Na emigracji-czyli jak sie odnalezc ?cz.4

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Rene1
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Rene1 » 13 mar 2009, 23:28

campari84, Piékne Te Twoje cycuchy, ja od siebie poradze abys sie oszczedzala, ja 3 dni po operacji zczelam sie czuc znakomiciem chodzilam na zakupki, po kuzyneczkach i psiapsiulach, kawkowalam, a teraz strasznie mnie boli lewa piers, jest mocno napuchnieta, sa na niej siniaki, ktorych wczesniej nie widzialam, ale byly chyba pod plastrami, nie wiem, czy mnie bol dopadl pozniej, czy moze wczesniej bylam tak podekscytowana, ze go nie czulam. Wlasnie obejrzalam moje cycuchy i lewy wyglada duzo gorzej, zaczynam sie martwic.

13 w piatek okazal sie dla mnie bardzo fatalny, dzis rano przyjechalo do mojego biura szefostwo i poinformowalo mnie, ze od 1.04 zostaje zlikwidowana nocna zmiana w celu redukcji kosztow, czyli za 2 tygodnie bede bezrobotna, z naszej 4 zostana w pracy nadal 2 osoby, ale mam wrazenie, ze ja sie nie zalapie, bo zostana ludzi do pracy w dzien, a ja robilam nocki, wiec wieksze szanse ma zaloga z dniowek. Teraz mam debet na koncie, nowe cycki, z ktorymi cos sie dzieje i mega dola. :cry:

A ja tak bardzo lubie te prace.
Isc za marzeniem i znowu isc za marzeniem - i tak - wiecznie - az do konca.

Awatar użytkownika
ghostdog
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: ghostdog » 14 mar 2009, 05:10

Renatka ...w tylek dostaniesz za takie paniki...jestes tak swiezo po operacji ze cycuchy sie zmieniaja i pobolewaja itp...wiec o to sie nie martw...tylko nie dzwigaj...
To samo do Campari....spokojnie dolecisz ale udawaj ze mialas wycinany woreczek jak masz cos dzwigac i pros ludzi by Ci z bagazem pomogli...ja tak wlasnie mowilam jak lecialam 8-)
No i gratulejszyn i dla Ciebie...jestes taka drobniutka ze twoje implanty wygladaja na okazale :-D

Renatko dopiero doczytalam o twojej pracy...nooooo nie wesolo( ale pamietaj tylko z praca bo u cycuchow to normalka)...dostaniesz odprawe z pracy??? A w najgorszym wypadku zalapiesz sie poki co na jakis zasilek zanim czegos nie znajdziesz?????
2006 Latkowe cycuchy
2008 Kasprzykowe powieki
botoxik here i come:)

Rene1
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Rene1 » 14 mar 2009, 07:44

ghostdog, Dzieki bardzo za pocieszenie, ale z tymi moimi cycuchami to cos dziwnego sie dzieje, zwlaszcza w lewym, wszystko opisalam w moim watku u dr Brzuchanskiego. Lewy cycuch jest napuchniety, w brazowe plamy czyli schodzace siniaki, powstal na nim taki schodek, mam nadzieje, ze to nie DB, czytalam o tym cala noc, pozatym mam problem z podniesieniem lewej reki do gory, do tego wyczowam w tej piersi implant, ktory rusza sie przy delikatnym nacisnieciu palcem, i co mam sie nie martwic, troche mnie to przeraza, mam nadzieje, ze wszystko sie wyrowna, bo poki co to nawet fotki wstyd wrzucac. Po samej operacji wszystko wygladalo duzo lepiej, niz teraz 9 dni po/ :cry:

A co do pracy, to mam nadzieje, ze wszystko sie szybko ulozy i jesli nie w tej firmie, to w innej dadza mi jakas posadke. :roll:
Isc za marzeniem i znowu isc za marzeniem - i tak - wiecznie - az do konca.

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 14 mar 2009, 09:10

Renata1 pisze:Po samej operacji wszystko wygladalo duzo lepiej, niz teraz 9 dni po/ :cry:
Reniu a moze powinnas bardziej "odpoczywac" i nie forsowac sie bo ja tak sobie mysle ze to moze od tego? :roll:
napewno niema sie czym martwic tak siwerzo po op.
a siniaki do duzo kobietek mialo z tego co widzialam na fotach.
zajrze zaraz do twojego watku i doczytam tam co napisalas.

a praca no cuz - nie ta to inna....
u nas teraz przyjmuja bo mimo kryzysu firma sie rozrosla i przyjmuja ludzi 8-)
campari84 pisze:implant 220 i całkiem spory cyc:)
no naprawde spory! niektorzy niemaja takiego efektu przy wiekszych implantach 8-)
Having an expensive camera doesn't make you any more of a photographer than sitting in a garage makes you a car...

