Dzialanie tabletek Vamea

Higena, Uroda, Moda i Trendy

Moderator: Zespół I

gra
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Post autor: gra » 26 mar 2006, 13:45

nic nie kupowałam jeszcze w internetowej aptece...podajcie link do którejś...

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 26 mar 2006, 18:17

Kupiłam dziś Vamea i zaraz po zakupie rzuciłam się na mojego misia :twisted: jak one tak działają to aż się boje..... :D :lol: :lol:
zaczynam dziś zobaczymy za 3 tyg około.
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Awatar użytkownika
Katajiina
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty
Kontakt:

Post autor: Katajiina » 18 kwie 2006, 08:15

Cześc dziewczyny:)
Jestem strasznie ciekawa efektów "brania" omawianych witaminek;))
Czy to naprawdę coś daje?;) może sie skuszę..;}
A czy można przyjmować Vamea przed operacją plastyczną? a dokładnie czy wchodzi w reakcje z narkozą?;))

pozdrawiam;)

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 18 kwie 2006, 10:44

Kata nie wiem ile je już biore ale do osóbsystematycznych nie należe... raz wezme, drugi zapomne.... :roll: a w tym przypadku to bardzo ważne.
I mimo mojej niesystematyczności musze przyznać, że działają :twisted:
biore yasmin do tego więc troche miałam zaburzone potrzeby seksualne, ale zauważam, że coraz częściej myśle o seksie a miś twierdzi, że nawet częściej się ciachamy :lol: :D
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Awatar użytkownika
Katajiina
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty
Kontakt:

Post autor: Katajiina » 19 kwie 2006, 07:24

hehe tak mnie ciekawi jak one działają, bo to chyba troche dziwne tak chodzić cały czas napalonym:)) hehe. Aż strach pomyslec:))

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 19 kwie 2006, 08:27

to zupełnie nie takie uczucie, po prostu czuje się normalnie ale jak już mam swoją "ofiare" to raczej jej nie przepuszcze..... :twisted:

Awatar użytkownika
megi
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: megi » 19 kwie 2006, 11:56

Czy naprawdę jest aż tak źle..ze musicie brać takie tabletki i się nimi truć Dziewczyny :roll: :!:

Awatar użytkownika
paula
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: paula » 19 kwie 2006, 12:26

nigdy nie jest tak dobrze,żeby nie mogłoby być lepiej :wink:

Awatar użytkownika
Merlinka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Merlinka » 19 kwie 2006, 14:20

ja kiedys je wezme tak z ciekawosci. chcialam nawet teraz ale i tak nie mysle prawie o niczym innym http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... o_jest.gif wiec wole nie ryzykowac zwlaszcza ze musze prace pisac :lol:

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 19 kwie 2006, 16:20

megi pisze:Czy naprawdę jest aż tak źle..ze musicie brać takie tabletki i się nimi truć Dziewczyny :roll: :!:
Megi Ty masz jakieś problemy z tolerancją. Nic Ci sie nie podoba co robią inni. Nawet jeśli Ci sie nie podoba to przecież nie musisz udzielać się w takim wątku. Czy to że ktoś chce spróbować łyczka wina to znaczy, że jest z nim źle i się podtruwa alkoholem? Nie masz żadnego dystansu do świata. Chce spróbować to biore i jem, czy to znaczy, że ze mną źle?
poza tym demonizujesz używając słowa truć..... to normalny preparat bez recepty :!: jesz pryskane warzywa i owoce, pijesz wode z kij wie czym, żarcie nafaszerowane substancjami E coś tam.... truje się codziennie i dbrze mi z tym - I TAK WSZYSCY UMRZEMY!!!!!!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Damskie sprawy”