Zostawil mnie :(

Higena, Uroda, Moda i Trendy

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
kejt_1987
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: kejt_1987 » 05 gru 2008, 22:15

annoush pisze:Skoro mieszkacie blisko siebie i nie udaje się wam spotkać ze dwa razy w tygodniu, to ja bym wiele nie oczekiwała po takim związku.
No właśnie do tej pory się udawało, mimo że on pracuje na zmiany a ja mam zajęcia codziennie. Gdyby się zachowywał jak wcześniej to bysmy się widzieli co drugi dzień :roll: no cóż, odbiło chłopakowi kompletnie :?

annoush,
annoush pisze:Oj, głupia Ty :-)
Wielkie dzięki ;) :p A tak na serio to nie podjęłam jeszcze ostatecznej decyzji... I tak licencjat muszę obronić w Polsce a ostatnio nawet nie mam nastroju żeby pracę pisać :p

Napisałam mu właśnie że jutro nie mam czasu i żeby przyjechał we wtorek. Na razie milczy... I tak jak piszesz annoush, pewnie znowu się obraził :?

Awatar użytkownika
anita111
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: anita111 » 05 gru 2008, 22:38

:| jak sie obrazi to jak dziecko , wiec trzeba bedzie z nim jak z dzieckiem nie zwracać uwagi na fochy ,żeby wiedzial ze nimi nic nie osiagnie

Awatar użytkownika
annoush
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: annoush » 05 gru 2008, 22:43

kejt_1987 pisze:
annoush pisze:Skoro mieszkacie blisko siebie i nie udaje się wam spotkać ze dwa razy w tygodniu, to ja bym wiele nie oczekiwała po takim związku.
No właśnie do tej pory się udawało, mimo że on pracuje na zmiany a ja mam zajęcia codziennie. Gdyby się zachowywał jak wcześniej to bysmy się widzieli co drugi dzień :roll: no cóż, odbiło chłopakowi kompletnie :?
Wcześniej dało się co drugi dzień, teraz ciężko raz na dwa tygodnie... Albo poczuł, że zaczynasz do niego "przyrastać" (jak wrzód do żołądka), albo to nie jest TEN. Ja bym była za tą drugą opcją, bo skoro sam nie ma dla Ciebie czasu, a obraża się, jak Ty gdzieś wyjdziesz (co masz niby robić, szydełkować?), to albo z niego dzieciak, albo ma zadatki na tyrana.
kejt_1987 pisze:annoush,
annoush pisze:Oj, głupia Ty :-)
Wielkie dzięki ;) :p A tak na serio to nie podjęłam jeszcze ostatecznej decyzji... I tak licencjat muszę obronić w Polsce a ostatnio nawet nie mam nastroju żeby pracę pisać :p
Potrzebna Ci terapia wstrząsowa, młoteczkiem po głowie. Myśl tylko o sobie i swojej przyszłości! :-)
kejt_1987 pisze:Napisałam mu właśnie że jutro nie mam czasu i żeby przyjechał we wtorek. Na razie milczy... I tak jak piszesz annoush, pewnie znowu się obraził :?
Jeśli się obraził, to powtórzę się... dzieciak z niego. Tylko nie wysyłaj mu już następnego smsa, ani nie dzwoń, teraz Ty masz być silna i dyktować warunki!
anita111 pisze:jak sie obrazi to jak dziecko , wiec trzeba bedzie z nim jak z dzieckiem nie zwracać uwagi na fochy ,żeby wiedzial ze nimi nic nie osiagnie
Dokładnie, mamusia go nie nauczyła, to może teraz się nauczy. Ignoruj jego fochy.
25.05.07 - dr Kasprzyk - anatomy McGhan model 510 MX-290ml

Awatar użytkownika
kejt_1987
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: kejt_1987 » 05 gru 2008, 22:50

annoush pisze:(co masz niby robić, szydełkować?)
Może nie szydełkować, ale lubię robić na drutach :p
annoush pisze:Jeśli się obraził, to powtórzę się... dzieciak z niego. Tylko nie wysyłaj mu już następnego smsa, ani nie dzwoń, teraz Ty masz być silna i dyktować warunki!
Dobrze, będę Was słuchać, lepiej na tym wyjdę niż na poleganiu na sobie, bo chyba niepoważna jakaś jestem :? ale napisał w końcu, że ok, niech będzie wtorek... Ciekawe czy dzień wcześniej nie powie że tym razem on nie ma czasu :roll: no cóż, zobaczymy :|

