jest mi dzisiaj strasznie smutno

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
gossip girl
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Post autor: gossip girl » 11 sty 2009, 19:15

a moja siostra zrobila mi niespodzianke i wpada na ferie bedzie w czwartek!!!!!! :p :-D ciesze sie ale wiem co bedzie jak wyjedzie (pare melisek i winko i luli bo tylko to moze powstrzymac potok lez;///) aaaaaaaa rok zaczal sie cudownieeeeeeeee:))))))))))

jaaa to dzielna z Ciebie dziewczynka bo ja po prostu bez bliskich(w sumie chodzi tylko o sis i faceta) nie umiem funkcjonowac :( a Ty nie planujesz przeprowadzki do rodzinki?
mĂłj byÂły nick to ita

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 12 sty 2009, 02:11

jaaa pisze:dzieki groszek taa to cos okropnego mimo ze mam pary znajomych bliskich z ktorymi staram sie spotykac
mi sie nawet do pracy nie chce isc bo po co pracowac dla samej siebie :(
hej! troche wiecej egoizmu! jakto nie chce Ci sie pracowac dla samej siebie?
rozumiem ze nie chce Ci sie pracowac, ale ze dla siebie?

zainwestuj w hobby a ludzie sami sie znajda. :-)
5.02.2009 400 ES HP Brzuchański
22.02.2010 total nose again Łatkowski

Awatar użytkownika
groszek
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: groszek » 12 sty 2009, 12:57

ewawawa, właśnie!! w życiu nieczęsto mozna pozwolic sobie na mocną dawke egoizmu, szczególnie gdy juz załozyło się rodzinę. kiedyś mój starszy syn powiedział do mnie "mamo pomysl o sobie częściej, a nie tylko nami się przejmujesz" ja mu odpowiedziałam, że niestety ale jak juz ma się dzieci nie mozna myśleć tylko o sobie ;)
czy to mi³oœÌ w twoich oczach?... czy masz tylko przekrwione bia³ka?

Awatar użytkownika
gossip girl
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Post autor: gossip girl » 24 sty 2009, 20:12

a moja siostrzyczka dzis wrocila do polski :cry: :cry: :cry: musze zrobic wszystko zebysmy mieszzkaly w jednym kraju wiec albo ja wracam albo ona jak skonczy szkole przyjedzie do mnie z chlopakiem!!! inaczej byc nie moze
mĂłj byÂły nick to ita

Awatar użytkownika
jaaa
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: jaaa » 25 sty 2009, 00:48

ita pisze:a moja siostra zrobila mi niespodzianke i wpada na ferie bedzie w czwartek!!!!!! :p :-D ciesze sie ale wiem co bedzie jak wyjedzie (pare melisek i winko i luli bo tylko to moze powstrzymac potok lez;///) aaaaaaaa rok zaczal sie cudownieeeeeeeee:))))))))))

jaaa to dzielna z Ciebie dziewczynka bo ja po prostu bez bliskich(w sumie chodzi tylko o sis i faceta) nie umiem funkcjonowac :( a Ty nie planujesz przeprowadzki do rodzinki?
no gdyby oni na stale mieszkali tam w jednym miescie to bym sie nie wachala a oni maja dwa domy jeden ten tu w PL co ja w nim ciagle mieszkam sama ze wzgledu na studia
a drugi tam gdzie pracuja w De
noi jak ja mam sie wyprowadzic?:( i osiasc gdzies na stale skoro oni na stale nie moga ciezko mi podjsc decyzje jak zamieszkam tam to tez poki nie znajde faceta bede sama w dodatku w obcym kraju:/ beznadzieja

Awatar użytkownika
gossip girl
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Post autor: gossip girl » 25 sty 2009, 21:27

jaaa no fakt chyba nie masz wyjscia ;/ ruszaj na lowy tego jedynego hehehe
mĂłj byÂły nick to ita

Awatar użytkownika
gossip girl
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Post autor: gossip girl » 31 sty 2009, 20:49

chyba tylko mi jest smutno prawie kazdego dnia...ehhh
mĂłj byÂły nick to ita

Awatar użytkownika
tOOsia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: tOOsia » 01 lut 2009, 03:16

a mi jest smutno bo jestem naiwna
i za dobra chyba

i czuję się jak mała dziewczynka w skórze starej baby :(

i jest mi głupio i źle i do bani wszystko

:cry: :cry: :cry:
24 styczen 2012 - korekta nosa. Dr Stepniewski. JUZ PO!!! JESTEM TAAAAKA SZCZESLIWA !!!

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 01 lut 2009, 17:59

Jeju Sam co ci mąż wywinął co??

A mi też dzisiaj jest smutno i jeszcze wkurzona....

ostatnio nic nie idzie po mojej myśli i nie wiem co dalej robić...jakie plany na przyszłość

i chyba łapie mnie stres przedpodróżowy na 1,5 tygodnia przed :roll:
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
Annetta
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: Annetta » 01 lut 2009, 19:38

Michitaka :p
Glowa do gory, :-D plany na przyszlosc....hmmm coz nie wszystko mozna zaplanowac tak jak sie chce, czasem cos wyskoczy i juz nie jest po naszemu.

Jakby mi ktos powiedzial 8 lat temu, ze bede mieszkac w NL i na dodatek ze moj maz bedzie obcokrajowcem-to bym nigdy w to nie uwierzyla :roll: .
Nie takie mialam plany-ale coz zycie robi niespodzianki, czy tez jest to nam zapisane.
Ja jestem bardzo szczesliwa z tej mojej niezaplanowanej przyszlosci (ha teraz teraznijszosci)
A co bedzie za 2-10 lat...nie mysle i nie planuje czas pokarze 8-)
A ty moja droga jestes jeszcze mloda i wszystko sie moze wydarzyc, i co Ci moge jeszcze doradzic to sluchaj swojej kobiecej intuicjii ;)

Sam ty sie tak nie denerwuj kochana (bo stres zle dziala na malutka Sam)
Czasem a nawet czesto nasi panowie mysla innymi kategoriami, a czasem musza miec wiecej czasu zeby sobie niektore sprawy przemyslec.
Wiesz przeciez z oni sa z Marsa a my z Venus :badgrin:

Trzymajcie sie obie :-D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”