Co byście pomyśleli??

Higena, Uroda, Moda i Trendy

Moderator: Zespół I

Nicole
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Nicole » 28 wrz 2005, 21:23

laura spokojnie... domyslam sie, ze chodzi o moja wypowiedz ale moze czytaj dokladniej jesli zachodzi taka potrzeba - mowie, ze ja w przykrotkiej mini czulabym sie dziwkarsko, nie moj styl, nie czuje sie w takich rzeczach dobrze, a to roznica.

Awatar użytkownika
kik@
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: kik@ » 29 wrz 2005, 10:01

Nicol ja napisałam, ze takie przesadzone wydanie (tzn bez umiaru) kojarzy mi sie z pustostanem i próżnością...ale później wykasowałam to ze swojego postu (po wcześniejszym dopisaniu), bo stwierdziłam ze mogę kogoś urazić :roll:

ps. o dziwkach nic nie pisałam :roll:
kika -> 08.2005/07.2006 op. noska - dr Latkowski 8-)

NIE MODERUJE JUZ FORUM od 02.12.07

Awatar użytkownika
laura
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: laura » 29 wrz 2005, 12:58

ok kochane! kazdy ma swoje zdanie. tylko troche za ostro to wyszlo.
buziaki
dr. Łatkowski 305cc anatomiczne,pod miesien Wrzesien 2005
dr Łatkowski NOS 28 Lipiec 2015

Awatar użytkownika
agusia
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

agusia

Post autor: agusia » 29 wrz 2005, 13:48

Oj kobietki ...

Znowu poruszacie kontroweryjny temat. Skoro każdy ma prawo się wypowiedzieć, to ja z tego skorzystam :P

Razi mnie zbyt krótka spódniczka, która więcej pokazuje niż powinna. Rażą mnie bardzo wysokie obcasy, na których właścicielka ma problem z utrzymaniem równowagi i idąc ugina kolana. Sama kiedyś biegałam na dość pokaźnych szpilkach i nadal potrafię się w nich poruszać, ale... czy ubierając buty na płaskim jestem mniej kobieca? Dla kogo mam nadwyrężać kręgosłup i sama prosić się o żylaki??? Nie potrzebuję akceptacji i zazdrości w oczach innych, żeby czuć się interesującą. Skromność i umiar też przyciąga wzrok.
Jeśli chodzi o tipsy, to miałam akryle przez jakieś dwa tygodnie. Dłużej niestety nie wytrzymałam. Mam dość ładne paznokcie, więc staram się o nie dbać. Dopinane pasemka włosów - nieee dla mnie.

Awatar użytkownika
kik@
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: kik@ » 29 wrz 2005, 13:58

laura pisze:ok kochane! kazdy ma swoje zdanie. tylko troche za ostro to wyszlo.
buziaki
:)...starałam sie z daleka omijać ten temat...ale mi nie wyszło :wink:...wiedziałam, że wzbudzi on dużo kontrowersji
kika -> 08.2005/07.2006 op. noska - dr Latkowski 8-)

NIE MODERUJE JUZ FORUM od 02.12.07

Awatar użytkownika
Valentina
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Valentina » 29 wrz 2005, 14:24

...ooo dobry temat... :wink: ...ale po przeczytaniu niektórych postów wypowiadać się nie będę, bo mimo, że nie mam akurat PMS to może mnie ponieść... :lol: ...powiem tylko, że ja osobiście nie lubię się mieszać z tłumem... 8) :wink: ..i nie ma dla mnie najmniejszego znaczenia co inni sobie pomyślą... :twisted:
...Monisia :D ... przypomniało mi się coś zabawnego... :lol: ...jak wyszłyśmy ode mnie z domu i szłyśmy po Marę przy fontannach... pamiętasz tą po drugiej stronie jak się gapiła i coś gadała... http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... hahaha.gif ...biedna... :lol: przeżyć tego ze spokojem nie mogła... :lol: :lol: :lol: :wink:
Już po operacji nosa - 7 lipca 2005 oraz chirurgicznej korekcji ust - 12 października 2005
Dr PIOTR SKUPINhttp://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... doping.gif

Awatar użytkownika
Pati
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Pati » 29 wrz 2005, 14:39

:lol: Jak sie ma warunki ku temu - to az oko cieszy!

Awatar użytkownika
Valentina
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Valentina » 29 wrz 2005, 14:50

Valentina pisze:pamiętasz tą po drugiej stronie jak się gapiła i coś gadała... http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... hahaha.gif ...biedna... :lol: przeżyć tego ze spokojem nie mogła... :lol: :lol: :lol: :wink:
...gdybyście to widziały... :lol: ... prostactwo do potęgi... :roll:
Już po operacji nosa - 7 lipca 2005 oraz chirurgicznej korekcji ust - 12 października 2005
Dr PIOTR SKUPINhttp://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... doping.gif

malwinka
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: malwinka » 29 wrz 2005, 16:48

Ja odpowiem na pytanie tematu, w ten sposób. Jeśli jest to naprawdę fajna babka (tzn. nic nie wylewa się tu i ówdzie, czy tam uwdzie), to sobie myślę, że jej zazdroszczę. I nie ważne, czy wygląda jak rasowa sucz, czy skromnie. Zazdroszczę tego, że ja nie mam, po pierwsze - odwagi, a po drugie - odpowiedniej figury.
A przedłużone włosy? Mnie nie rażą, bo sama miałam i warkoczyki i później przedłużane. Tipsy, czy akryle? Noszę od 8 lat (z przerwami dłuższymi lub krótszymi). Bez paznokci nie potrafię nic zrobić.
To tyle.

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 29 wrz 2005, 20:36

Nie chodze w szpilkach ,w ktorych nie ujde i nie przesadzam w niczym-
ubieram sie w to,co mi pasuje i jak slysze jakies glupie komentarze, to mam ochote przywalic w ryj bbije (kometntuja zazwyczaj te liche,wygladajace jak strach´na wroble :wink: ...ktore zazdroszcza!)
Niech kazdy patrzy na siebie .........

I ... ...chcialabym widziec ta dziewczyne,ktora gadala na Valentine-hahaha! :lol: Biedna...... TAK TRZYMAC KOBITKI :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Damskie sprawy”