Mi zostały zaledwie 3dni do terminu

Moderator: Zespół I
a co to to??chiquita pisze:anita111,![]()
Dziewczyny, czy któraś z Was używałą pasa poporodowego ?
Jeśli tak to jaką firmę Polecacie?
no właśnie....chiquita pisze:aldi090, tak, to taki pas który pomaga wrócić prędzej skórze na brzusiu "do siebie" choć opinie są bardzo podzielone...
Nawilżanie, nawilżanie io jeszcze raz nawilżanie i to przez całą ciąże a szansa że rozstępy Cie ominą - bardzo dużaaldi090 pisze:no właśnie....chiquita pisze:aldi090, tak, to taki pas który pomaga wrócić prędzej skórze na brzusiu "do siebie" choć opinie są bardzo podzielone...
jak to to tak ściśnie to jakieś rozstępy sie nie porobią??
tyle wiem,nesia pisze:Nawilżanie, nawilżanie io jeszcze raz nawilżanie i to przez całą ciąże a szansa że rozstępy Cie ominą - bardzo dużaaldi090 pisze:no właśnie....chiquita pisze:aldi090, tak, to taki pas który pomaga wrócić prędzej skórze na brzusiu "do siebie" choć opinie są bardzo podzielone...
jak to to tak ściśnie to jakieś rozstępy sie nie porobią??No chyba, ze masz tendencję do rozstępów.... ale to inna bajka
anitaanita111 pisze:no ja jestem w 35 tygodni i nie mam rozstępów i mam wielką nadzieje ze mnie ominą chociaz tendencje do nich mam , bo uda całe w rozstepach i to mi wystarczy