Jakie kobiety lubia męzczyzni

Higena, Uroda, Moda i Trendy

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
megi
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: megi » 02 paź 2005, 02:35

OLA100 pisze:Ja zauważyłam,że faceci podrywają dziewczyny rzucające się w oczy,zadbane laski z którymi moga się gdzies pokazać :D , ale często na poważny związek decydują się z tymi skromniejszymi tzw."szarymi myszkami", bo chcą mieć pewnośc,że ta ich nie zdradzi,będzie wiernie czekać na niego w domu,myślicie,że coś w tym jest???
święte słowa OLA 100 !!!
Ja własnie ostatnio od swojego ukochanego się dowiedziałam,że na żonę się nie nadaję..mam wyzywający wygląd :shock: a żona powinna wyglądać jak szara myszka a poza tym on lubi male filigranowe brunetki..a ja wysoka blondynka !! Świetnie,co?!
super miło mi się zrobi..zwłaszcza że ja uważam siebie za szara myszkę..ubieram się skromnie..zachowuję się również skromnie..
przed http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=530" onclick="window.open(this.href);return false;

1 dzień po - dr Kasprzyk, 06.06.2013 anatomiczne Silmed Natural - 410XH
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=380" onclick="window.open(this.href);return false;

7 miesięcy http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 72#p809172" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 02 paź 2005, 09:38

Megi to jak ona taki delikatny w słowie to powiedz mu, że na męza sie nie nadaje bo mąż powinien być czuły, delikatny i umieć trzymać czasem buzie zamkniętą aby Cię nie urazić... ciekawe czy będzie mu miło :roll:
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Awatar użytkownika
gracja
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: gracja » 02 paź 2005, 11:38

GAGA pisze:Megi to jak ona taki delikatny w słowie to powiedz mu, że na męza sie nie nadaje bo mąż powinien być czuły, delikatny i umieć trzymać czasem buzie zamkniętą aby Cię nie urazić... ciekawe czy będzie mu miło :roll:
Wyjęłaś mi to z ust Gaga :roll:
...czemu ze wszystkich pragnieñ na ¶wiecie to Ty mnie wybra³e¶.....

Awatar użytkownika
megi
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: megi » 02 paź 2005, 11:40

Gaga, :D
Z chęcią bym mu tak powiedziała..tylko w przeciwieństwie do Niego nie mam zwyczaju ranić bliskich osób
przed http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=530" onclick="window.open(this.href);return false;

1 dzień po - dr Kasprzyk, 06.06.2013 anatomiczne Silmed Natural - 410XH
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=380" onclick="window.open(this.href);return false;

7 miesięcy http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 72#p809172" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
Libby
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Libby » 02 paź 2005, 11:41

czasem mnie zastanawia fenomen pewnych par. ona fatalna pod każdym względem: uroda, charakter a on przystojny, inteligentny, super dowcip i kocha ją nad życia a ona traktuje go jak nic, rządzi, rozstawia po kątach. no szlag mnie trafia jak na to patrzę i jak on się marnuje i jak mogłaby wiele mu dać inna kobieta, która szanowałaby jego hobby i dała mu żyć.
często spotykam sie z sytuacjami absurdalnymi, gdzie naprawdę beznadziejne kobiete rządzą facetami (są nieatrakcyjne ale mają silny charakter i manipulują).
ja zawsze mówię wprost, podkładam się i nie manipuluję (no chyba, ze lekką kokieterią ;-) i chyba na tym przegrywam ale z drugiej strony na co mi facet, którym można rządzic i manipulować. ..
ale raczej nie wierzę dziewczyny w to, ze kolor włosów ma znaczenie.. wszystko jest kwestia siły charakteru..

Awatar użytkownika
gracja
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: gracja » 02 paź 2005, 12:13

Libby pisze:ale raczej nie wierzę dziewczyny w to, ze kolor włosów ma znaczenie.. wszystko jest kwestia siły charakteru..
Jeśli facet mówi, że żona powinna wyglądać jak szara myszka to ma słabiuśki charakter. Boi się, że kobieta, która jest przeciwieństwem tej myszki mogłaby go kiedyś zostawić. Niektórzy faceci tak mają - żona ułożona, skromna i nie rzucająca się w oczy, a na boku same blond seksowne drapieżne kotki :roll:

Awatar użytkownika
blondi 222
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: blondi 222 » 02 paź 2005, 19:22

Gracja !
zgadzam sie z toba , bo to zdarza sie bardzo czesto , niestety faceci potrafia byc perfidni ! Oni nie kieruja sie uczuciami w takim stopniu jak my , wszystko maja wyliczone wykalkulowane a slub , małzenstwo to dla nich kolejny zyciowy etap , ktory musza miec bardzo dobrze przemyslamy .

Nie twierdze ze wszyscy sa tacy,ale poprostu warto miec ta swiadomosc by sie przed nimi bronic
pozdrowionka !

Awatar użytkownika
Libby
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Libby » 02 paź 2005, 23:35

gracja pisze:
Libby pisze:ale raczej nie wierzę dziewczyny w to, ze kolor włosów ma znaczenie.. wszystko jest kwestia siły charakteru..
Jeśli facet mówi, że żona powinna wyglądać jak szara myszka to ma słabiuśki charakter. Boi się, że kobieta, która jest przeciwieństwem tej myszki mogłaby go kiedyś zostawić. Niektórzy faceci tak mają - żona ułożona, skromna i nie rzucająca się w oczy, a na boku same blond seksowne drapieżne kotki :roll:
zdziwiona jestem tym co piszecie. w dawnych czasach to ok, bo żona była brzydka. lub np jak jest bogata i jest się z nią dla pieniędzy ale tak tylko aby mieć potomstwo z jakąś niekochaną myszką a inne na boku... to chyba nie w dzisiejszych czasach. teraz każdy myśli tylko o sobie i raczej nie utrzymuje się takich fikcyjnych układów.

Awatar użytkownika
gracja
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: gracja » 02 paź 2005, 23:47

Libby pisze:
zdziwiona jestem tym co piszecie. w dawnych czasach to ok, bo żona była brzydka. lub np jak jest bogata i jest się z nią dla pieniędzy ale tak tylko aby mieć potomstwo z jakąś niekochaną myszką a inne na boku... to chyba nie w dzisiejszych czasach. teraz każdy myśli tylko o sobie i raczej nie utrzymuje się takich fikcyjnych układów.
Oj wierz mi Libby, że nadal jest mnóstwo takich właśnie "fikcyjnych" układów. No i wcale nie jest powiedziane, że ta szara myszka jest niekochana. Często faceci twierdzą, że ją kochają, ale mimo tego nie są w stanie oprzeć się urokom innych- tych drapieżnych kotek :roll: Niestety. Tak było, tak jest i raczej będzie.

Awatar użytkownika
Libby
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Libby » 03 paź 2005, 00:00

w sumie można powiedzieć, ze jeśli "widziały gały co brały" to jest ok. najważniejsze jeśli ludzie są szczęśliwi a częśto takie "myszki" wiedzą co się dzieje i mimo wszystko im pasuje taki układ... :-(
taki life..

ODPOWIEDZ

Wróć do „Damskie sprawy”