Wrazliwosc...az sie lezka kreci

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

xenia523
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: xenia523 » 10 cze 2006, 10:15

Mnie wzruszal widok Naszego papieza nie zyjacego juz... jak nie majac juz sily i tak czytal i pielgrzymowal... :(

A ostatnio to mnie normalnie wzrusza widok kobiet w programie "Chce byc piekna" ! Jak juz wychodza sie pokazac... Nie wiem czemu :?: :roll:
23.03.07 Kubasik 400cc HP

Awatar użytkownika
margo706
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: margo706 » 10 cze 2006, 11:51

Kurcze ja to samo,jak widze te babki i mowia ze sa brzydkie a potem juz po operacji ciesza sie i dziekuja lekarzom to ja rycze ze wzruszenia jak cholera.Jak widze babcie i dziadkow starych to tez placze,bo mi ich szkoda ze juz sa starzy i nie maja sil.Jak rodzilam to ktos zostawil dzidziusia i ja bralam go do siebie i tulilam i chcialam go zabrac do domu,ale oczywiscie to nie takie latwe.Ja sie potrafie rozplakac jak widze ze mojej coreczki misio nie ma oka i jak sie gdzies zgubi to robie mu nowe-normalnie tak ze 3razy w tygodniu standardowo wyje.Kiedys nie moglam do kosciola chodzic bo mi sie od razu plakac chcialo ,nie wiem z jakiego powodu.

Awatar użytkownika
savanna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: savanna » 12 cze 2006, 11:13

Mnie ostatnio wzruszyl arytkul w gazecie (Herald albo Metro-nie pamietam),gdzie redaktor przypomina zeby gawiedz irlandzka zapomniala o dopingu dla Davida Bechama i ze czas na POLSKE!Przypominali zeby sie zaopatrzyc w szaliki,flagi..Pisali o rezewracjach polskich lokali,zaprezentowali sylwetki naszych zawodnikow..A oni tap d...dali.Polakom gratulujemy zawodnikow :?
Papieros skraca zycie o 9 minut.Seks wydluza je o 15 minut.Walczmy seksem o nasze zycie!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”