PRZYJAŹŃ - między kobietami, między kobietą i mężczyz

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
sylwiach
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: sylwiach » 01 maja 2008, 17:18

tess1610, ja tez tak twierdze!!!Nie ma !
Usmiech,usmiech,usmiech...to co w kobietach mezczyzni uwielbiaja:-)

malgorzata
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: malgorzata » 03 maja 2008, 09:21

Też nie wierzę w takie przyjaźnie, bo jestem tego najlepszym przykładem. Mój mąż był kiedyś moim najlepszym przyjacielem :-D no i wylądowaliśmy najpierw w łóżku, a potem przed ołtarzem.
Jeszcze wcześniej również miałam męskiego przyjaciela, a dzisiaj po 15 latach dostałam od niego list, że tęskni i rozpamiętuje przeszłość oraz bardzo żałuje, że nie byliśmy razem :roll: No na piwo to ja się z nim już na pewno nie umówię. :(

Awatar użytkownika
janko2
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: janko2 » 04 maja 2008, 23:51

malgorzata pisze:a dzisiaj po 15 latach dostałam od niego list, że tęskni i rozpamiętuje przeszłość oraz bardzo żałuje, że nie byliśmy razem :roll: No na piwo to ja się z nim już na pewno nie umówię.
Twój mąż powinien Cię za to bardzo kochać...chociaż ta smutna mordka na końcu...Kusi Cię jednak jakis diabełek..
--------------nosek u dr.Bieleckiego

''Nigdy , nie mĂłw nigdy.''

tess1610
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: tess1610 » 05 maja 2008, 00:13

U mnie też tak było,znaliśmy się ponad 3 lata,traktowałam go trochę jak, syna jest 10 lat młodszy ode mnie,w życiu nie przyszło by mi do głowy,że on poczuje coś więcej...,no i jak mi to wyznał to był koniec przyjaźni :cry:
dr J.Jankau,3czerwiec 2008, JUZ PO!

"Nie bĂŞdziesz mieĂŚ drugiego Âżycia na speÂłnianie marzeĂą"

Awatar użytkownika
Majusia
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Majusia » 09 maja 2008, 19:17

Ja znam się z moją najlepszą przyjaciółką od prawie 10 lat i myśle, że będziemy przyjaciółkami już zawsze, choć nie zawsze sie zgadzamy i raz nasza przyjaźń wisiała na włosku, ale i tak kochamy sie jak siostry. Mam tez przyjaciela, faceta, ale mieszka dość daleko ode mnie, więc kontakt mamy głównie mailowy, pewnie dlatego nie rozwija się z tego nic więcej 8-)

Awatar użytkownika
hexagonale
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Post autor: hexagonale » 17 maja 2008, 14:31

o ile facet nie ejst gejem, to taka przyjazn możliwą nie jest < mówię z doświadczenia ;]>
12. 06 - kosultacja, Bieñkowski ;]

Awatar użytkownika
muminka
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: muminka » 17 maja 2008, 14:35

ja w takia przyjazn nie wierze i nie uwierze, i kiedy poznalam mojego meza to pogonilam jego wszystkie owczesne "przyjaciolki" ;)
kwiecieĂą '08
dr Potocki - okragle McGhan 365g pod miesien
.. a w brzuszku fasolka :)
http://www.suwaczek.pl/cache/7d0d73edbb.png

Awatar użytkownika
natalya
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: natalya » 17 maja 2008, 15:37

muminka pisze:kiedy poznalam mojego meza to pogonilam jego wszystkie owczesne "przyjaciolki"
i dobrze zrobilas 8-)
lepiej dmuchac na zimne :!: :-)
18.07.07 dr Cieslik- calkowita korekcja nosa
12.08.08 dr Cieslik- powiekszenie ust

Awatar użytkownika
Katty
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: Katty » 27 lip 2008, 02:39

Jesli chodzi o przyjazn miedy kobieta a mezczyzna- to mysle ze zalezy w jakim stopniu ona jest: uwazam ze nie ma nic zlego w tym jak sie ma takiego luznego kolege/kolezannke. Ale jezeli chodzi o PRZYJAZN (jak sa mocno zwiazani ze soba psychicznie, opowiadaja sobie tajemnice :roll: i wogole czesto i dobry maja ze soba kontakt itp) to ja takiego czegos nie akceptuje i tez bym rozpedzila takie kolezanki na 4 strony swiata, az by sie kurzylo :evil: Niech sobie szukaja innego kolege, ja bym im juz dala!!
Dr Latkowski 26.08.2011 - nos czesc chrzestna

lovcia
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: lovcia » 02 sie 2008, 23:15

NO WLASNIE....MOOJ OBECNY FACET SCIEMNIAL MNIE ZE MIALA PRZYJACIOLKE BLA BLA BLA I ZE Z NIA NIGDY A POTEM MI SIE PRZYZNAL ZE SIE BZYKALI I JAKI TO ON BYM CASANOVA BO LASKI MIAL 2 JEDNA RANO DRUGA WIECZOREM ....BO TAK ODREAGOWYWAL ZDRADE LASKI KTORA JEZDZILA NIBY DO PRACY BIUROWEJ A DAWALA ZA KASE.....MAM ZKRZYWIENIE DO FACETOW I NIEPOTRAFIE ZAUFAC NAWET MOJEMU JAK WYPIJE...PRZYKRE ALE GO KOCHAM JAK NIKOGO

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”