Viola wszyscy jesteśmy z Tobą..

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
agatuis
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: agatuis » 16 maja 2007, 17:54

Viola poczekaj on na pewno da Ci jakis sygnal to tylko kwestia czasu jestem tego pewna na sto procent.
02.04.07 plastyka Brzuchanski

Awatar użytkownika
syla
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: syla » 16 maja 2007, 18:08

Violka

Do mnie przyszła po 2 miesiącach i odwiedza mnie jak tego potrzebuję.
DR. BRZUCHANSKI -plastyka brzucha juz po 15.05.06
12.10 Simka

Awatar użytkownika
violka123
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: violka123 » 16 maja 2007, 18:32

znaki? moze ja ich poprostu nie potrafie czytac a one sa ....moze jestem zbyt wielkim niedowiarkiem...
niedawno wieczorem obiecalam mu ze na drugi dzien raniutko przed praca przyjde do NIEGO na cmetarz ...powiedziec mu jak go nadal kocham ...jak tesknie .....musialam wstac o 5 ...nie nastawilam budzika wieczorem bo bylam tak zmeczona wieczorem ze pomyslalam ...jak nie wstane to pojde popoludniu....snilo mi sie ze dzwoni moja komurka...odebralam ...usluszalam tylko cichy meski glos ...czy moge rozmawiac z violetta...obudzilam sie odrazu...byla 5 ....pomyslalam ze to On mnie prosi o obiecana rozmowe i pojechalam na cmentarz tak jak MU obiecalam...czy to znak ...czy tylko moj sen i wyobraznia ...tego nikt nie wie

Awatar użytkownika
nesia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: nesia » 16 maja 2007, 21:34

violka, zdjecia mna wstrzasnely, włosy staneły deba, po ciele przeszedl dreszcz. To piekne, ze masz tyle milych wspomnien zwiazanych z NIM. Pielegnuj to w sobie, mow jakim byl dobrym czlowiekiem, niech Twoja coreczka wie że kochasz go nadal, ze tesknisz, chodzcie razem na cmentarz - niech Ci towarzyszy, teraz na nia staraj sie przelewac cala ta miłość, tylko badz ostrozna i nie spraw aby ona stala sie za szybko dorosla w sensie - ona sie Toba opiekowala. Wiele razy mowie że los jest nie sprawiedliwy i tak jest zdania nie zmienie - ludzie sie kochaja nad zycie - jedno ginie a tam gdzie sie leja - oboje dozywaja 100; chca koniecznie miec dzieci - maja klopoty z zajsciem w ciaze, donoszeniem itp - nie maja checi na wychowanie dziecka - plodza po kilkoro; codziennie snujacy, smierdzacy pijaczek z osiedla nie raz upada i nic mu sie nie staje - zwykly zyczliwy zjadacz chleba niefortunnie upada, uderza w skronie - umiera; pijak kierowca powoduje wypadek - nic mu sie nie staje - ginie rodzina, ktora zachowywala wsztsrkie normy bezpieczenstwa ruchu drogowego itp itd. Do cholery dlaczego tak jest :!:
23.02.07 - ;)

Uroda to weksel honorowany na całym świecie za okazaniem.
Giacomo Casanova

Awatar użytkownika
gosiaczek
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: gosiaczek » 16 maja 2007, 22:42

Violu cierpimy razem Ty po stracie swojego Ukochanego ja po śmierci mojej Mamy, dopiero dziś byłam w stanie przeczytać cały Twój wątek, brak słów płaczę razem z Tobą, życie bywa okrutne, gdzie tu sprawiedliwość?
Też czekam na jakiś znak od Mamy chce żeby się do mnie w jakiś sposób odezwała, bardzo czesto patrze na Jej zdjęcie i czasami mi się wydaje że się na nim uśmiecha do mnie ale gdy zerknę drugi raz juz jest normalnie, niewiem chyba to moja wyobrażnia, nawet mi sie śniła, a przecież myślę o Niej od 2 tygodni bez przerwy i wspominam.
Jestem z Tobą Viola, i cierpię z Tobą i płaczę, mam nadzieję że w końcu się pozbieramy, czas podobno leczy rany, lecz ta pustka napewno pozostanie.
Trzymaj się cieplutko i dbaj o siebie i córcię. Pa

Awatar użytkownika
violka123
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: violka123 » 17 maja 2007, 08:05

