a ostatnio jazda konna, ale to już na szczęście razem
lubię silnych, wysportowanych facetów
ale nie ma nic za darmo
Moderator: Zespół I
a on u Ciebie?Antonella pisze:kochankacaradurka pisze:sport to bardzo zazdrosna kochanka, niestety ..![]()
to pierwsza żona i najukochańsza kobieta mojego męża![]()
...ja jestem dopiero na 3 miejscu...

hehe, a jak myśliszewawawa pisze:a on u Ciebie?Antonella pisze:kochankacaradurka pisze:sport to bardzo zazdrosna kochanka, niestety ..![]()
no masz, a skad ja mam wiedziec?Antonella pisze:hehe, a jak myśliszewawawa pisze:a on u Ciebie?Antonella pisze:kochankacaradurka pisze:sport to bardzo zazdrosna kochanka, niestety ..![]()
![]()
![]()

no, a u mnie jest wyżejewawawa pisze:no masz, a skad ja mam wiedziec?Antonella pisze:hehe, a jak myśliszewawawa pisze:a on u Ciebie?Antonella pisze:kochankacaradurka pisze:sport to bardzo zazdrosna kochanka, niestety ..![]()
![]()
![]()
u mnie np facet jest gdzies na jakims 4 czy 5 miejscu
heheAntonella pisze:no, a u mnie jest wyżejewawawa pisze:no masz, a skad ja mam wiedziec?Antonella pisze:hehe, a jak myśliszewawawa pisze:a on u Ciebie?Antonella pisze: kochanka![]()
![]()
![]()
u mnie np facet jest gdzies na jakims 4 czy 5 miejscu![]()
własciwie, to najbliższa mi rodzinka jest na 1 miejscu, równorzędnie
...chociaż mówią, że mąż to nie rodzina...

a dziękujęewawawa pisze:hehe
ale gratuluje mezczyzny i rodzinki w takim razie
mój chłop właśnie taki jestewawawa pisze:jak u mnie ktorys kiedys bedzie potrafil wybic sie na pierwsze miejsce to bedzie cud
musialby byc chyba diablem i aniolem w jednym, we wlasciwych proporcjach i czasie do tego. to chyba niemozliwe . . .
moja rodzina jest, powiedzmy, nie będę pisać, po prostu jest troszkę niżej...agniecha27 pisze:u mnie moj maz jest na pierwszym miejscu choc to nie rodzina.....ale ktos jednak blizszy niz oni bo jednak jestesmy przeciez blizej ze soba niz z rodzina
potem dopiero rodzinka
wow! a nie zal Ci niezbadanych lądów i slodkosci za szyba? ;-)Antonella pisze:mój chłop właśnie taki jestewawawa pisze:jak u mnie ktorys kiedys bedzie potrafil wybic sie na pierwsze miejsce to bedzie cud
musialby byc chyba diablem i aniolem w jednym, we wlasciwych proporcjach i czasie do tego. to chyba niemozliwe . . .![]()
![]()
...dlatego z nim jestem...już 15 lat![]()
![]()