strach mnie oblecial...

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

eve
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: eve » 11 sie 2006, 21:43

No to ja Wam moge powiedziec nieco z pierwszej reki bo pracuje na jednym z angielskich lotnisk i wczoraj bylam w pracy... srodki bezpieczenstwa beda zaostrzone jeszcze dluugo, conajmnie miesiac jak i nie dluzej; pasazerowie jedynie z przezroczystymi reklamowkami moga wchodzic na poklad samolotow; okropne opoznienia, setki lotow odwolane.. masakra. wiem, ze wiecie to wszystko z telewizji, ale ja to widziec bede i doswiadczac na co dzien. Najgorsze, ze moj chlopak ma wracac w niedziele i mam nadzieje ze nie odwolaja tego lotu, bo inni, z wczorajszych odwolanych lotow na pewno wykupili bilety na caly tydzien.. No a ja wynudzilam sie tak w robocie, bo nie bylo lotow, wiec nie bylo pasazerow... poniewaz pracuje na strefie bezclowej i nas sprawdzaja jak moga; nie mozemy miec wlasnego sniadania czy lunchu, nawet kluczyki od samochodu kazali zostawiac na landside, doslownie NIC ze soba nie mozna bylo wniesc wczoraj... mysle ze jak pojed edo pracy w poniedzialek to bedzie nieco lepiej, ale wiem ze i tak beda ostro sprawdzac.. no coz, jestem tego zdania, ze wole to, choc jest to pain in the ass, niz smierc ok 3000 osob...
op. powiekszenia biustu - 20.12.06 - implanty okragle, profil sredni, 400cc. Jestem szczesliwa!!!

Awatar użytkownika
agulek100
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: agulek100 » 11 sie 2006, 21:51

To mnie pocieszyłaś trochę Eve, dobrze, ze będzie zaostrzona kontrola. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok.
7 marzec 2006 - new beautiful nosek :)- dr Piotr Skupin

Awatar użytkownika
babs
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: babs » 11 sie 2006, 22:28

Dzieki Agulek :) Pozdrowie
Juz po operacji noska 13.04.2006
Operacja piersi - juz po 13.05.08
22.09.08 - Operacja piersi - poprawka

Awatar użytkownika
gracja
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: gracja » 12 sie 2006, 01:18

Napisałam wcześniej tu posta, ale gdzieś go wcięło :? Po pierwsze, wczoraj miałam ochotę całować i ściskać wszystkich tych, którzy trzymali rękę na pulsie - wykryli spisek i go udaremnili. Dzięki nim wczorajszy dzień nie przeszedł do historii jako jeden z najkrwawszych po jedenastym września.
Po drugie - terroryści mieli na celu tylko i wyłącznie samoloty lecące do USA( Anglia i USA to wróg numer jeden). Samoloty wylatujące z Anglii do Polski lub odrotnie mało ich obchodzą, bo pewnie o Polsce słyszeli dwa razy w życiu, a poza tym to tak małe państwo, że nasza tragedia wielu by nie wzruszyła. W Polsce mamy 99% Polaków, a Anglia czy USA to już mieszanka ludzi z całego świata.
Po trzecie - tak jak napisała Eve - do samolotów można teraz wnosić tylko podręczny bagaż w przezroczystych torbach. Żadnych cieczy, żelów itd itp. Matki karmiące mogą wnosić mleko dla dzieci, dozwolone są jeszcze leki(ale to też jest sprawdzane) Żadnych komórek, laptopów itd itp( nie wiem czy zegarki można, bo przecież zegarek świetnie się sprawdza jako zapalnik do bomby). Brytyjczycy są bardzo wyczuleni - i bardzo dobrze.
Tak jak napisała Agulek - niech się qwa wysadzają na pustyni w swoich autobusach a nie wpieprzają te swoje brudne nochale tam gdzie nie trzeba i krzywdzą w imię świętej wojny. Psychole!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: Wsadzić ich wszystkich do jednej kupy i wysadzić w powietrze. Spokój będzie....
...czemu ze wszystkich pragnieñ na ¶wiecie to Ty mnie wybra³e¶.....

Awatar użytkownika
babs
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: babs » 12 sie 2006, 10:31

Gracja i tu popieram. Jak im zycie ludzkie nic nie warte to dlaczego nie popelnia masowego samobojstwa i nie wysadza sie na kupe??!!
Juz po operacji noska 13.04.2006
Operacja piersi - juz po 13.05.08
22.09.08 - Operacja piersi - poprawka

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 12 sie 2006, 11:53

babs pisze:Gracja i tu popieram. Jak im zycie ludzkie nic nie warte to dlaczego nie popelnia masowego samobojstwa i nie wysadza sie na kupe??!!
Babs bo ich celem jest zabijanie ludzi- chrzescjan -w imie innych ,wazniejszych wartosci-dlatego...

A tym psycholom ,to nie chodzi tylko o swieta wojne - :x
ja bym wszystkich do jednego wora - za wyznawanie koranu i przeinaczanie go... :twisted:

Awatar użytkownika
blondi 222
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: blondi 222 » 12 sie 2006, 12:32

tak, to wszystko jest duzo bardziej skaplikowane niz nam sie wydaje :(
a religia w tym wszystkim stanowi tylko czesc ukladanki ... przedewszystkim chodzi o gruba kase...jak zawsze :evil:

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 12 sie 2006, 12:37

czy ja wiem, czy np. w Libanie chodzi terrorysta o gruba kase... :roll: Nie sadze ... :?

Awatar użytkownika
blondi 222
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: blondi 222 » 12 sie 2006, 12:46

mowie tak ogolnie...raczej mam na mysli Busha i jego wojne ...
a to co jest teraz w Libanie...powiem szczerze nie mam zdania... :roll:
za nikim sie nie opowiadam...to co nam przedstawiaja massmedia to pewnie tylko fragment calej prawdy o tym wszystkim..taka zreszta jest polityka, my sie prawdy i tak nie dowiemy..moze kiedys..
fakt jest ,ze gina ludzie i to jest straszne..zupelnie niewinni..cholera w XXI w . a ci wszyscy politycy udaja ,ze cos robia zeby zakonczyc ta wojne..zla jestem na to wszystko.. :evil: ..

_Pysia_
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: _Pysia_ » 12 sie 2006, 12:59

Prawe powiedziawszy bardziej przeraża mnie mysl, ze jakiś debil może mnie potrącić na pasach niż widmo zamachu terorystycznego. Jęśli coś ma się nam stać to i tak isę stanie niezależne od tego jak bardzo będziemy starały się tego unikać.
...nie mów nic, nie chce wiedzieæ co naprawdê dzieje siê doko³a nas...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”