Dzialanie tabletek Vamea

Higena, Uroda, Moda i Trendy

Moderator: Zespół I

gra
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Post autor: gra » 19 kwie 2006, 19:17

do Gagi ....cytuję: ..to zupełnie nie takie uczucie, po prostu czuje się normalnie ale jak już mam swoją "ofiare" to raczej jej nie przepuszcze.....

a mnie znowu zaineresowała ta wypowiedź...masz na myśli Gaga-ofiarę...kogo ?, swojego mężczyznę?czy nie ma to znaczenia...

Awatar użytkownika
megi
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: megi » 19 kwie 2006, 19:36

GAGA pisze:
megi pisze:Czy naprawdę jest aż tak źle..ze musicie brać takie tabletki i się nimi truć Dziewczyny :roll: :!:
Megi Ty masz jakieś problemy z tolerancją. Nic Ci sie nie podoba co robią inni. Nawet jeśli Ci sie nie podoba to przecież nie musisz udzielać się w takim wątku. Czy to że ktoś chce spróbować łyczka wina to znaczy, że jest z nim źle i się podtruwa alkoholem? Nie masz żadnego dystansu do świata. Chce spróbować to biore i jem, czy to znaczy, że ze mną źle?
poza tym demonizujesz używając słowa truć..... to normalny preparat bez recepty :!: jesz pryskane warzywa i owoce, pijesz wode z kij wie czym, żarcie nafaszerowane substancjami E coś tam.... truje się codziennie i dbrze mi z tym - I TAK WSZYSCY UMRZEMY!!!!!!
Nie mam problemu z TOLERANCJĄ..nie krytukuję tego,ze ktos BIERZE tabletki..tylko zadaję pytania...TO DUŻA RÓŻNICA.. :!:
W moim odczuciu takie srodki sa przeznaczone dla facetow,więc zdziwialam sie ze mlode dziewczyny po nie sięgają i zapytalam.

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 19 kwie 2006, 19:54

Megi takie środki są przeznaczone i dla mężczyzn i dla kobiet...... na opakowaniu bardzo precyzyjnie pisze, że to dla kobiet więc na pewno mi od tego penis nie wyrośnie :wink:
to tak jakbyś twierdziła, że prezerwatywa jest tylko dla mężczyzn..... jest i dla mężczyzn i dla kobiet bez względu na wiek.....
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Awatar użytkownika
crabro
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: crabro » 19 kwie 2006, 21:17

megi pisze:Czy naprawdę jest aż tak źle..ze musicie brać takie tabletki :roll: :!:
To nie znaczy że jest źle, tylko że można sprawdzić czy nie może być jeszcze lepiej :wink:

Awatar użytkownika
agatha_s
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: agatha_s » 19 kwie 2006, 22:45

megi pisze:Czy naprawdę jest aż tak źle..ze musicie brać takie tabletki i się nimi truć Dziewczyny :roll: :!:
Po pierwsze to żadne trucie, bo to są tabletki naturalnego pochodzenia i tak naprawdę można je traktować w kategorii witamin. Dostarczają brakującego składnika. Dlatego tez działają tylko u kobiet, które mają niedobór tego składnika - a konkretniej rzecz biorąc chodzio o tlenek azotu.

Generalnie na mnie działają, i może po nich moje libido nie wzrasta powalająco i nie rzucam się na swojego małżonka, ale jakość doznań wzrosła niesamowicie.

Najgorsze jest tylko to że ja nie jestem systematyczna, i ciężko mi jest pamiętać o tych pigułach.

Nie mogliby tego zrobić w plastrach ??/

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 20 kwie 2006, 00:18

gra pisze:do Gagi ....cytuję: ..to zupełnie nie takie uczucie, po prostu czuje się normalnie ale jak już mam swoją "ofiare" to raczej jej nie przepuszcze.....

a mnie znowu zaineresowała ta wypowiedź...masz na myśli Gaga-ofiarę...kogo ?, swojego mężczyznę?czy nie ma to znaczenia...
Gra moją ofiarą jest mój miś, ale kto wie jak będę brać dłużej co się będzie działo... :lol:
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Awatar użytkownika
Katajiina
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty
Kontakt:

Post autor: Katajiina » 20 kwie 2006, 13:23

Ja tez nie mam żadnych problemów z TYM:) ale według mnie, kto tego nie spróbuje nie może ocenić czy przypadkiem nie może być jeszcze lepiej:) ja w każdym razie idę na wycieczkę do apteki i sobie je sprezentuje:) tylko że, za tydzień bo lada dzień mam egzamin i nie chce sie dekoncentrować :D

Awatar użytkownika
Âżwirek01
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

vamea

Post autor: Âżwirek01 » 22 maja 2006, 16:03

Hej kobitki taki interesujący temat a się urwał?????
zmniejszone 28.06.06-prof.Zieliñski

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 22 maja 2006, 16:22

moze dlatego że wszystkie uprawiają "gimnastyke artystyczną" zamiast siedzieć na forum.... w końcu tabletki też są różowe ale mają inne działanie uzależniające :wink:

Awatar użytkownika
Âżwirek01
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

vamea

Post autor: Âżwirek01 » 22 maja 2006, 20:45

Wiesz GAGA ja też uprawiam jak to nazwałaś "gimnastykę artystyczną" ale trochę urozmaicenia zawsze by się przydało.A już nie raz przymierzałam się do tych tabletek i potrzebuje informacji czy to faktycznie działa???
zmniejszone 28.06.06-prof.Zieliñski

ODPOWIEDZ

Wróć do „Damskie sprawy”