Gosiu....tak jak juz pisalam ...kiedy czytam jak sie zachowujesz .....co robisz ...to jakbym widziala siebie....teraz kolejny przyklad ...ten ze zdjeciem.....Ja mam jego zdjecie na stoliczku ....nie zawsze daje rade zdazyc na cmetarz...i sa jeszcze inne przeszkody ....nie chce teraz o nich pisac ...dlatego caly czas choc tutaj w domu przy Jego zdjeciu pali sie swieczka i nie wiem czy uda mi sie to ale chcialabym ja tam palic juz zawsze...Dla Niego ...zeby wiedzial ze jestem ...pamietam...strasznie kocham nadal....i tak bardzo mi go brakuje....to jest juz prawie miesiac ...ale ja nadal jestem zagubiona....nie potrafie isc w miejsca gdzie bylismy razem....bo zawsze jest ta sama mysl ...tutaj byles ale juz Nigdy ...i lzy same plyna....
chcialabym Ci napisac ...mama jest tam i opiekuje sie Toba ...ale czy tak jest? tak samo jak TY chcialabym to wiedziec.....nie mam dla Ciebie rady ...bo jeszcze nie znalazlam jej dla siebie....wiem tylko ze sa momety ze nikt nie jest w stanie pomoc....to musi sie dziac ...przed tym nie uciekniemy ...moze na chwilke kiedy ktos probuje nas zajac czyms innym ....ale gdy wszyscy znikaja ..pozostajesz tylko TY z Mama ...a ja z Moim Sloneczkiem.....i pozostaje swiadomosc ...ze tak naprawde jestesmy same ...tylko z wspomnieniami ...ktore tak strasznie bola ..ze sa tylko wspomnieniami i nigdy juz nie beda rzeczywistoscia....

Awatar użytkownika
gosiaczek
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: gosiaczek » 17 maja 2007, 09:44

no właśnie święta prawda, czujemy dokładnie to samo. Ja mam nawet na cmentarz gdzie Mama leży 1200 km, więc nie mam możliwości bycia tam.
Wszyscy moi najblizsi znajomi i rodzina a jest ich niewielu teraz wyszło że przyjaciół poznaje się w biedzie, ale to inna sprawa, wiec ci co są mi bliscy są ze mną i starają się mnie czymś zająć żebym cały czas ne myślała bo zwariuję.Najgorsze są dla mnie właśnie poranki kiedy mąż do pracy dzieci do szkoły a ja zostaje sama w domu który jest taki pusty, spać nie mogę, staram się czyms zająć ale nic mi nie idzie, wszystko z rąk leci jak nigdy przedtem.Wychodzę na długie spacery z psami ale też jak Ty nie mam odwagi iść tam gdzie jako dziecko byłam z Mamą. jeszcze nie teraz, nie jestem gotowa.Czy tak już będzie zawsze, minęły dopiero 2 tygodnie i 1 dzień.Boże, jak mi żle!! Niedługo będą moje urodziny, zawsze pierwszą osobą która składała mi życzenia była Mama, zobaczymy jak to będzie, czy i kiedy wszystko się ułoży. Narazie to boli.A miało być tak pięknie. Wczoraj tak bardzo chciałam do Niej zadzwonić, pożalić się problemami zostało tylko zdjęcie.
Dlaczego tak się dzieje, że tak potrzebni ludzie tak szybko odchodzą, dlaczego???

Awatar użytkownika
violka123
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: violka123 » 17 maja 2007, 17:44

znalazlam taki cytat ...zreszta odkrywam teraz wiele tekstow ktore sa napisane jakby dla mnie .....a ten ....tego mi strasznie brakuje

Jeśli któregoś dnia poczujesz, że chce Ci się płakać, zadzwoń do mnie... Nie obiecuję, że Cię rozbawię, ale mogę płakać razem z Tobą... Jeśli któregoś dnia zapragniesz uciec, nie bój się do mnie zadzwonić... Nie obiecuję, że Cię zatrzymam, ale mogę pobiec z Tobą... Jeśli któregoś dnia nie będziesz chciał nikogo słuchać, zadzwoń do mnie.... Obiecuję być wtedy z Tobą i obiecuję być cicho... Ale jeśli któregoś dnia zadzwonisz i nikt nie odbierze... przybiegnij do mnie bardzo szybko. Mogę Cię wtedy potrzebować...

[/code][/quote][/list]

Awatar użytkownika
megi
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: megi » 18 maja 2007, 12:31

violka123 pisze:ZAWSZE bede GO kochala ..bo to bl TEN jedyny,od pierwszej chwili poznania ,to poczulam ,nie wiedzac jaki jest ....a kiedy sie dowiedzialam swiat mi przeslonil ......a kiedy zniknal swiat przestal istniec.....
Violka, to cudowne,że miałaś kogoś takiego w swoim życiu. Wiele osób przechodzi przez zycie nie zdając sobie sprawy z tego, co naprawdę jest ważne, tkwiąc w egoiźmie, niepotzrebnych kłótniach.
Ty spotkałaś Anioła, i jestem pewna, ze on zawsze będzie przy Tobie, opiekował się Tobą tam z góry.
Od trzech dni płaczę, jak tylko przeczytałam ten wątek..Nie potrafię nie myślec o tobie i o Nim. To takie straszne. :(
Violka, Ty byłaś przy Nim w tych cięzkich chwilach, on zawsze będzie
PDT_Love_07

Awatar użytkownika
nikita_6
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Post autor: nikita_6 » 20 maja 2007, 20:48

Wiolka123 jak przeczytałam twoj watek...zrobiło mi sie bardzo smutno i zaczełam płakac...chciałam ci cos napisac ale nie potrafiłam ubrac w tego słowa jak bardzo ci wspołczuje... jedynie co teraz moge napisac to przyjmij moje kondolencje...[*] :cry:
jestem juz po:)

Kubasik 300cc jestem szczesliwa:)

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”