gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość
Moderator: Zespół I
-
Londyjka
- Specjalista Beauty

Michitka, daj z nim spokoj,zaden facet nie jest na tyle niesmialy,zeby po takim czasie w niczym nie przejac inicjatywy,albo jest duzym dzieckiem,za ktore wszystko trzeba robic(chcesz tego?) albo nie jest pewny czy tego chce.
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho
-
sarenka28
- Rozmowna Beauty

-
Kontakt:
Michitka, już dawno to napisałam, żebyś dała sobie z nim spokój. Jak facetowi nie zależy, to tak się właśnie zachowuje. Może jesteś dla niego tylko sympatyczną koleżanką i nie chce się angażować w związek.
31.05.2007 400cc okrÂągÂłe wysoki profil dr ÂŁÂątkowski.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jestem wyjÂątkowo cierpliwa pod jednym warunkiem, Âże w koĂącu wyjdzie na moje :)
-
Michitka
- TOP Beauty

Może faktycznie macie rację
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...
-
Samanthii
- TOP Beauty

Michitka pisze:Może faktycznie macie rację
moze i maja racje a moze i jej nie maja...
...laski nie siedza w jego glowie i nie znaja goscia...
wiec moga jedynie gdybac...
michitka,jak ci na nim zalezy ,to najlepiej bedzie, jak sama zbierzesz sie na odwage i go o to zapytasz...
...pogadaj z nim - to bedziesz wiedziala o co mu biega....

a jak ci sie nie chce ... to go po prostu olej...i daj sobie spokoj ...
zycze powodzenia !
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... /spoko.gif
-
lil sexy
- TOP Beauty

Michitka daj sobie z nim spokoj, szkoda nerwow. Jak tyle czasu sie nie odzywa to rzeczywiscie albo nie jest zainteresowany albo ekstremalnie niesmiay. W pierwszym przypadku to wiadomo, a w drugim pomysl: bedziesz zawsze musiala wszystko za niego robic, osmielac itd. Nie warto.
"Piękność jest dla kobiet ważniejsza niż inteligencja, bo mężczyznom łatwiej przychodzi patrzenie niż myślenie."
MD
-
Michitka
- TOP Beauty

No to jeszcze napiszę o jeszcze jednym (więcej już nie znam

),
ten na pewno nie jest taki niezdecydowany,byle ten znowu za szybki nie był :? no i sporo starszy po 30tce --ale NIE żonaty, ale wizualnie to podoba mnie się jak diabli ...no i mamy się spotkać ...no niby mamy bo ja znowu nie umiem się zdecydować ....
choć stwierdziłam, że przecież zawsze można miło spędzić czas i się bawić --zapomnieć o smutkach ...choć wątpliwości zawsze sa
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...
-
sarenka28
- Rozmowna Beauty

-
Kontakt:
Michitka, dlaczego boisz się z nim spotkać ? Przecież to do niczego Cię nie zobowiązuje. Faceci po 30-stce są fajni, zawsze mi się podobali, nawet jak miałam 20 lat...

31.05.2007 400cc okrÂągÂłe wysoki profil dr ÂŁÂątkowski.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jestem wyjÂątkowo cierpliwa pod jednym warunkiem, Âże w koĂącu wyjdzie na moje :)
-
Londyjka
- Specjalista Beauty

sarenka28 pisze:Michitka, dlaczego boisz się z nim spotkać ? Przecież to do niczego Cię nie zobowiązuje.
dokladnie! No chyba,ze jest seryjnym mordercą...

"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho
-
lil sexy
- TOP Beauty

Michitka co ci szkodzi, spotkaj sie z nim. Faceci po 30-tce sa fajni, cos o tym wiem

jak bedzie za szybki to go troche utemperujesz, to zawsze lepsze niz koniecznosc osmielania faceta.
"Piękność jest dla kobiet ważniejsza niż inteligencja, bo mężczyznom łatwiej przychodzi patrzenie niż myślenie."
MD
-
Michitka
- TOP Beauty

Jak widzę, że więcej jest dziewczyn za facetami starszymi
Londyjka --no mordercą raczej nie jest