Dzialanie tabletek Vamea

Higena, Uroda, Moda i Trendy

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
MonisiaPP
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: MonisiaPP » 25 sie 2005, 08:14

Ja juz naprawde chcialam sprobowac, ale w moim przypadku to nie bylo by to wiarygodne! :oops: :oops: bo i tak mam ochote :P :P

Awatar użytkownika
Bella
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Bella » 13 wrz 2005, 12:51

Gaga
Jak tam po tabletach?. Miałaś zacząć brać od 15.08. Jest gorąco? :wink: :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 13 wrz 2005, 13:55

Bella jest gorąco ale z innego powodu....... niestety....
jeszcze nie zaczęłam. mam straszne migreny ostatnio i uciekło mi to całkiem. zacznena pewno tylko niech mnie ta pieprzona migrena odpuści!!!!! :evil:
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Awatar użytkownika
Aleksandra
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: Aleksandra » 15 wrz 2005, 14:36

dziewczyny, a ja biorę Vameę jakies 2 tygodnie. No i....lepiej mi :D No a jak po 3 tygodniach ma być jeszcze lepiej to applau Jak narazie nie rzucam się jeszcze na facetów na ulicy ale na swojego męża "zaczepiam" juz zdecydowanie częściej niż dawniej :oops: Jeśłi chodzi o "jakość" przeżyć to w tej kwesti trudno mi zaobserwowac jakąś znaczącą różnicę, bo akurat z tym nigdy problemów nie miałam. Ja kupiłam swoje w aptece internetowej za 78 zł i kupię następne :D
jeśli chcesz znajdziesz sposób, jeśli nie chcesz znajdziesz powód
04.11.2005- Skupin, 325cc
23.02.2006-abdominoplastyka - Skupin

Awatar użytkownika
agatha_s
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: agatha_s » 15 wrz 2005, 22:15

ja osobiście polecam, choć przerwałam stosowanie bo jakoś przy długim braniu tabletek po pewnym czasie mnie odrzuca i nie mogę.

Brałam dość nieregularnie początkowo przez tydzień 6 tabl dziennie, a później to już rzeczywiście po 3, czasami uwało mi się wziąć 6. Efekt jest ekstra. Osobiście niedługo znów powracam do kuracji.

Przerwałam i znów mam ten sam problem, niestety ich minusem jest na pewno brak długotrwałego efektu, aby go utrzymać, trzeba po prosu brać tablety.

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 15 wrz 2005, 22:23

Agata ja brałam długo witaminy i ostatnio nie biore nic bo 5 minut po łyknięciu mam odruhy wymiotne..... już nawet podejrzewałam się o ciąże ale dobrze się skończyło..... nie jestem!!!
czyli nie tylko ja mam takie odruchy na długie przyjmowanie leków :(
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Nicole
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Nicole » 14 paź 2005, 12:16

a czy te tabl nie beda sie ,,klocic" z tab anty?

Awatar użytkownika
agatha_s
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: agatha_s » 30 paź 2005, 22:00

Nicole, nie one nie kłócą się z tabletkami anty, mnie właśnie polecił je gibekolog kiedy moje libido spadło do zera, po tabl. anty. Nie chciałam przerywać antykonecpcji hormonalnej i dlatego zaczęłam brać Vameę

Awatar użytkownika
mary
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: mary » 31 paź 2005, 01:11

dziewczyny -przeczytajcie na temat badan prowadzonych przez Profesor Zbigniewa Lwa- Starowicza na temat dzialania tabletek 'Vamea'

http://www.poradnikmedyczny.pl/mod/arch ... obiet.html

z artykulu tego wynika, ze one dzialaja, moze i ja sobie kupie .nie narzekam na libido , ale zawsze mozna sprobowac sobie jeszcze ulepszyc doznania :P :wink: nie wiem czy sie otwiera link, zalaczam podsumowanie :

Profesor Lew- Starowicz przedstawił dane z badań nad działaniem preparatu Vamea u kobiet zgłaszających osłabione potrzeby seksualne oraz trudności w osiąganiu orgazmu. Badanie prowadzone przez Instytucie Seksuologii PTS w Warszawie objęło 50 kobiet w wieku od 19 do 50 lat. U badanych oceniano profil hormonalny, wykonywano testy elektrofizjologiczne i mierzono poziom satysfakcji z życia seksualnego za pomocą ankiet. Już po 3-4 tygodniach stosowania Vamea, znacząco poprawiła się jakość życia seksualnego kobiet. U ponad 70% badanych kobiet zwiększyła się ilość orgazmów a ponad 78% odczuwało podczas współżycia silniejsze doznania. Aż 85% badanych deklarowało większe pożądanie i podniecenie seksualne niż dotychczas. Podsumowując badania Profesor Lew- Starowicz powiedział, że preparaty z L-argininą „mogą być stosowane przez kobiety o obniżonym poziomie tlenku azotu we krwi, co objawia się osłabionymi doznaniami płynącymi z pożycia seksualnego, trudnościami z osiąganiem orgazmu, obniżonym pobudzeniem seksualnym lub jego brakiem oraz osłabionym pożądaniem.”

Awatar użytkownika
aniamaja
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: aniamaja » 23 mar 2006, 13:01

Hej!
Przypomnę temat, czy któraś z Dziewczyn ma jakieś nowe doświadczenia?
U mnie wcześniejsze przepracowanie, teraz stres nosowy, i niestety pigułki (yasmin) sprawiły, ze nic mi sie nie chce, a wieczorem to juz kaplica.
W związku z tym, postanowiłam pomóc sobie w rozbudzaniu się na wiosnę i Vamea już w drodze, z apteki internetowej, bo u mnie pewnie w aptekach i tak nie ma.
Pozdrówki
A

ODPOWIEDZ

Wróć do „Damskie sprawy”