Umówić sie czy nie? - dla niezdecydowanych i doradców

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 26 lis 2008, 21:16

I pamietaj jedno: ten jedyny zawsze CIEBIE ZNAJDZIE. Nie ma co osmielac kogos czy poskramiac.Tego jedynego- Poznasz go po tym,ze bedzie dokladnie tak jak zawsze pragnelas...bez zastanawiania sie o co mu chodzi,bez czekania na sygnal,bez watpliwosci... 8-)

ps ja mam mlodszego i jest naprawde 8-)
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 26 lis 2008, 22:03

Londyjka pisze:
sarenka28 pisze:Michitka, dlaczego boisz się z nim spotkać ? Przecież to do niczego Cię nie zobowiązuje.
dokladnie! No chyba,ze jest seryjnym mordercą... :roll: :badgrin:
:badgrin: :badgrin:

londyjka, alez ty masz pomysly, po tym winie !!! hehe
nie strasz nam michitki ! ;)

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 26 lis 2008, 22:06

Właśnie --wystraszycie mnie i będę w nim widziała tylko mordercę, a nie faceta :badgrin:

zobaczymy czy wygra młodszy czy starszy
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 01 gru 2008, 12:05

a u mnie juz jest w porzadku :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
5.02.2009 400 ES HP Brzuchański
22.02.2010 total nose again Łatkowski

Awatar użytkownika
magdaj
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: magdaj » 01 gru 2008, 12:51

ewawawa, a możesz trochę bardziej zagłębić się w temat?

Śledzę Twój wątek i chciałabym się dowiedzieć jak ta sytuacja się potoczyła :-D .

Ach, oczywiście cieszy mnie, że jesteś taka hepi. 8-)
18.09.08 mentor plus profil 250cc i 225cc
14.06.10 mentor 275hp i 225hp
15.11.10 korekcja otoczek

dr Checinski

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 01 gru 2008, 13:46

pozbylam sie manii przesladowczej :-)
wlasciwie to nie wiem jak. zlozylo sie na to kilka rzeczy zapewne. bylo tak:

1. zagralam koncert, 5-ciu gosci mi sie "oswiadczylo", gram zaraz nastepny koncert - bardzo wazny dla nas. bylam w szkole, mialam super zajecia, widze do czego moga mi sie przydac - naglasnianie, studio, mikrofonowanie, kabelki, programy, muzyka, studio, koncerty - to jest sens mojego zycia. wracam do siebie, wracam do swoich pasji, ktore ostatnio stracily na wartosci a teraz odzywaja na nowo! i to mi daje niezly power!
do tego szef mnie docenia w pracy, jestem dobra w calym tym managerowniu klubowym!

2. poszlam z kolega do lozka. mieszka w innym miescie, wiec bez zobowiazan, bylo fajnie, cieplo i milo i juz mi ten sex z zakazanym niepotrzebny. nie mysle juz o nim jak o takim wyjatkowym. mam swiadomosc ze z kim innym tez mozna. chyba po to bylo mi to potrzebne.
(dla wyjasnienia: nigdy wczesniej sie tak rozpustnie nie zachowywalam. zeby tak sobie po prostu isc z kims do lozka zeby sie wyzyc. zawsze byl to jakis tam zwiazek, chocby nawet krociutki, ale byl. a tu nagle wogole jak nie ja. normalnie byloby to dla mnie dziwne, ale jakos wyszlo tak naturalnie. i tez juz czuje ze ten rozdzial zamkniety. nie mam takiej potrzeby)

3. jak ja gralam koncert w wawie, to jego zespol w innym miescie - dostalam z 8 smsow tamtej nocy. odpisalam ledwo na 2 jak wstalam nastepnego dnia i to strasznie skrotowo. nie mialam czasu, zajeta byla, ludzie, goscie, sto laty, granie, sluchanie, zyczenia itd
nie mialam kiedy o nim myslec zabardzo, moze troche ale juz nie rozpaczliwie, raczej calkiem normalnie.

4. podjechal wczoraj do mnie pod dom niespodziankowo, bo sie stesknil ale mnie nie bylo, dodzwonil sie w koncu jak wyszlam ze szkoly, podjechal i podwiozl pod klub. pogadalismy jeszce z godzinke.

