jacy faceci was pociągają?

Higena, Uroda, Moda i Trendy

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Merlinka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Merlinka » 06 mar 2006, 21:13

Szpaczek ciesz sie z tego :!: ja sie chwilami czuje jakbym miala 5 dych na karku :(

Awatar użytkownika
Dominicana
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: Dominicana » 20 mar 2006, 13:32

no szpaczek tylko pozazdrościc, tez bym tak chciała, a nie takie flaki z olejem :roll:

mój ideał to alto y moreno :wink: wysoki, ciemny, fajnie jakby miał do tego niebieskie oczy, ale czarne tez moga być :wink: ahh no i żeby mial chociaz w 20% takie zainteresowania jak ja :roll:
kiedys myślallam ze + i - sie przyciagaja ale to chyba nie prawda, trzeba miec jakies wspólne cechy żeby było ok, ahh no i czasem sobie myśle że troche starszy facet ode mnie nie byłby zły, tak 5/6 lat :roll: :wink:
29 lipiec 2005, nosek---> dr Skupin/ czyli ju¿ po i bardzo szczê¶liwa:)

Awatar użytkownika
szpaczek
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: szpaczek » 20 mar 2006, 13:39

Zawsze mialam starszych facetow a teraz mam mlodszego :D :D :D :D cale 3 m-ce :lol: :lol: :lol: i kocham go jak wariatka.Najbardziej podoba mi sie kiedy czuje sie przy nim taka malutka, bezpieczna a bezbronna i najwazniejsze mam do niego 100% zaufanie, wiem ze nawet jezeli robi cos co mi sie nie podoba poczatkowo, to i tak z czasem okazuje sie ze to byla najlepsza decyzja.
WYZNANIE EX-DZIEWICY
Diabłu dam miłą chwileczkę
By zaś odpust zjednać
Panu Bogu świeczkę
Mnie już niepotrzebna
Jonasz Kofta

Awatar użytkownika
agulek100
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: agulek100 » 20 mar 2006, 18:46

Szpaczku, to o czym piszesz, te motylki w brzuchu co jakiś czas w stałym związku, to nic innego jak recepta(lub jej część) na udany związek. Też tak mam, jesteśmy ze sobą 6 lat, a nadal chodzimy ze sobą na randki. Podlewamy naszego kwiatka, ale też nie non stop żeby, nie stało się to za bardzo mydlane :wink: Te motylki przychodzą zazwyczaj niespodziewanie i jest to bardzo piękne uczucie :D Dodam, że nie zawsze było między nami kolorowo, ale ludzie dojrzewają do niektórych rzeczy, czasem nadganiają stracony czas...Nie zamieniłabym go na żadnego innego. Życzę Wam wszystkim takiego fajnego związku, w którym jest miejsce na wszystko - dziki seks i romantyczne kolacje, trochę kłótni i trochę patrzenia sobie w oczy :D A więc Szpaczku, to nie jest nienormalne, ale bardzo rzadkie, więc ciesz się tym, co masz i pielęgnuj 'to" :wink: Pozdrawiam serdecznie :D :D :D

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 22 mar 2006, 11:30

Mnie się również podobają bruneci tacy latino:) Oczywiście starsi
Mam natomiast ciemnego blondyna, z niebieskiemi oczami o 6 lat starszego :)
Ja się śmieję, że po 30tce będę się rzucała na 20latków :)
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
Lady_80
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Lady_80 » 22 mar 2006, 12:42

Zawsze zwracałam uwagę na ciemnych brunetów a poznałam mężczyzne z jasnymi blond włosami i pieknymi niebieskimi oczkami :) i nie oddam nikomu :twisted:
powiêkszenie piersi - dr Dobrska(Vita-Glob)

[url=http://www.TickerFactory.com/]
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... weight.png

Awatar użytkownika
dordi
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: dordi » 22 mar 2006, 13:24

Moja Babunia zawsze mawia, ze jak sie podobaja "ciemne typy" to zycie płata z reguły figle i wyjdzie sie za blondyna i na odwrót, u niej tak było, moja mam z koli gustowala w takich "szwedzkich typach"no a tata przeciewienstwo.
Mnie od zawsze pociągali ciemni jak banmderas, ciemne oczy, karnacja, wlosy ...itp bbuja ,a co mam :arrow: Misia , który jest ciemnym blondynem i ma szro-zielone oczka (a po wycieczce do Grecji to normalnie wrócił 2 razy jaśniejszy od slonka :lol: :lol: 0!)
Tak na marginesie we wrześniu nasz ślub... coupdecoeur
2005 r./2006 r. - nos dr A. Krajewski- spartaczony ...
03.2010 r.- nos dr Skupin - jest duuuużo lepiej
03.2011 poprawka cz.chrzęstnej noska- trzymajcie kciuki;)

Awatar użytkownika
Malowanka
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: Malowanka » 22 mar 2006, 21:12

ja dla odmiany gustuje w szatynach, szczuplych, ale przede wszystkim co mnie przyciaga do faceta to takie swoiste poczucie humoru, lekko złosliwe, lekko podbarwione seksem, no po prostu facet sie musi umiec odciąć gladko i sprawnie
ale przede wszystkim musi byc mężczyzną, a nie jakimś rozlazłym, anemicznym kolesiem, który nie umie nic zrobić poza narzekaniem:)
Takiego też szukam w nadziei (nadzieji?), że znajdę

czarnulka21
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: czarnulka21 » 25 cze 2006, 04:03

mnie zawsze pociagali bruneci,ciemne oczka ,karnacja,dobrze zbudowani, tacy ktorzy maja na twarzy wypisani ze kawal z nich "sku.." Ale tak wygladal tylko moj pierwszy chlopak. Pozniej trafialam na samych bladynow z niebieskimi oczkami. Co prawda byli zbudowani i mieli to cos wypisane na twarzy. A obecnie jestem z facetem ktory wogole nie jest w moim typie i nie podobal mi sie na poczatku:bladynem o brazowych oczach, calkiem niezlym cialku, ale ujal mnie swoim charakterem,czuloscia i delikatnoscia.Wiem ze mnie kocha i ze dla mnie zrobi wszystko. A to chyba najwazniejsze. W koncu jak to mowia uroda z wiekiem przemija i zyje sie z charakterem:)

agatac
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: agatac » 08 sie 2006, 16:24

moj ideal to mezczyzna wysoki, czrne wlosy, ciemna karnacja, nie chudy i nie gruby (taki po prostu meski- ale nie napakowany), inteligentny (nie tylko IQ ale i EQ-inteligencja emocjonalna), z poczuciem humoru (ale nie glupkowanty blazen), WIERNY i majacy w zyciu jakies wartosci. ale czy takie cechy mozna wszystkie naraz spotkac w jednym osobniku?;)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Damskie sprawy”