Umówić sie czy nie? - dla niezdecydowanych i doradców

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
sarenka28
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: sarenka28 » 16 lis 2008, 23:36

ewawawa, jak tam u Ciebie ? Dajesz sobie radę ?
31.05.2007 400cc okrÂągÂłe wysoki profil dr ÂŁÂątkowski.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jestem wyjÂątkowo cierpliwa pod jednym warunkiem, Âże w koĂącu wyjdzie na moje :)

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 17 lis 2008, 03:24

dziekuje sarenka, czuje sie troche wykleta tu . . ..

niebardzo....

"groupie" wyznal mi ze zzeraja go wyrzuty sumienia i poczucie winy wiec sexu juz ze mna nie, a jednoczesnie wyznal mi, kur** fa!, milosc . . . . parokrotnie

po prostu powiedzial ze sie zakochal . . . . z 10 razy dzis, zaczynajac od smsow . . . .

tak poza tym to wlasnie sie rozstalismy. przyjechal po mnie "po klubie" (przepiekny koncert byl), zabralam go jeszcze pod szubienice. wiem ze to glupio brzmi, ale jest takie miejsce w warszawie gdzie hitlerowcy powiesili 11 ludzi z lapanki za nie-wiadomo-kto-sabotaz-linii-kolejowej i akurat tam bylam obok. do tego ten ksiezyc dziki. chmury i moja czesc dla wszystkich wojennych bohaterow (jak glupio by to nie brzmialo tak jest).

cierpie okropnie, zaczynam rozumiec ze to nie ma szans, ale do pogodzenia sie z tym jeszcze troche brakuje . . . .

sex bez milosci jest latwiejszy niz milosc bez sexu
5.02.2009 400 ES HP Brzuchański
22.02.2010 total nose again Łatkowski

Awatar użytkownika
sarenka28
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: sarenka28 » 17 lis 2008, 09:13

No to pięknie..., właśnie obawiałam się, że tak może się stać :evil:

Nawet nie wiesz jak Ci współczuję, teraz to dopiero będziesz miała z nim jazdę :roll:
Powiem Ci, że straszny palant z niego :!: Mówi Ci, ze Cię kocha i jednoczesnie nie może z Tobą seksu uprawiac ?? Wiesz co to znaczy ? Ze będziesz miała ciagłe huśtawki nastrojów i żal, wpakowałaś sie w takie bagno i nie potrafisz z tego wyjść. To nie może się dobrze skończyć.
Nie wiem co Ci poradzić :| Nie pozwól na to, żeby grał Twoimi uczuciami, niech Ci nie wysyła smsów, że Cię kocha. Dziwne, ze dopiero teraz ma wyrzuty sumienia, jak to juz posunęło się za daleko....
Typowe zachowanie żonatych facetów, myślą tylko o sobie. Jest dobrze, bo żona jeszcze o niczym nie wie i mozna sobie pobrykać z kochanka i poczuć adrenalinę.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jestem wyjÂątkowo cierpliwa pod jednym warunkiem, Âże w koĂącu wyjdzie na moje :)

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 17 lis 2008, 09:27

no ale przeciez wlasnie nie "brykamy" . . . . . .

powiedzial mi wczoraj, ze tylko raz w zyciu tak sie zakochal jak we mnie - wlasnie w swojej zonie. auc

porąbane to wszystko . . . .

nie wiem jak go wygnac ze swojej lepetyny . . . .

Awatar użytkownika
szpaczek
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: szpaczek » 17 lis 2008, 10:14

Tiaaaa a jak kilka stron wcześniej o tym pisałam to mi ktoś tu wmawiał że to tylko sex i nie nic wspólnego z tym co pisze ;) ;) ewawawa, nie zazdroszczę , ja prawie codziennie przypominam sobie "tamte czasy" i jestem bardzo szczęśliwa że już się skończyły.... Jeszcze długo Cie to pomęczy , bez względu na to jaki będzie koniec.
WYZNANIE EX-DZIEWICY
Diabłu dam miłą chwileczkę
By zaś odpust zjednać
Panu Bogu świeczkę
Mnie już niepotrzebna
Jonasz Kofta

Awatar użytkownika
sarenka28
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: sarenka28 » 17 lis 2008, 10:44

ewawawa, juz nie brykacie, bo nagle pojawiły się u niego wyrzuty sumienia, choć do niedawna pasował mu taki układ.
Sorry, ze po nim "jadę" , ale facet jest egoistą. Ty zostajesz sama z ta sytuacja, on ma zonę i dziecko , bedzie mu łatwiej.
Zastanawiam sie tylko po co on ci mowi, ze Cie kocha?
Co mu to da teraz ? Czego on od Ciebie oczekuje ?