Awatar użytkownika
annoush
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: annoush » 05 gru 2008, 23:10

kejt_1987 pisze:
annoush pisze:Jeśli się obraził, to powtórzę się... dzieciak z niego. Tylko nie wysyłaj mu już następnego smsa, ani nie dzwoń, teraz Ty masz być silna i dyktować warunki!
Dobrze, będę Was słuchać, lepiej na tym wyjdę niż na poleganiu na sobie, bo chyba niepoważna jakaś jestem :? ale napisał w końcu, że ok, niech będzie wtorek... Ciekawe czy dzień wcześniej nie powie że tym razem on nie ma czasu :roll: no cóż, zobaczymy :|
Jak nie będzie miał czasu, to wyznacz mu inny termin i przeprowadź poważną rozmowę. Ja bym nie miała cierpliwości do foszastego faceta, lubię mieć klarowną sytuację i muszę wiedzieć, na czym stoję. Jeśli facet nie rozumie tego po jednej rozmowie, to szkoda mi tracić czas i strzępić sobie język.
kejt_1987 pisze:Może nie szydełkować, ale lubię robić na drutach :p
To w wolnej chwili zrób sobie śliczny szaliczek na zimę, a potem na piwko ze znajomymi ;)
25.05.07 - dr Kasprzyk - anatomy McGhan model 510 MX-290ml

Awatar użytkownika
tOOsia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: tOOsia » 06 gru 2008, 13:28

annoush pisze:Toosia, jeśli przed ślubem są jakieś problemy w związku, to po ślubie będą one dwa razy gorsze. Choleryk to chyba najgorszy typ faceta, przy pierwszym wybuchu kopnęłabym takiego w tyłek. Nie wiem, czy uwierzysz, ale para ludzi może się szaleńczo kochać i nie kłócić - takie związki też istnieją.
Zamieszkanie u teściów? Nie chcę być niegrzeczna, ale jeśli nie możecie sobie pozwolić na wynajęcie własnego kąta, to po kiego licha śpieszyć się do małżeństwa?
Wiem, zdaję sobie z tego sprawę ale mnie zawsze ciągnęło do facetów, z którymi nie jest łatwo... ze spokojnym facetem wytzymałam trzy miesiące :D
Jeszcze nie wiem czy damy radę coś wynająć bo przed ślubem wracamy do Polski i będziemy próbowali dopiero znaleźć dobrą pracę w kraju... a to może potrwać. Teściowa się obraziła jak jej powiedziałam, że wynajmiemy mieszkanie bo jej samej smutno w domu a poza tym ten dom jest już przepisany na Grzeska i oni nie widzą sensu, zebysmy mieszkali gdzies indziej :/
Opcja jest taka, ze tesciu sobie przerobi parter zeby miec tam sypialnie a cala gora bedzie nasza. Ja bym byla jeszcze za dorobieniem osobnego wejscia dla nas ale nie wiem czy sie uda...

Odnosnie wracania rowerem z pracy - jakby moj mi takie walki robił to juz bym dawno w dupe kopnęła. Na szczescie zawsze kiedy jest zimno albo pada to do mnie dzwoni i pyta czy przyjechac bo z przystanku mam 15 minut spaceru i on sie martwi - w tej kwestii nic mu nie moge zarzucic. A najlepsze bylo kiedy wracalam na piechote z pracy trzy tygodnie temu, godzina dobrym tempem po zmroku. Jak doszlam do domu to byl tak przerazony ze mi zabronil bo tu sa zboczency, mordercy i zlodzieje :D
24 styczen 2012 - korekta nosa. Dr Stepniewski. JUZ PO!!! JESTEM TAAAAKA SZCZESLIWA !!!

Awatar użytkownika
anita111
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: anita111 » 06 gru 2008, 15:22

tOOsia pisze:A najlepsze bylo kiedy wracalam na piechote z pracy trzy tygodnie temu, godzina dobrym tempem po zmroku. Jak doszlam do domu to byl tak przerazony ze mi zabronil bo tu sa zboczency, mordercy i zlodzieje :D
ja tak sobie wracałam przed 22 00 i złodziej mnie pobił , straciłam przytomność i cud że żyje , mówie to żebyś więcej tak nie wracała , bo to na prawde nie są żarty :?

Awatar użytkownika
tOOsia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: tOOsia » 06 gru 2008, 17:03

wiem, wiem już nie wracam bo mi zabroniono :D
24 styczen 2012 - korekta nosa. Dr Stepniewski. JUZ PO!!! JESTEM TAAAAKA SZCZESLIWA !!!

Awatar użytkownika
anita111
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: anita111 » 09 gru 2008, 21:14

hmmmmm czy ktos wie gdzie si podziały posty , które tu pisalyśmy??
bo nie moge znaleść swoich ostatnich postów w wielu tematach

Awatar użytkownika
Antonelka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Antonelka » 09 gru 2008, 21:17

anita111, w dziale Uwagi jest wyjaśnienie
pozdrawiam, Antonelka (sun (flower)

Zapraszam do polubienia nas i tutaj (makeup FACEBOOK

Facet - przedmiot do przytulania

ODPOWIEDZ

Wróć do „Damskie sprawy”