Ja nie mam jednego typu, bo lubię zarówno klasyczną urodę, jak np. Martę Zmuda-Trzebiatowska, Izabelę Scorupco,tutaj wklejoną Michele Mercier ( cudna!!!) czy Sophie Loren, jak i wyrazistszą urodę latynosko-hiszpańską typu Barbara Mori, Megan Fox czy Eva Longoria, także Kim Kardishan, ponadczasowa Wloszka Bellucci i znalazło by sie jeszcze kilka piękności, choćby tych z konkursów Miss World- chociaż ubolewam że te najładniejsze nigdy nie zostają zauważone.Aa i podoba mi się Shakira- 100% sexu w 157cm:D I nie przepadam osobiście za często tutaj wymienianymi Jessicą Albą- za dziecięca buźka i Angeliną- nie jest brzydka na pewno, ale te usta sa dla mnie za duże i jest trochę męska z twarzy, poza tym teraz śmeirtelnie wychudzona i żylasta, ani też nie jestem fanka urody Penelope (wole jej siostre Monice), choć aktorką jest zajebistą. Kobieta jak dla mnie musi miec kobiece kształty i niezbyt ostre rysy twarzy, ale też nie dziecinne- wtedy jest śliczna a nie piekna!! I nie zgadzam sie z opinią ze niedoskonałości uwydatniaja piękno, jak dla mnie je przycmiewaja.