czuje sie niekochana

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
ghostdog
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: ghostdog » 04 gru 2006, 17:45

Jakos nie moge dojsc do ladu z wlasnymi uczuciami i emocjami ...wiec w ramach desperacji ide jutro do psychologa.-psychoanalityka...zobaczymy...mam nadzieje ze te godzinne spotkanie cos mi da a jak nie to przynajmniej Wam je opisze....
2006 Latkowe cycuchy
2008 Kasprzykowe powieki
botoxik here i come:)

Iwo_neczka
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Iwo_neczka » 04 gru 2006, 20:48

Ghostdog - wiesz co pomyślałam jak przeczytałam twój ostatni post... :roll:
Jeśli Ty wciąż o nim myślisz, a on wciąż myśli o Tobie to może rzeczywiście powinniście jeszcze raz spróbować.... :oops: aż mi głupio że to pisze bo jeszcze wczoraj pisałam żebyś kopnęła go w tyłek ale...
Wiem że zachował się jak świnia oh(m1 ale może właśnie dzięki temu zrozumiał? Wedlug mnie Wy sie wciaz kochacie PDT_Love_04 . I zaden nowy mezczyzna nie zastapi Ci bylego.

Ja bym sprobowala. Jesli wciaz bije Ci mocniej serducho jak o nim myslisz to zrob to. Przeciez nowego nie kochasz.
Nowy nos dr Skupin - 21-04-2006; poprawka 20-03-2008 - teraz jest fajnie:)

Awatar użytkownika
kabar
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: kabar » 04 gru 2006, 21:04

Ghostciku i co Ty na to :-) ?

Awatar użytkownika
gracja
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: gracja » 04 gru 2006, 21:16

Ghostdog kochana a może nowy man to po prostu jeszcze nie ten właściwy. Może powinnaś na chwilę odpocząć od facetów, ochłonąć i na spokojnie przemyśleć parę rzeczy. Mam nadzieję, że psycholog powie Ci jutro coś na otuchę :-)
Iwo neczka, Kabar - dziewczyny błagam was nie podsyłajcie Ghostdog takich pomysłów. Takich gnojków to ja już wielu widziałam. A jeden z nich jeździł co jakiś czas do burdeli i w swoim postępowaniu nie widział nic złego. Jak go dziewczyna zostawiła po 7 latach to próbował popełnić samobójstwo. Obecnie jest "zakochany" w innej i mam nadzieję, że tamten epizod go czegoś nauczył, ale wątpię - takie typy się po prostu nie zmieniają tak łatwo...
Sterydy+alkohol=agresja. Ostatnio zamknęli jednego sterydziarza, który jak się napił to rzucał w klubach pokalami, hookerami, bił kogo popadnie. Wsadzili go za to, że pobił gościa i "skakał mu po głowie" - omijajcie sterydziarzy szerokim łukiem. Pliiiiiiiiiiis
...czemu ze wszystkich pragnieñ na ¶wiecie to Ty mnie wybra³e¶.....

Awatar użytkownika
mona124
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: mona124 » 04 gru 2006, 22:35

W 100% popieram grację, ghostdog nie daj sobie zamieszać w głowie, lepiej wcześniej się przemęczyć, później będzie jeszcze gorzej :doubt:
Bądź twarda, trzymam kciuki ;) mam nadzieję, że psychoanalityk coś pomoże.

Awatar użytkownika
ghostdog
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: ghostdog » 04 gru 2006, 22:39

Ja tez kochane mam taka nadzieje...bo niestety mam duzy balagan i w glowie i w sercu i bardzo ciagnie mnie do dawqnego zycia jak widze sie z ex i pieskiem kochanym...potem jestem oziebla dla nowego i tak w kolko bo jak ex nie pisze to jestem spowrotem aniolek...och los ...jutro ide na 10ta rano...trzymam sobie kciuki :|
2006 Latkowe cycuchy
2008 Kasprzykowe powieki
botoxik here i come:)

Awatar użytkownika
kabar
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: kabar » 05 gru 2006, 21:04

Gracjo ja nie podsylam Ghotcikowi pomyslow,bylam tylko ciekawa co Ona na to :-) ?

trzymaj sie Ghost!!!buziaki

Awatar użytkownika
mona124
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: mona124 » 05 gru 2006, 21:54

Ghostdog rozumiem Cię doskonale, wiem jak mogą namącić w głowie smsy od facetów, jeszcze ok 4 mies. temu miałam to samo, chciałam nawet zostawić swojego obecnego faceta, wydawało mi się, że nie wiem czy go kocham, byłam nieznośna i choć wiedziałam na 100% że tamten facet, to nie to czego oczekuję, że napewno nie jest to dla mnie partner na dłuższą metę, to wbrew logice i tak ciągnęło mnie do niego. :roll: Boże co ja przeżywałam, nie widziałam sensu życia, nie mogłam sobie z tym poradzić, a jeszcze bardziej jak kontakt między nami się urwał. Ale po ok 3 mies. odzyskałam spokój wewnętrzny, znowu jestem szczęśliwa i cieszę się, że nie zostawiłam swojego faceta dla tamtego. ;) W tym tygodniu znowu się odezwał i zburzył mój spokój, ale tylko na chwilkę, zastanawiałam się jak mam mu powiedzieć, że nie chcę się z nim spotykać, ale jak narazie wykręcam się brakiem czasu, zresztą i on zabardzo go nie ma, bo pracuje od rana do nocy 6 dni w tygodniu, właśnie przez brak czasu urwała się nasza znajomość, potrafię już panować nad swoimi emocjami. Także Ty ghost napewno niedługo odzyskasz swój spokój i zobaczysz, że dobrze zrobiłaś nie wracając do niego ;)

Awatar użytkownika
shilo
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: shilo » 05 gru 2006, 22:25

Ja pierdziele niewiem czy to jakis wylęg nagłych czułych smsow od naszych bylych??????
Ja dziś właśnie nie tylko smsy ale i odwiedziny mojej ex miłości zaliczyłam. Dodam tylko dla przypomnienia że mam nowego męża i dzidziusia w brzuszku a mój ex przyszedł w odwiedziny i na wspominki mu sie zebrało i żal że tak to się skończyło. Najgorsze że to była miłość mojego życia i momo że od dwóch lat nie jesteśmy razem i niby ułożyłam sobie życie to serce mi mocniej było gdy siedział tuż obok. O rany ale my baby głupie jesteśmy!!!!!!!!!!!!!!!!!!
24.08.2005 nos i usta u dr. Sankowskiego
9.01.2006 korekta noska i ust u dr. Bromy

Awatar użytkownika
gracja
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: gracja » 05 gru 2006, 22:29

Bo my kobiety "kochamy uszami" - jesteśmy wrażliwe na słowa i często jest tak, że wystarczy parę miłych słówek a puszczamy w zapomnienie każdą krzywdę....
...czemu ze wszystkich pragnieñ na ¶wiecie to Ty mnie wybra³e¶.....

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”