chorobliwa zazdrosc

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Tatiana
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Tatiana » 04 mar 2006, 20:51

:roll: :roll: :roll: nie przesadzilas troche, Eddieve? Postanowilam nie wtracac sie w ten watek, ale uwazam, ze za mocno wyskoczylas na ta dziewczyne. Moze to i klamstwa, ale jesli nie- to chyba kogos bardzo urazilas i zranilas, nie uwazasz? Nie mozemy oceniac nikogo tak na odleglosc, czytajac jedynie kilka wypowiedzi.....

Awatar użytkownika
angelika
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: angelika » 04 mar 2006, 21:50

Tatiana pisze::roll: :roll: :roll: nie przesadzilas troche, Eddieve? Postanowilam nie wtracac sie w ten watek, ale uwazam, ze za mocno wyskoczylas na ta dziewczyne. Moze to i klamstwa, ale jesli nie- to chyba kogos bardzo urazilas i zranilas, nie uwazasz? Nie mozemy oceniac nikogo tak na odleglosc, czytajac jedynie kilka wypowiedzi.....
a moze tylko dostrzegla to co mi np umknelo....choc caly watek przeczytalam ...Eddi sposrzegawcza jestes :roll:
powiekszenie biustu u dr Kasprzyka 16.12.05, 255 model 410 LX inamed

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png

Awatar użytkownika
olivia32
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: olivia32 » 05 mar 2006, 11:57

Ta historia jest jakaś pokręcona , my tu się produkujemy a one się godzą i jest ok. :?:

Awatar użytkownika
angelika
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: angelika » 05 mar 2006, 12:54

olivia32 pisze:Ta historia jest jakaś pokręcona , my tu się produkujemy a one się godzą i jest ok. :?:
olivcia jakbys kobiet nie znala :D :wink:
powiekszenie biustu u dr Kasprzyka 16.12.05, 255 model 410 LX inamed

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png

Awatar użytkownika
blondi 222
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: blondi 222 » 05 mar 2006, 13:50

chyba Eddi.. miała racje...bo po jednej i drugiej slad zaginoł :wink:
cisza, pustka ...chyba obie sie na nas obraziły...no coz :roll: mam nadzieje , ze dzieki tej histori na forum chociaz sie pogodziły...bo jak to czesto bywa wspolni wrogowie łacza jak nic na swiecie :wink:

beata29
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: beata29 » 05 mar 2006, 14:48

To co pisałam ,pisałam z serca .Myslałam że mogę pogadac ale jeszcze raz dziękuję tym dziewczynom co mi odpowiedziały.A na forum trafiłam bo chcem zrobic sobie piersi ,zobaczyłam ze dziewczyny tu o wszystkim pisza nie tylko o operacjach o swoich prywatnych sprawach też wiec postanowiłam sie poradzic ale odebrano mnie inaczej .Wiem jakby nie napisała moja kolezanka było by inaczej a stało sie i juz.

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 05 mar 2006, 19:04

Hejka dziewczyny, ja mam taki niby błahy problem, ale męczący
Jestem z facetem dobre 3 miesiące, okazało się że ma iśc z kumplami na imprezę do klub do rana, taką którą wiadomo niczego nie braknie. I właśnie on zapewnia, że mnie kocha, zależy mu na mnie i inne kobiety się nie liczą, a jednak boję się, ze tam idzie. Jest to pewna zazdrość, ale też to iż nie wiem co tam będzie robić, jak juz o tym myslę to klapa
Jak mam sobie poradzić?

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 05 mar 2006, 19:11

zaufac gosciowi a nie zadreczac sie bez powodu... :) Mozesz przeciez isc z nim !!! (moj facet nigdy nie chodzi sam na imprezki do rana ! )

a jak cos zrobi ,to i tak sie predzej czy pozniej do tego przyzna... :lol: ...nie ma tego zlego ! ;-P Szkoda nerwow, Michitka... :?

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 05 mar 2006, 19:14

właśnie zaufać, a mi to łatwo nie wychodzi
Nawet jak nic nie będzie robił, ja mogę sobie coś ubzdurać:(
A nie idę z nim, bo nie znoszę tego rodzaju muzyki:(
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 05 mar 2006, 19:18

eeeeeee :lool: , co tam muza... :oops: ...!!! Jesli jestes az tak bardzo zazdrosna, to chyba lepiej zebys poszla razem z ukochanym...

a tak w ogole, to skad ta zazdrosc sie bierze :?: - "wpadlas " kiedys juz na jakiegos drania, czy masz ksiecia z bajki i malo wiary w siebie ??? :?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”