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 17 lis 2008, 11:11

wydaje mi sie ze on tego nie mowi po cos, tylko raczej pomimo

pomimo tego ze nigdy nie powinien tego zrobic.
przedtem stan naszych uczuc byl tematem tabu.

dzis rano telefon i gadalismy z pol godziny. jechal udzielac wywiadu. jeszcze dostalam smsa, ze jak mnie slyszy rozesmiana to mu lzej na duszy.

caly czas i mimo wszystko niezmiennie wywolujemy u siebie usmiechy wzajemne na twarzach . . . slychac je nawet przez telefon . . .

ide sie kąpac - na te nerwy, na to zycie ;)

sarenka, dzieki, ze sprowadzasz mnie na ziemie. nie ma kto tego niestety robic w moim otoczeniu bo nikt nie wie. przydaloby mi sie porzadne walniecie tym twoim mlotkiem.

szpaczku, dzieki za wsparcie.

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 17 lis 2008, 11:29

Czytam ten watek,i moje zdanie jest takie.Nie ma dwoch takich samych przypadkow,nie ma takich samych ludzi ktorzy w nich biora udzial.To do sarenki..bo to ze sarenka postapila tak czy inaczej, ze tak sie u niej zakonczylo ,czy inaczej.Nie ma co generalizowac .
Nie ma dwoch takich samych facetow.
Ewa, zadaj sobie pytanie ,czy czujesz ze to jest taki mezczyzna dla ktorego moglabys zapomniec o innych facetach?
Ze w ogole nie masz ochoty na sex z kims innym niz on?Ze czujesz i masz pewnosc ze lubisz jego obecnosc ,ze nie dziala ci na nerwy,ze jego nawet drobne wpadki wywoluja usmiech a nie irytacje?
Jesli odpowiedz jest pozytywna no to coz ,trudno swoje zycie przewracac do gory nogami gdy sie ma prawie 50 lat..ale gdy sie ma niepelne 30 to ja bym sprawe przemyslala.
I najpierw pozwolila historii toczyc sie.
Szkoda ze czasami niektorych facetow spotyka sie zbyt pozno w zyciu,ale czy za pozno?
Przypadek Szpaczka dowodem na to ze zakonczenia tez moga byc rozne.

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 17 lis 2008, 12:17

ullrike, dziekuje za komplement :-)

nie wiem skad wywnioskowalas moje niepelne 30, ale jesli ze zdjec to przesylam Ci milion buziakow!

jesli chodzi o sex, to tak, moglabym.
pisalam nawet ze przespalam sie "terapeutycznie" z kolega i NIC to nie dalo i nie pozostawilo po sobie NIC. jak wypicie piwa. jednego malego. bylo milo ale przeszlo bez sladu. a z "zakazanym" kazda mysl pozostawia slad.

jesli chodzi o zone to ja wogole jakos nie mam wyrzutow sumienia. nie wiem czemu. pewnie powinnam miec. nie znam jej, nie wiem jak wyglada, nic o niej nie wiem.
natomiast jesli chodzi o dziecko - to tu sie czuje niemoralnie.

jesli chodzi o jego obecnosc, to wogole mi nie przeszkadza. a mi przeszkadzaja WSZYSCY normalnie. w domu chce byc sama. goscie ok, ale goscie zawsze wychodza. dom jest MOIM miejscem odpoczynku, pracy i tworczosci, wszystko ma swoje miejsce i przestawianie mnie irytuje strasznie i zawsze kazdy koles mi w nim przeszkadzal. a ten nie.

wlasnie umowilismy sie jutro na sniadanie :-)

Awatar użytkownika
sarenka28
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: sarenka28 » 17 lis 2008, 13:48

Ewcia teraz i ja mam problem. Właśnie przed chwilą pojawił się u mnie mój zonaty. Zamurowało mnie z wrażenia, chyba przyciągnęłam go myslami :roll:
Oczywiscie gadka o interesach, a potem zaczeła sie rozmowa z podtekstami i pytanie kiedy mnie gdzies zabierzesz ?
Powiedzialam, ze nie mogę, ze jestem teraz zajeta, ale on jest uparty. Nie chce, zeby mi namieszal w zyciu, a z drugiej strony ciągnie mnie do niego jak cholera... :roll:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”