Naszą misją jest poszerzanie wiedzy u pacjenta chirurgii plastycznej, medycyny estetycznej oraz dziedzin pokrewnych, na temat możliwości i ograniczeń tych dziedzin medycyny, oraz uświadamianie im tak korzyści jak i zagrożeń wynikających z podejmowanych decyzji.
a mi sie podoba modelka Kamila Lopez, jak znajdę zdjęcie to wkleje, ma ładną twarz, zgrabne proporcjonalne ciało i fajny biuścik, nie to co te chude modelki;-)
Mnie również podoba sie Boyonce, ale tylko jak jest "zrobiona" Ostatnio widziałam gdzieś jej fotki chyba ze spaceru czy cus....jej tyłek i uda są ogromne...no i nie takie sexi jak na teledyskach czy w TV....ten celulitis....hmmm....J.Lo również mi się podoba, ale jednak zdecydowaną faworytką jest Nicole Kidman
"....z utratĂâÂą piĂĆÂŞknoĂâÂści - czymkolwiek ona jest - traci siĂĆÂŞ wszystko" Oscar Wilde