i jest tak:
zywie wobec niego cieple i sympatyczne uczucia ale lajtowo bez amoku (bo to czysty zywy amok byl)
troche mi go zal, bo teskni, pisze, szuka okazji do spotkan
zauwazam w koncu wady! ze wyzszy moglby byc, ze wlosy, ze kurtka nie taka, ze wlasciwie to leniwy - hura hura hura! ze juz to widze

powiem tak: jakby nie mial zony, to chcialabym z nim byc i tak
ale ja ma, a ja przestalam byc slepa w koncu i jakos realnie zaczelam to widziec wszystko

i nawet nie wiecie jak bardzo pomoglo mi wypisywanie sie tutaj i Wasze wypowiedzi! wszystkie! od Kochanek, Bylych Kochanek, od Tych co odbily komus kogos i sa szczesliwe, od mezatek Tych co potepiaja, od Tych co rozumieja :-). daly do myslenia, pomogly mi "zauwazyc" druga strone, i zrozumiec bardziej moja, dodaly otuchy ze nie tylko mi sie cos takiego przydarzylo i uswiadomily ze dla Innych to tez jest trudne. bo to po prostu bylo trudne straaasznie, w zyciu nie wyobrazalam sobie ze az tak.
Dziekuje Dziewczyny! [smilie=heart fill with love.gif]

z Nim i tak sie spotykam i bede spotykac bo zawiele wspolnych znajomych mamy i wspolnych spraw.
Ale kurcze blade czuje raczej litosc i sympatie a nie pozadanie :-)

aech, a jutro przychodzi do mnie wrozka.
wlasciwie to mialam ja juz odwolac, ale w sumie co mi tam, niech powie co tam taroty i inne numerologie maja na moj temat do powiedzenia 8-)

MOJ, nie nasz :-)

jaka sie czuje WOLNA znowu :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

Awatar użytkownika
anita111
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: anita111 » 01 gru 2008, 15:22

Londyjka pisze:ten jedyny zawsze CIEBIE ZNAJDZIE. Nie ma co osmielac kogos czy poskramiac.Tego jedynego- Poznasz go po tym,ze bedzie dokladnie tak jak zawsze pragnelas...bez zastanawiania sie o co mu chodzi,bez czekania na sygnal,bez watpliwosci... 8-)
czekam na to :( ze mną też zerwał po 6 latach , ale tzrymam się jak narazie ok :) mimo tego ,że jego świat był moim światem , wiec teraz nie mam znajmomych i z kim się spotkać , mialam 17 lat byłam młoda , głupia popełniłam klasyczny błąd jego swiat=mój świat,
mam ciągle wątpliwości i czestonie wiem o co mu chodzi, masz racje Londyjko , kocham go dlatego wiem ,że będzie ciężko ale wyjdzie mi to na dobre, bo jeśli po 6 latach bycia razem on nie wie jeszcze czego chce i czy chce być ze mna to już nic z tego nie będzie, powiedział :
" kłocisz się ze mna a potem czekasz na zaręczyny " eh tym zdaniem odebrał mi już całą nadzieje , jakbym to ja się tylko z nim kłóciła a on ze mną nie , już sie kiedyś nacierpiałam przez niego o czy zresztą też pisałam na forum , chociaż sama nie jestem bez winy. myśle ,że dojrzałam na tyle żeby nie histeryzować już i dla wszystkich dziewczyn , które mają jeszcze wątpliwości : kiedy facet zrywa to najlepsze co tylko możesz zrobić to zająć sie sobą , nie latać za nim nie czekać , wbiłam to sobie do głowy i właśnie to robie ! zajmuje się sobą i swoim życiem , żeby w końcu stanąć na nogi, chociaż mam wrażenie ,że ze detoks z tej miłości będzie jeszcze bardzo cięki :cry:
uwielbiam to forum , bo wiem ,że w chwili słabości będe mogła napisać i wtedy znajdą sie dziewczynki , które wybiją mi z glowy głupie myśli tj pisanie do niego. pozdrawiam słamane serduszka ;)

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 01 gru 2008, 16:12

nie pisz do niego! pisz do nas!

Awatar użytkownika
sarenka28
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: sarenka28 » 01 gru 2008, 16:48

ewawawa, no gratuluję Ci, ze w końcu wszystko ułożyło się dla Ciebie pomyślnie :-)
Zakazani stanowią ciekawy wątek w naszym życiu, dobrze, że mamy z nimi miłe wspomnienia.
Do mnie dobija się kolejny "były" obecnie żonaty. Nie wiem co się dzieje, mam jakąś dziwną zdolność przyciągania potworów :evil:
31.05.2007 400cc okrÂągÂłe wysoki profil dr ÂŁÂątkowski.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jestem wyjÂątkowo cierpliwa pod jednym warunkiem, Âże w koĂącu wyjdzie na moje :)

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 01 gru 2008, 17:17

ahahaha, do mnie moj pierwszy ex, (tez zonaty) dobija sie przez cale zycie tzn jakies 10 lat i nie dociera do niego ze nie ma nawet cienia szansy . . . troche to meczace w sumie

potworow! hahahha!

ja chyba lubie zlych chlopcow poprostu :? sama nie wiem
tacy co To serce i dusze na talerzu - strasznie szybko mi sie nudza.
i draznia samym swoim istnieniem zablisko.

to sa chyba meskie instynkty bardziej, pogon za kroliczkiem itd . . . :?

ja chyba jakas dziwna jestem - umre stara panna, to pewne.

jak przestane sie tak ciagle przemieszczac i jezdzic to przygarne sobie pare kotow :-D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”