Naszą misją jest poszerzanie wiedzy u pacjenta chirurgii plastycznej, medycyny estetycznej oraz dziedzin pokrewnych, na temat możliwości i ograniczeń tych dziedzin medycyny, oraz uświadamianie im tak korzyści jak i zagrożeń wynikających z podejmowanych decyzji.
MĂâÂłodym ludziom wydaje siĂĆÂŞ, ĂâÂże pieniĂâÂądze sĂâÂą najwaĂâÂżniejszĂâÂą rzeczĂâÂą w ĂâÂżyciu. Gdy siĂĆÂŞ zestarzejĂâÂą, sĂâÂą juĂâÂż tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....
jedno pytanko ,
czy bez problemu mogę je zacząć brać zaraz po operacji moich cycuchów ? - nie ukrywam , że bardzo by się przydało po 7 latach antykoncepcji hormonalnej - mercilon , depo-provera a teraz tri-minulet - i jak tu mieć ochotę na zabawy z Boskim?
12.V.06 - piersi, Skupin
24.XI.09 - brzuch, Skupin
chyba nie :? ....gdzieś czytałam,chyba w tym linku o vamei,że mogą wystąpić na początku skutki uboczne w postaci nabrzmienia i bolesności piersi,a to by było chyba nie fajne zaraz po operacji
H
a!Ha! sama z siebie się śmiałam jak przeczytałam co napisałam. :lol: :D :) Ale to chyba coś mi na oczy padło :twisted: Może któraś zaczełaby brac od lipca????????Było by mi razniej!
jak tylko moje nowe nabytki będą na swoim miejscu to zaczynam :D
myślę , że początek lipca będzie ok - w końcu op mam 29 maja :D
będę demonem sexu - Boski zwarjuje :lol:
12.V.06 - piersi, Skupin
24.XI.09 - brzuch, Skupin