolaja jeszcze sie nikt u nas nie przebiera bo Mia raczej w tym wieku by sie wystraszyla :badgrin:

Ja juz od razu skladam Wesolych Swiat bo jeszcze tyle pracy mnie czeka,a najgorsze,ze wszystko musze zrobic sama,w dodatku Mia bedzie jak zwykle psocic ;)

karolka69
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: karolka69 » 20 gru 2009, 18:23

Londyjka pisze:gohstog,ja tez gratuluje!

Ja nie wiem rowniez co mam kupic mojemu... macie jakies pomysly co kupujecie swoim facetom? Do dziewczyny wiedzialabym co kupic,jest tyle rzeczy i pierdolek,chocby ciuchy i kosmetyki. A moj facet twierdzi,ze to facetowi mozna duzo kupic a w zwiazku ze mna ma problem :badgrin:
Ja kupilam portfel i pasek :-D
13.07. 2009- JUŻ PO
350cc HP, anatomiczne, pod mięsień, Eurosilicone - implant pekl po 9 latach

19.06.2019 - wymiana na okragle 450cc ES

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”