Na emigracji-czyli jak sie odnalezc ?cz.4

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Re: Na emigracji-czyli jak sie odnalezc ?cz.4

Post autor: cukiereczekPL » 27 wrz 2009, 22:37

anetka jakie imionka bierzecie pod uwage?
moze pisalas wczesniej ale moglam przeoczyc :roll:

pamietam jak dopiero oznajmilas ze jestes w ciazy a ty z a 3 tyg rozwiazanko :bravo

ah..nawet sobie jeszcze nei zdajesz sprawy jaka mega happy bedziesz tulac swoje wlasne ,w brzuszku wylegiwane malenstwo PDT_Love_09

a misia to samo..dopiero co zaszla a za chwile nam napisze - dziewczyny termin juz tuz tuz :badgrin:

zaczynam jutro swoja przygode z meridia, zyczcie mi powodzenia hihi
misia moglas prowadzic samochod jak kiedys bralas ten lek?
moge przeniesc pytanie do watlku o meridii jak to nie w temacie tu :-)
Having an expensive camera doesn't make you any more of a photographer than sitting in a garage makes you a car...

Awatar użytkownika
Annetta
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: Annetta » 28 wrz 2009, 12:03

Laseczki :p
Mi tez ten czas szybko zlecial i niebawem bede kwiczec na porodowce :evil: :badgrin:

Cukiereczku o imionach pisalam w watku o zenskich imionach , ale i napisze tu;
W gre wchodzily 3 imiona-Ayla, Kate i Emily.
Oczywiscie jak kazda mamusia chcialabym zeby coreczka byla zadowolona z imienia no i zeby bylo dosc ladne i orginalne.Ciezki wybor :-?
I chyba sie zdecydujemy na imie - Ayla (nazwiska nie mam polskiego tak wiec bedzie imie pasowalo)
Co myslicie????

Wkurzylam sie znowu na tutejsza sluzbe zdrowia-beznadzieje :evil:
W piatek w pracy prawie zemdlalam, bylam cala biala na twarzy, przed oczami mi sie krecilo, nie czulam nog i myslama ze zaraz padne-tak wiec jak mnie kolezanki i szefowa z pracy zobaczyly to od razu zaswaidczyly ze musze jechac do domu.Kolezanka dala mi cukier i poczulam sie lepiej-ale i tak odwiezli mnie do domu taksowka (haah na koszt banku)
W domu juz bylo ok, wydaje mi sie ze to poziom cukru mi spadl.
Zadzwonilam dzis do mojej poloznej i jej powiezialm o tym-no i co uslyszalam-ze to normalne i nie mam sie czym przejmowac , prawdopodobnie mi cisnienie opadlo.
Ja jej mowie ze powinnam miec zrobione badanie krwi na sprawdzenie poziomu cukru.
A ona ze juz takie badanie mialam jak bylam w 8 tygodniu ciazy i ze nie naleze do osob grubych tak wiec z cukrem napweno jest wszystko ok!!!
Wiecie co rece opadaja, przeciez cukrzyce maja tez osoby szczuple i moge miec cukrzyce ciazawa.
Zero pomocy, przejecia-dramat!!!!!

Cukiereczku powodzenia z meridia 8-)

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 28 wrz 2009, 21:31

Aneta ale ten czas leci :-D juz nie dlugo bedziesz tulic swoja kuszynke !!!!
Ja jeszcze musze poczekac ;) Ogolnie czuje sie dobrze ,chodze tylko jakas przymulona i zmeczona ale po za tym jest ok ,acha no i tyje JUz!!!!
Nie martw sie kochana mezus zdazy wrocic na czas .Dobrze ze juz konczysz prace odpoczynek ci sie przyda 8-)
Acha i imionka sliczne 8-)
Cukiereczku powodzenia z ta meridia ale uwazaj kochana na siebie i jedz!!
co do autka ja nie mialam zadnych problemow z jazda ,ale na kazdego dziala inaczej ,wiec uwazaj!!!
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
marta2454
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marta2454 » 28 wrz 2009, 21:45

Anetta ładne imiona wybrałaś i powiem ci że Ayla orgyginalne imię bo jeszcze się nie spotkałam z takim
03.03.2010 Plastyka brzucha - dr Brzuchański :)

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 29 wrz 2009, 11:47

Annetta fajne imie hehe,(skad to znam oh(t1 )tez je chcialam dac dziekcu o czym juz tu kiedys pisalam,tylko,ze chyba nie pasowaloby do nazwiska,a ty masz to szczescie :p I jeszcze o Sophie myslalam,ale powod ten sam... arf
Nie moge sie doczekac waszych maluszkow. A ty misia jakie imie wybralas,masz juz?
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 29 wrz 2009, 14:43

anetttttaaaa mi tez sie to imie podoba, ayla i emily sa w porzadalu choc wybrala bym ayla bo malo znane
za to kate -znam tyyyle lafirynd ze nie lubie tego imienia.

wlasnie misia a ty masz juz jakies typy imienne?

co do meridii , biore, nic mi sie po niej nie dzieje-piije jak smok tylko ,spieee jak sosel a jesc faktycznie sie nie chce ale ja nie gloduje sie. poprostu co trzy godz regularnie jem jakies male co. chcialabym zeby taki regularny tryb posilkowy zostal mi juz po meridii.
mam nadzieje ze bede sie tak dobrze czuc do konca opakowania....
obym cos schudla ;)
Having an expensive camera doesn't make you any more of a photographer than sitting in a garage makes you a car...

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 29 wrz 2009, 18:10

ja na schudniecie mialam...biegac...narazie biagalam jeden raz :badgrin:
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

samanta_kafe
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: samanta_kafe » 30 wrz 2009, 12:52

Londyjka pisze:ja na schudniecie mialam...biegac...narazie biagalam jeden raz :badgrin:
przeciez od czegoś trzeba zacząć Londyjko 8-) :badgrin:
27 kwietnia '09 - dr Broma - mentor round 325cc HP PDT_Love_16

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 30 wrz 2009, 13:56

nie dziewczynki nie mam jeszcze imion wybranych ,poczekam az dowiem sie na 100% czy to chlopczk czy dziewczynka ;)
Kiedys nie planujac jeszcze dzidzi mialam swoje imionka wybrane ale teraz juz bedac w ciazy jakos mi sie pozmienialo...
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 30 wrz 2009, 16:36

londyjka powinnas mieszkac blizej mnie bo ja wlasnie niemam kompana do biegania hihi

misia imionka przyjda same ;-) z czasem...hihi

a ja dzis w pracy widzialam imie dziewczyny Siska hihihihi smieszne takie taka szyszunia hihi ;)

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”