niedostepny facet

Higena, Uroda, Moda i Trendy

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
jaaa
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: jaaa » 29 cze 2005, 22:43

yyyyyy ja rozumiem ze gadam ze starszymi ode mnie teraz na te tematy :wink: ,wiec wy mi tu dajecie cholercia przyklady o malzenstwie i stazach :wink: a ja to chcialam tylko sie dowiedziec jak mam odbic chlopaka dziewczynie ktory mi sie strasznie podoba od 1 wejrzenia :oops: a oni chodza ze soba jakis rok tylko ( znaja 4) :wink:

Awatar użytkownika
natala82
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: natala82 » 29 cze 2005, 22:50

Dobrze przypuscmy ze jakas mloda dziewczyna wpieprza sie w czyjs zwiazek lub malzenstwo.Na poczatku kochanka i ten facet czesto sie widuja,gada jej straszne rzeczy na zone-czesto wymyslone,zeby kochance bylo go szkoda.Ona razem z nim czesto nabija(jego opowiesci) sie z tego co wygaduje jego zona!Siedzi cicho kiedy zona do niego dzwoni przy niej,slucha jak on ja klamie,cieszy sie z tego,ale zadnej z tych kochanek chyba nie przyjdzie do glowy ze z nia moze byc tak samo,bo czemu ten facet nie ma zrobic kolejny raz tego tej kochance.Potem miedzy ta zona i facetem sie zaczyna spowrotem ukladac-bo on juz ma dosyc tej trzeciej.przestaje odbierac od niej telefony,juz po kryjomu do niej nie odzwania i tak sie to konczy,a ta zona czesto nawet nie wiem ze mial kochanke.Moje zdanie w skrocie jest takie: Ta z ktora facet zyje,ma "prawo do wszystkiego" a ta TRZECIA musi czekac,zawsze czekac!Dlatego juz sie przejechalam i uwazam ze jak ktos jest zajety to sie poprostu nie podbija i koniec!
Juz po!:)
Skupin 26 lipiec, mentor 300cc okragle.

Awatar użytkownika
natala82
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: natala82 » 29 cze 2005, 22:54

jaaa to oczywiscie nie jest odpowiedz na Twoje pytanie!A co do tego chlopaka,to chyba nic nie mozesz zrobic,jak on Cie zauwazyl to on zrobi pierwszy krok.A jak nie to wiem ze to latwo powiedziec ale odpusc jak dasz rade.

Awatar użytkownika
jaaa
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: jaaa » 29 cze 2005, 23:05

co do tego chlopaka to go trudno wyczuc :? on ma charakterek typu : ze chce byc przez kazdego lubiany ,wiec jest dla kazdej dziewczyny mily itd,moze troche ja mam lepiej bo jestem bardziej wyrozniana zauwazylam i .. jestem podobna do jego dziwczyny z wygladu i charakteru ,wiec... :wink: ale to i tak trudne

co do odbijania faceta z malzenstwa to calkiem inna bajka : zapomniec darowac se i tyle

Awatar użytkownika
natala82
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: natala82 » 29 cze 2005, 23:13

Owszem on moze miec jakis typ dziewczyn jak Ty czy jego dziewczyna ktore mu sie podobaja!Ale obawiam sie ze w tej sytuacji nie moge wiele powiedziec bo nie znam sytuacji.A ciezko jest w ogóle doradzac co do facetow, bo on moze bys super a w blizszej relacji, wcale nie musi!A tym bardziej nie mozliwe jest poradzenie korespondencyjne! :D

Awatar użytkownika
jaaa
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: jaaa » 29 cze 2005, 23:17

wiem wiem pozostalo mi czekac i nie wpieprzac sie ,jakby mu zalezlo to by sam cos bardziej ewidentnie zadzialal- ale to moj ideal wiec ciezko bedzie :? nevermind - live is brutal

Awatar użytkownika
mleczna krowa
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: mleczna krowa » 30 cze 2005, 09:58

Wracając do wcześniejszych wypowiedzi, chcę powiedzieć dokładnie jak "jaaa"

Małżeństwo to zupełnie inna bajka. Osobiście na żonatego nigdy bym nie spojrzała. Wydaje mi się, że nie wiem jak bardzo był by przystojny i wspaniały z charakteru, fakt, że ma żone (byc może dzieci) poprostu by mnie odrzucił, a na pewno nie chciałabym byc ta trzecią, bo chyba każda kobieta chce być ta jedyna i najważniejszą.
Omnis amans amens

Gucci
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Gucci » 30 cze 2005, 10:24

jaaa pisze:yyyyyy ja rozumiem ze gadam ze starszymi ode mnie teraz na te tematy :wink: ,wiec wy mi tu dajecie cholercia przyklady o malzenstwie i stazach :wink: a ja to chcialam tylko sie dowiedziec jak mam odbic chlopaka dziewczynie ktory mi sie strasznie podoba od 1 wejrzenia :oops: a oni chodza ze soba jakis rok tylko ( znaja 4) :wink:
To co teraz napisalas zwalilo mnie z nog. Dorosnij dziewczyno, moze kiedys jakas inna dziewczyna odbije Ci Twojego faceta i poczujesz jak to jest. Potwierdzasz tylko moje przypuszczenia, ze nastolatki nie maja pojecia o uczuciach, nawet jesli kochasz tego chlopaka nad zycie a jest w zwiazku z inna dziewczyna daj sobie spokoj. Zrobisz co chcesz, to sprawa Twojego sumienia, tylko nie dziw sie jak potem oberwiesz od jego panienki bo nie takie akcje widzialem.

Awatar użytkownika
agafijka
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: agafijka » 30 cze 2005, 10:32

ja to tak tylko chcialam wtracic na marginesie, ze chyba nie jestem starsza od Jaaa.....ale nie jestem pewna, poza tym pozdr :wink:
co lenistwo robi z cz³owiekiem.....

Awatar użytkownika
Ket
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty
Kontakt:

Post autor: Ket » 30 cze 2005, 10:50

Ja tylko nie rozumiem jaka jest różnica pomiędzy żonatym, a będącym z kimś w stałym związku ?????? Co to za różnica ????? Nie wszystkie pary, które są razem nawet od długiego czasu biorą ślub. I co wtedy ??? Dla was to jest znak, że mniej się kochają i mozna wchodzić w ich życie z butami ????

Nie rozumiem was dziewczyny....

ODPOWIEDZ

Wróć do „Damskie sprawy”