a tak serio to też mój chłop (już 15-ty rok
Samanthii pisze:jakis pilkarzyk
bo ja też nie lubię "wielkich" facetów i
Samanthii pisze:kiedy men ma wieksze cycki od moich !
Moderator: Zespół I

Samanthii pisze:jakis pilkarzyk
Samanthii pisze:kiedy men ma wieksze cycki od moich !
a to juz mniej bo to nie MOJA branza, poza tym nie znam takich osobiscie, wiec trudno mi sie wypowiadac.
niebezpieczni? to chyba zalezy czego oczekujesz i jak bardzo chcesz sie wiazac.Samanthii pisze:...aktorzy i temu podobni sa z natury baaardzo niebezpieczni...
![]()
najlepsza jest jednak mieszanka; sportowiec/ artysta![]()
a dlaczego taka emotka jakby tenis byz zagrozeniem dla zebow? hihihiSamanthii pisze: ...nie chce nic mowic, ale moj men poszedl przed godzina na tenisa...Obrazek
groszek pisze:chetnie przejmę tych wykreślonych z kalendarzykaewawawa pisze:ja mam slabosc do rockandrollowcow (nie narkomanow, nie zaniedbanych, nie dlugowlosych), ale w polsce takich nie ma, dlatego mam ciagle jakis "zamorskich".![]()
takim szczerbulcem? hihiSamanthii pisze:...chcialam pokazac ,jak ja sie baaardzo ciesze, na jego powrot...ewawawa pisze:a dlaczego taka emotka jakby tenis byl zagrozeniem dla zebow? hihihi![]()
![]()
ani jaSamanthii pisze: ewcia, zgadzam sie : o sportowca/artyste baaardzo trudno...:?
...osobiscie ,jeszcze takiego typu nie spotkalam na swojej drodze...Obrazek
...ale pomarzyc mozna!![]()
![]()
no i masz mezaSamanthii pisze: a jesli chodzi o aktorow ,rezyserow, muzykow czy malarzy...
to ja wiem ,ze sie nie nadaje ... !![]()
zbyt kochliwa jestem...

kochankacaradurka pisze:sport to bardzo zazdrosna kochanka, niestety ..