Czego żałujecie...?

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
MMarta
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: MMarta » 21 sie 2006, 23:03

Wpz a dawno to się stało??
Ile czasu minęło od tej zdrady??

Kurcze ale że Ty się przyznałaś :?: :?: :?: :?: :?:
Ja bym zaparcie twierdziła, że to jakieś nieporozumienie...
Jakie to dowody???
Dr Miko³aj Kubasik - 28 kwiecieñ 2006r.
325cc profil wysoki (75D) - jestem happy
Powieki górne i dolne 28 sierpień 2014 - Brzuchański...

Iwo_neczka
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Iwo_neczka » 22 sie 2006, 08:37

Wpz
Może i tak to jest że najpierw trzeba samemu uporać się z całš sytuacjš.
Ale na tych spotkaniach padło kilka stwierdzeń, które trochę usprawiedliwiajš całe zdarzenie i trochę mu pomogły. Padło pytanie jak długo ja czułam się samotna (i to zapamiętał), zaczšł zastanawiać się nad wartoœciami - nie tylko praca i kasa, ale przede wszystkim uczucie i bliska osoba, która nie jest dana na zawsze ale trzeba cały czas o niš dbać.
Maxi ma też rację, że trochę wyszło na to, że jak kobieta jest zaniedbywana to po kilku latach rzeczywiœcie może złamać zasady i poszukać ciepła gdzie indziej.
Oczywiœcie sš wyrzuty dlaczego akurat taka droga, że on, nawet jeœli było Ÿle to nigdy nie myœlał żeby pocieszyć się gdzie indziej.
Ale ogólnie dużo zrozumiał i naprawdę bardzo się zmienił. I wcale nie wyszło na to, że to ja jestem najgorsza. Wina rozłożyła się na nas.
Nowy nos dr Skupin - 21-04-2006; poprawka 20-03-2008 - teraz jest fajnie:)

Awatar użytkownika
wpz
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: wpz » 22 sie 2006, 10:28

Dzialo się to na przełomie 3 lat.
Ale nie byl to jeden facet, jeden kochanek, jeden romans :?
Tzn było dwóch takich bliższych facetów i kilka spotkań z innymi facetami...
I najzabawniejsze jest to, ze sexu prawie nie było :lol:
(Zaraz wyjde na jakąs nimfomankę czy coś w tym stylu :? )

Ciągle siedziałam w domu (na urlopie wychowawczym), ciagle to samo, ciągle zmęczony praca mąż, zero spotkań ze znajomymi, wiec zachcialo mi się zaszaleć...Wyjśc z domu, napić się piwka, pożartować i w jakimś stopniu poczuć się dla kogś atrakcyjna.....
Ale On tego nie rozumie....

I też 9 lat temu zapierałam się, ze NIGDy nie zdradzę, ze to ten jedyny facet, a jednak pewności nigdy sie nie ma.....

Ehhh...szkoda słów....
10.03.2006r. - dr ÂŁÂątkowski

"Wszystko, co zgadza siĂŞ z naszymi myÂślami i Âżyczeniami, jest prawdÂą. Wszystko inne doprowadza nas do wÂściekÂłoÂści. "
Andre Maurois

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 22 sie 2006, 10:33

maxi pisze:Kobiety zdradzaja gdy sa zaniedbywane,nie czuja sie atrakcyjne,pozadane
albo z nudow ...http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... maruda.gif

moja kolezanka zdradzila swojego meza po 7- dmiu latach, nie dlatego ze czula sie zaniedbana, niekochana , itd.itp.- :?
wypila troche na iprezce i chciala sprobowac z innym...(jej maz byl niestety tym pierwszym i jedynym...) Po prostu -z czystej ciekawosci... :x :? :roll:

kobiety nie sa duzo lepsze od facetow.... :evil:

Facet jak pojdzie na bok- to sie przynajmniej nie angazuje uczuciowo- a My rozpaczamy, zakochujemy sie - itd.itp. hammer

Wpz :) - wyprzedzilas mnie pare sekund ze swoim postem...
:lol: :lol: :wink:

Awatar użytkownika
wpz
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: wpz » 22 sie 2006, 12:00

Jakie szczęscie, ze wy mnie tutaj nie potępiacie :shock:
Bo nawet miałam sobie załozyc taki mój własny emacik, żeby poprostu trochę się wygadać, ale jak widac jest to juz niepotrzebne ...

Dzięki wam wszystkim [smilie=kiss of love.gif]

"Wszystko, co zgadza siĂŞ z naszymi myÂślami i Âżyczeniami, jest prawdÂą. Wszystko inne doprowadza nas do wÂściekÂłoÂści. "
Andre Maurois

Awatar użytkownika
Bella
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Bella » 22 sie 2006, 12:40

wpz pisze:Ja mojemu czasami mówię, ze jeżeli chce wyskoczyć gdzies na bok to tak zebym alimentów płacić nie musiała ;)
maxi pisze:A ja mojemu,ze nic nie chce wiedziec jesli przytrafi mu sie skok w bok.Bo jak sie dowiem to zabije.
U mnie to jest tak - jak wiecej zaszalejemy w miesiącu i na koncie pustki ewentualnie debecik, to mu mówie ,żeby tak dużo na nią nie wydawał, aby sie ograniczył. Pytam się, jakie prezenty jej kupuje. Bo ja trochę taka zazdrosna jestem. Dlaczego ona ma mieć np. ładniejszą bieliznę czy też biżuterię , buty.
Albo pytam się na ile dzieci płaci alimenty, bo ciągle pieniedzy ubywa. Lubię tak niekiedy podroczyć się z nim. Sama wywołuję takie klimaty. taka zołza ze mnie. :twisted:

Awatar użytkownika
Kamila Magiczna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: Kamila Magiczna » 22 sie 2006, 14:09

Wpz czas leczy rany, masz wspaniala rodzinke, super zakochanego po uszy w tobie feceta,poprostu to widac z daleka,piekne dziewczynki, czuc duzo milosci u was,pamietaj :!:

Awatar użytkownika
wpz
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: wpz » 22 sie 2006, 14:19

Kamilko.....dziękuję Ci :D
i trzymaj kciuki za nas 8)

Andre Maurois

Awatar użytkownika
Kamila Magiczna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: Kamila Magiczna » 22 sie 2006, 19:29

Oczywiście, zawsze 8) :wink:

Awatar użytkownika
MMarta
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: MMarta » 23 sie 2006, 23:04

Wpz sytuacja miała miejsce 3 lata a mąż dopiero niedawno się zorientował :?: :?: :?:
Jeśli mogę spytać to jak to wyszło na jaw :?: :?: :?:
Dr Miko³aj Kubasik - 28 kwiecieñ 2006r.
325cc profil wysoki (75D) - jestem happy
Powieki górne i dolne 28 sierpień 2014 - Brzuchański...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”