Awatar użytkownika
campari84
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: campari84 » 14 mar 2009, 09:10

ghostdog, Renata1, dzięki dziewczyny. Renatko myślę, że ghostdog wie co mówi, one będą się teraz zmienialy i układały więc może się coś z nimi dziać. Ja np mam gwarantowane marszczenie implantu po bokach bo tam miałam bardzo mało skóry ale wolę żeby mi się marszczył implant niż nie mieć na co założyć stanika :roll: Teraz się tylko boję tego jak te blizny u mnie wyglądają i mam nadzieję, że nie mam skłonności do ich rozchodzenia bo np. mi blizna po wyrostku się rozeszła... Na lotnisku będę prosić o pomoc. Teraz tez taksówkarza prosiłam jak wracałam z kliniki i aż mi wniósł walizkę do samego hotelu :badgrin: Pracą też się martwię tzn. tym że po powrocie będzie mi ciężko zacząć ale mam całe dwa tygodnie na dojście do siebie więc może nie będzie tak źle....
Dr Kasprzyk 12.03.09
McGhan Inspira
TRF220+TRX285

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 14 mar 2009, 13:01

ghostdog, to zabierz mamusie do siebie ;)
Renata1, witaj kochana!!!Ciesze sie ze jestes zadowolona z nowego biustu!!!Daj znac gdzie mozna go popodziwiac ;)
edit:wlasnie doczytalam co sie dzieje z twoja piersia... :?
Londyjka pisze:Misia,jak to nie wyszly! moze z irlandzka maką cos nie tak
:| moze ale akurat mam angielska :badgrin: a ty jakiej uzywasz?
Londyjka pisze:Mi sie tak dzialo z ciastami czasem gdy mialam piekarnik z termoobiegiem.
Ja wlasnie mam piekarnik z termoobiegiem i nie moge go jeszcze dobrze rozgryzc moze to tez i tego wina :|
A wczoraj postanowilam zrobic kopytka leniwe(pierwszy raz)I wyszly przepyszne :p Maz dzis dzwonil z pracy i prosil bym dzis tez je zrobila :-D Wiec nie jest ze mna jeszcze tak zle cos tam umiem zrobic ;)
campari84 pisze:maluszki jednodniowe:)
maluszki :roll: Mowisz ze 1dno dniowe!!!Wow!!!juz sa piekne i jakie rowne a co dopiero bedzie jak sie uloza!!!GRATULUJE!!!!
Renata1, mam nadzieje ze i zpraca i piersiami bedzie ok!!!Nie przemeczaj sie oszczedzaj sie ile sie da!!!
A mnie boli kregoslup,obudzilam sie w nocy z tym bolem a teraz ledwo sie ruszam a wieczorem mam isc na impreze domowa....Milej soboty kochane!!!!
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
ghostdog
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: ghostdog » 14 mar 2009, 14:29

Misia...mnie ten termoobieg do szewskiej pasji doprowadza...jakas temperatura w nim za wysoka niz pokazuje tak ze wg.niego pieke mufiny na 150 'C :roll:

Chcialabym Mame strasznie tu przywiezc ale mamy tylko 1 sypialnie, 1 livingroom wiec nie ma miejsca....ja wciaz studiuje wiec prace mam na 2/3 etatu...a teraz sytuacja troche sie pogorszyla z robota..

Kumpela zrobila tu magisterke i przez agencje pracuje dla counsilu jako HRassistant i mowi ze jak w listopadzie zeszlego roku na najbardziej podstawowe stanowisko jak admin assistant bylo 20 zgloszen do pracy tak teraz jest minimum 200 :o . Do tego by miec pelna akredytacje Instytutu Personelu to musze tez zrobic magisterke z HR...a zamierzalam zrobic tylko 4 a nie 5 lat....no i teraz musze sie zastanowic co zrobic z 4 rokiem czy nie zmienie kierunku....

Renatko...ide Cie odszukac w Twoim watku...
Campari...moze i sie troche pomarszczy imlant...ale skorka tez sie naciagnie...wiec pozyjemy zobaczymy ;)
2006 Latkowe cycuchy
2008 Kasprzykowe powieki
botoxik here i come:)

Awatar użytkownika
Annetta
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: Annetta » 15 mar 2009, 13:49

Witajcie:)
Jak Wam niedziela uplywa???
Wlasnie dzis moj Tato z bratem wyjechali do PL, byli u nas 4 dni-bylo bardzo fajnie , ale niestety co dobre to szybko sie konczy :cry:

Dziewczyny ja rowniez mam piekarnik z termobiegiem i co moge Wam polecic to kupno malego termometra (taki stojacy , wklada sie go do piekarnika)
Wczesniej wszystko mi sie palilo , ale odkad mam ten termometr jest ok.
Napewno go mozna dostac w kazdym sklepie z domowymi pierdulkami :p

Awatar użytkownika
anne21
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: anne21 » 15 mar 2009, 15:07

hej,....ja bylam wczoraj na imprezie z kilkoma polakami..i siara na maxa...moja kolezanka zaczela sie z jednym chlopakiem spotylkac no i on mial kumpla niby dla mnie :roll: :badgrin: ...ale okazala sie masakra!!!w ogole katastrofa..pojechalismy na kregle..i jedyne to bylo fajne..pierwszy raz gralam..i mi sie spodobalo..bede czesciej to robic...ale ten polak..brak slow.pustak jak nie wiem..nie mialam o czym z nim gadac :? :o ...nudzilam sie na maxa....takiej porazki jeszcze w zyciu nie spotkalam..a jakimi tekstami mi walil :| :badgrin: ..wiocha tanczy wiocha spiewa..... :badgrin: :badgrin: (tylko tyle moge dodac)

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 15 mar 2009, 15:14

cukierek znowu cie nie poznalam :badgrin: przez ten nowy avatarek!
anne wspolczuje :badgrin:
a ja dzis ledwo wyszlam z lozka ,nie mam kaca cale szczescie ...wypilam juz kilka red bulli bo jakos nie moglam sie obudzic :roll: Imprezka wczorajsza srednio udana ...nie moje klimaty,ale przezylam :badgrin:
Najgorsze jest to ze nadal mnie kregoslup boli a jutro musze isc do pracy :| nie chce dzwonic ze jestem chora przez ten kryzys wole nie chorowac :roll:
milej niedzieli :-D
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”