Jola, a ja chyba jako jedyna napiszę, ze masz rację co do wyglądu, tylko ze oczywiście przesadzasz! nie jesteś piękna, ale jak pokazałam Twoją fotkę mężowi i powiedziałam, ze tak o sobie myślisz, to powiedział: 'przesadza, niech się opali i idzie do fryzjera', ja do tego od siebie dorzucę:idź na permanentne rzęsy, zastosuj puder bronzujący do wymodelowania twarzy na usta błyszczykl lip fusion.
piszę Ci tak prosto z mostu, bo jesteś inteligentną osobą z poczuciem humoru/ mimo łzawego tonu wypowiedzi przebija przez nie błyskotliwy dowcip!
szkoda, ze już nie mieszkam w ponaniu, bo chętnie poszłabym z Tobą na kawe i pogadała.
dobry fryzjer jest w pozaniu (zapomniałam jak ta ulica sie nazywa), ale w każdym razie koło akademików na Dozynkowej. ma na imię mateusz i mojej mega nieatrakcyjnej koleżance (gdybyś ją zobaczyła to doceniłabys swój wygląd! z tym, ze ona jest pewna siebie i przebojowa, ma mase znajomych, a i na brak adoratorów nie narzeka-jak będziesz chciała to wyślę Ci jej fotę żeby nie być gołosłowną), zrobił taki fryz, ze jak była w Londynie to ją babki zaczepiały i pytały gdzie tak tną).
Ja tu widzę, ze Ty musisz najpierw zmienić wygląd, a dopiero potem nabierzesz pewności siebie i żadne rady nic nie dadzą. Może na chwilę, może spróbujesz zawalczyc o siebie, ale szybko Ci się odechce, bo ludzie są okrutni i dadzą Ci ci się we znaki, a wtedy Ci się wszystkiego odechce. znam to, bo całe życie byłam gruba, zakompleksiona i wyzywana od grubych świń. w liceum schudłam, zrobiłam pasemka, zaczełam się fajnie ubierać i dopiero wtedy stałam sie inną osobą! może nawet trochę zadziorną, ale nadrabiałam stracony czas ;-) już sie nie bałam komuś postawić bo nie bałam się, ze zaraz mnie zwyzywa od grubasów.
Jola schudnij przede wszystkim! to zależy od Ciebie, a nie od chirurga! nie patrz tylko, ze skalpel Ci pomoże, bo tak nie jest. Waga zależy od Ciebie i jeśli napradę tak Ci zle z sobą to walcz! To wielka szkoda dla świata, ze taka fajna i mądra dziewczyna zamyka się w 4 ścianach...
Jestem powątpiewaniem w sens, formą ponad treść
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
24.04.2008-dr Brzuchanski plastyka brzucha :)
08.10.2008-mama - powieki u dr Brzuchanskiego