Napisałam wcześniej tu posta, ale gdzieś go wcięło :? Po pierwsze, wczoraj miałam ochotę całować i ściskać wszystkich tych, którzy trzymali rękę na pulsie - wykryli spisek i go udaremnili. Dzięki nim wczorajszy dzień nie przeszedł do historii jako jeden z najkrwawszych po jedenastym września.
Po drugie - terroryści mieli na celu tylko i wyłącznie samoloty lecące do USA( Anglia i USA to wróg numer jeden). Samoloty wylatujące z Anglii do Polski lub odrotnie mało ich obchodzą, bo pewnie o Polsce słyszeli dwa razy w życiu, a poza tym to tak małe państwo, że nasza tragedia wielu by nie wzruszyła. W Polsce mamy 99% Polaków, a Anglia czy USA to już mieszanka ludzi z całego świata.
Po trzecie - tak jak napisała Eve - do samolotów można teraz wnosić tylko podręczny bagaż w przezroczystych torbach. Żadnych cieczy, żelów itd itp. Matki karmiące mogą wnosić mleko dla dzieci, dozwolone są jeszcze leki(ale to też jest sprawdzane) Żadnych komórek, laptopów itd itp( nie wiem czy zegarki można, bo przecież zegarek świetnie się sprawdza jako zapalnik do bomby). Brytyjczycy są bardzo wyczuleni - i bardzo dobrze.
Tak jak napisała Agulek - niech się qwa wysadzają na pustyni w swoich autobusach a nie wpieprzają te swoje brudne nochale tam gdzie nie trzeba i krzywdzą w imię świętej wojny. Psychole!!!!!!!!

Wsadzić ich wszystkich do jednej kupy i wysadzić w powietrze. Spokój będzie....
...czemu ze wszystkich pragnieĂĆÂą na ĂâÂświecie to Ty mnie wybraĂâÂłeĂâÂś.....