Samochód dla kobiety

Higena, Uroda, Moda i Trendy

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
bbpp77
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Re: Samochód dla kobiety

Post autor: bbpp77 » 04 kwie 2010, 00:06

onawszpilkach pisze:Moim zdaniem gazowanie jest takie trochę ... obciachowe. Ostatnio widziałam jak gościu tankował gaz do Merca S600 - myślałam że się posikam ze śmiechu (rofl
popieram, mam dokładnie takie same odczucia.
lilianka lepiej zmienić auto na bardziej ekonomiczne. Spalanie 8-9l na trasie to nie jest jakoś strasznie dużo i na pewno instalacja gazu nie zwróciłaby się.
Na zyski to może liczyć pan z s600 bo taka sztuka pali z 18l przy spokojnej jeździe. A jak depniesz to wskaźnik paliwa przypomina obrotomierz (rofl
Co nie zmienia faktu, ze potraktowanie 600-ki gazem to profanacja (giggle
bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym...

papik85
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: papik85 » 04 kwie 2010, 19:59

mi sie podoba fiat 500 i ford ka.marzy mi sie takie zolciutkie autko z automatyczna skrzynia biegow:)

Awatar użytkownika
Joan77
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Joan77 » 05 kwie 2010, 09:57

Też uważam, ze gaz w luksusowym samochodzie to obciach na maksa. Skoro kogos juz stac na takie auto to powinno go stać na jazdę nim. (rire
05.03.2010 McGhan 365TSF dr Kubasik :)
09.01.2014 CKN dr Skupin :)
08.2015 Tatoo :)

Awatar użytkownika
lilinka
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: lilinka » 06 kwie 2010, 19:05

Zamiana na inne nie wchodzi w rachubę. Autko dostałam 2 lata temu, miałam możliwość wyboru pomiędzy SX a sportowym innej marki które spalało by jeszcze więcej.

A1980
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: A1980 » 10 kwie 2010, 23:20

olabanderola to jak twoja ta bm'ka to fajnie- bo chcialam sie dowiedzieć o odczucia kobiety w tym aucie-nie masz wrażenia, że mają twarde, sztywne zawieszenie - jak w Golfach -co faceci właśnie lubią a kobiety niekoniecznie ? i też mi sie wizualnie podoba to auto, czarne są piękne i eleganckie ...
( pogrzebowy wygląd to ma jeden chlystler a nie seria 1 )

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 12 kwie 2010, 09:39

A1980 pisze:olabanderola to jak twoja ta bm'ka to fajnie- bo chcialam sie dowiedzieć o odczucia kobiety w tym aucie-nie masz wrażenia, że mają twarde, sztywne zawieszenie - jak w Golfach -co faceci właśnie lubią a kobiety niekoniecznie ? i też mi sie wizualnie podoba to auto, czarne są piękne i eleganckie ...
( pogrzebowy wygląd to ma jeden chlystler a nie seria 1 )
A 1980 ten samochód naprawdę prowadzi się świetnie, ja nie mam jak na razie żadnych negatywnych odczuć,fajny jest napęd na tylne koła (clin postaram się na dniach wstawic fotki zrobione przeze mnie (happy
Ja też tak uważam, że czarne samochody są piękne i eleganckie (heart
My z mężem zachorowaliśmy już na BMW X5 i X6 (mdr (heart (heart (heart (heart ale takiego samochodu, jeżeli chodzi o gabaryty nie prowadziłam (happy
Co do zawieszenia, to mój mąż, coś tam ostatnio mówił, ale już nie pamiętam, o co konkretnie chodziło, więc zapytam dziś, bo może on ma jakieś obiekcje, ja na razie nie (giggle

Ja też uważam, że to obciach z tym gazem i fajną furą (rofl (clin

Pozdrawiam serdecznie (sun

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 12 kwie 2010, 19:43

A1980 z tym twardym zawieszeniem, to mój mąż twierdzi, że jest świetna sprawa, zwłaszcza w kwestii jakości niemieckich dróg, po których jeździ się jak po stole, no i samochód dobrze trzyma się drogi.
Natomiast w PL to chyba żaden samochód nie jest dobry na te dziury, no chyba że terenowy (giggle

Wklejam na razie jedną fotkę, jak jest wypucowany (happy
upload/1271094307_bmw.jpg

A1980
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: A1980 » 12 kwie 2010, 21:34

piekne masz to auto....dlatego ja też chce czarne, eleganckie- bo babki w nich są sexowne kocice z domieszką elegancji...

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 12 kwie 2010, 21:52

Dziękuję bardzo A1980 (clin
Ja ostatnio widziałam taką fajną babeczkę wysiadającą z X5 (inlove jeszcze była tak elegancko ubrana (inlove (inlove
A1980 ja tylko czarne samochody, ewentualnie jak musiałabym wybrać inny to jeszcze srebny,ale to już mus (clin
Parę dni temu miałam okazję zobaczyć Audi Q5, która pokryta była matowym, czarnym lakierem i wyglądało to extra (heart mimo, iż wcześniej twierdziłam, że matowy lakier to okropieństwo (happy

Awatar użytkownika
lil sexy
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: lil sexy » 13 kwie 2010, 12:46

Ja też ostatnio widziałam czarny matowy samochód (kurcze, nawet nie pamiętam jaki tak na mnie ten mat podziałał) i muszę przyznać, że wyglądał niesamowicie.

Ola świetne to twoje autko, bardzo mi się podobają babeczki w czarnych beemkach (yes)
"Piękność jest dla kobiet ważniejsza niż inteligencja, bo mężczyznom łatwiej przychodzi patrzenie niż myślenie."
MD

ODPOWIEDZ

Wróć do „Damskie sprawy”