Laseczki
Mi tez ten czas szybko zlecial i niebawem bede kwiczec na porodowce
Cukiereczku o imionach pisalam w watku o zenskich imionach , ale i napisze tu;
W gre wchodzily 3 imiona-Ayla, Kate i Emily.
Oczywiscie jak kazda mamusia chcialabym zeby coreczka byla zadowolona z imienia no i zeby bylo dosc ladne i orginalne.Ciezki wybor
I chyba sie zdecydujemy na imie - Ayla (nazwiska nie mam polskiego tak wiec bedzie imie pasowalo)
Co myslicie????
Wkurzylam sie znowu na tutejsza sluzbe zdrowia-beznadzieje
W piatek w pracy prawie zemdlalam, bylam cala biala na twarzy, przed oczami mi sie krecilo, nie czulam nog i myslama ze zaraz padne-tak wiec jak mnie kolezanki i szefowa z pracy zobaczyly to od razu zaswaidczyly ze musze jechac do domu.Kolezanka dala mi cukier i poczulam sie lepiej-ale i tak odwiezli mnie do domu taksowka (haah na koszt banku)
W domu juz bylo ok, wydaje mi sie ze to poziom cukru mi spadl.
Zadzwonilam dzis do mojej poloznej i jej powiezialm o tym-no i co uslyszalam-ze to normalne i nie mam sie czym przejmowac , prawdopodobnie mi cisnienie opadlo.
Ja jej mowie ze powinnam miec zrobione badanie krwi na sprawdzenie poziomu cukru.
A ona ze juz takie badanie mialam jak bylam w 8 tygodniu ciazy i ze nie naleze do osob grubych tak wiec z cukrem napweno jest wszystko ok!!!
Wiecie co rece opadaja, przeciez cukrzyce maja tez osoby szczuple i moge miec cukrzyce ciazawa.
Zero pomocy, przejecia-dramat!!!!!
Cukiereczku powodzenia z meridia